- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Eli kırılsın.Delimidir nedir.Çileden çıktım burda.Seni düşünemiyorum.Arkadaşlar bu adam beni tehdit ediyor neymiş akşama duzelecekmisim düzelmezsen s....r ol git dedi. Giderim hiç problem değil dedim. Alırım çocuğumu senin nazını çekmektense dedim. Alamazsın çocuğumu diyor. Git anana babana anlat terbiyesuzliklerini dedi bende dedim istersen akşam babamlarla babanları çağırayım sen anlat dedim bir menemenden dünya kadar kavga çıkardığını boşanmak istiyorum dedim bende bunu söyleyeceğim dedim.
Ben kimseyi görmek istemiyorum bundan sonra herşey farklı olacak diyor ne olacaksa sanki haftanın bir günü dışarı çıkıyoruz o kadar ondan bahsediyor galiba. İyi dedim hiç problem değil, ben sakin durdukça o ayakta kudururken ben bacak bacak üstüne atıp oturduğum için delirdi sabahın köründe insanlıktan çıktı yine. En son kahvaltı hazırlamadığım için iyice delirdi bu sefer de kapılara yumruk attı.
Ben artık bu adamın aklından şüphe ediyorum. Aileleri çağırsam mi acaba ya.
Not: Gece verdim eline pikeyi yastığı koltukta yattı.
Git dediyse al çocuğunu git.Gelsin bakalım boş eve.Çocuğu alamaz senden sakın korkma.Hatta al da görelim de.Yapamaz bişey.
Tezgah yumruklamaktan seni yumruklamaya geçti adam ya.Bunun artarak devam etmesinden korkarım ben.
Utanmaz.Sakın sinme sakın.Sandığın kadar normal değil bu adam.