Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı cumalar..

Başından beri okudum evet eşin çok haksız ama bu konuşmadan sonra ayrı yatmak gereksiz olmuş kesinlikle..

Bence doğru yapmışsın ne demek hala sen haksızdin özür diliyor ama arada da yine bi sen ben davası yapıyor bence ıyi yaptın biraz işin ciddiyetini anlasin umarım tekrarlanmaz.

iyi yapmışsın.
menemen yapmak neden haksızlık olsun yahu?
hayatım ben onu sevmiyorum, şunu yapar mısın derdi, konu kapanırdı.
hala haklı olduğunu sanması enteresan.

İyi yapmışsın.Hala arada sana da pay çıkarmış.O da o kadar saçma ki.Tek suçun bu olsun.Hiç mi hatırın yokmuş.Ne var dört senede bir sabahta senin hatırına yeseymiş.Yemiyorsa da kalp kırmasaymış.Suça bak.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bugün yataktan biraz daha huzurlu kalktım. Eşim şu an odada yatıyor uyuyor 2 gündür ayrı yatıyoruz içim bir tuhaf.ama böyle olması gerekti. Bugün soğuk değil ama mesafeli olacağım kızımızı hastaneye götüreceğiz.

Hepinize destekleri için çok teşekkür ederim. Sizden aldığım güçle ben bu kadar dik durdum yoksa ilk özürün de hemen affederdim kendimi tanıyorum.

bence iyi yapmışsın. çünkü insanlıktan çıktım diyor ama başta sen hatalıydın sabah sabah öyle şeyler yemem ben diyor. kıymalı menemen yapman suç yani. çok kötü bir yemek de yapabilirdin bu hemen suç mu olacak bu nasıl bir bakış açısıdır? keşke orada kıymalı menemen yapmam neden suç oldu altı üstü yemezdin bir daha yapmazdım deseydin.

Konu uzasın istemedim inanın başım da çok ağrıyordu kaç gündür stres sıkıntı kısa kısa konuştum.

senin icin hazırladigim sey tuvalette deseydin. Bence patronuna ailesine falan kızıp senden çıkardı.

Yine sizi hatalı bulmuş aslında. Siz başlatmışsınız. Gerçek anlamda yaptığından pişmanlık duymuyor, sorumlu olarak sizi görüyor. 4 yıldır onun istediği şekilde hazırladığınız kahvaltıyı 1 güncük onun istemediği şekilde hazırlamışsınız çünkü... Ne büyük suç ne büyük kabahat...

Kıymalı menemen için karısını evden kovan, kapıları yumruklayan, karısının omzuna hiç acımadan vuran adam düzelmez bence. Yine de hakkınızda hayırlısı olsun..

patronun sana kıymasız menemen yapsın de.adamın derdi kırmızı pabuç. aç kalsın.

Arkadaşlar eşim sabah kalktı hiç bir şey söylemedi günaydın hayatım dedi üstüne giydi arabayı yıkayıp geliyorum dedi. Az önce beni aradı güzelce sıkı sıkı giyinin kahvaltıya çıkalım dedi bende düşüneyim dedim sizce ne yapmalıyım kabul mu etsem beni bekliyor şuan.

bu erkeklerin ortak özelliği her koşulda üste çıkmak sanırım. ghala sen hatalıydın, ben onu yemiyorum yapmasaydın insan gibi söylersin ben kıymalı yemiyorum diye öküzlüğün anlamı ne

Git kahvaltıya. Pişman olmuş belli ama halen seni suçlu görmesi affedilemez. Şartlarını koy.
*sana vuramaz.
*sevmediği şeyi yapsan bile yemek zorunda değil, canı ne çektiyse kalkıp yapabilir, böyle birşeyi sorun haline getiremez.
*şiddet içerikli davranamaz.
*bütün bunları yapamayacağı gibi, yatağını da ayıramaz. Hem suçlu hem güçlü, seni güya kocasız bırakarak yataktan kovarak cezalandırıyor. Benim için sadece bu madde bile evliliğin bitmesine sebep.

Bunlardan biri olursa tüm gemileri yakacağını söyle.

Kendini vazgeçilmez ve senden üstün görmesin. Bunu da ekle.

Sonra keyiflice yap kahvaltını.

git bence

Bence kabul et. Çok soğuk davranma. Gönül alma çabaları bunlar.

canım eğer eşinin sana attığı adımları samimi buluyorsan kahvaltı fikri iyi olabilir.en azından daha detaylı konuşmak için firsatiniz da olmuş olur.tabi ki bunları yapiyo olması eşinizin yaptığı hataları bir anda silip atmaz.birşeyler kırılıp döküldüğü zaman eskisi gibi olmuyor malesef.
Herşeyin ilacı zaman derler ama bu zamanın bizden alıp götürdükleri ne olacak bilmiyorum...

Gitmelisin simdi o adim atmis sa kendini geri cekme ters tepebilir yap normal duzeninize devam edin ama hep o kirginligi soguklugu hissettirin mesela surekli sevgi sozcukleriyle hitap ediyosaniz birbinize belli bi sure ismiyle hitap et o gelmedikce sen gitme ama tekliflerinide (kahlvalti benzeri adimlari vb) reddetme normal hayatiniza devam edin ayri yatak isinide uzatmayin ama dedgim gibi ne onun icin ne de sizin icin oldu yasandi bittiye gelmesin olay

muhtemelen evden çıkmışsındır ama o konu açılırsa seni suçlu görmesine iizn verme lütfen. 1 gün istemediği birşeyi yaptın diye kavgayı sen başlatmış olamazsın. yarın da istemediği bir şey yapabilirsin. kendisi yemez gider peynir ekmek yer bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…