Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim tavrım belli ama tekrar alevlenmesin diye sadece susup izlemek istiyorum inanın kb girdi devreye rahatladım dedim ama yine huzursuzum

Çok teşekkür ederim.. İnanın yazdığınız her cümleye imzamı atıyorum.

O kadar üzülüyorum ki hakaret dolu, benliklerinin yok sayıldığı, fiziksel ve psikolojik şiddetin olduğu evliliklerini(!) yürütmeye çalışan kadınlarımıza... En geçerli gördükleri bahane; çocuklar... Çocuklarım herşeyden önemli deyip aradaki saygıyı kaybedinceye kadar sabrediyorlar ve sonra yüzyüze bakamayacak hale geliyorlar. E o çocuk o mutsuz ortamda zaten mutlu değilki! İçinde ne travmalar yaşıyor kim bilir? Tüm saygıyı yitirdikten sonra ayrılık kararı vermenin de anlamı kalmıyor çünkü çocuk annesine gidiyor babasına karşı dolduruluyor, babasına gidiyor annesine karşı dolduruluyor...

Bir daha evlenecek olursam -ki asla kendimi aşka kapatmadım yeniden sevebilirim- ve mutsuz olursam (insanın başına her şey gelebilir) çocuğum olsa bile yine boşanırım. Sırf çocuğumu ve kendimi düşündüğüm için...

içinden geleni yapamıyorsan, hala eşinden korkuyorsan bu evlilik olmamış demektir.
evlilik birilerinin hatrıyla yürümez, iki tarafın iyi niyeti ve çabasıyla yürür.

eşine açık açık kırgın olduğunu söyle. akıllandıysa efendi gibi davranır.
öküz gibi davranırsa, adam olmayacak demektir.

İnşallah tekrar teşekkür ederim allah senin de yuvandan huzuru, mutluluğu eksik etmesin.

Eşimden korkmuyorum ama şu geldiğimiz duruma o kadar üzülüyorum ki sanki kabusun içindeyim daha önce ki gün beraber oturup dizi izledik beraber güldük sarmaş dolaş halimizi düşünüyorum. Birde şu 2 gündür yaşadıklarımı inanmıyorum inanmak istemiyorum. Evliliğim bitsin gerçekten istemiyorum. Hali hareketi herşeyi belirleyecek bu saatten sonra eskisi gibi olacakmiyiz hayır ama işte o ümidi kaybetmek istemiyorum düzelir inşaAllah özüründe gerçekten samimidir.

sana da vurur diye korktuğun için o anlarda onun istediğini yapan sensin.
evet kendini sözlü olarak savunuyorsun ama içten içe korktuğun yazdıklarından belli oluyor. ki ilk yumruğu yedin.
asıl korkun ya 2. si bu gece olur ve evliliğini yıkmak zorunda kalırsan diye.

sana da vurur diye korktuğun için o anlarda onun istediğini yapan sensin.
evet kendini sözlü olarak savunuyorsun ama içten içe korktuğun yazdıklarından belli oluyor. ki ilk yumruğu yedin.
asıl korkun ya 2. si bu gece olur ve evliliğini yıkmak zorunda kalırsan diye.

Üzgünüm ama babasından çekindiği için özür dilemiş bence, gerçekten pişman olduğu için değil...

Evlilik tek taraflı çabayla yürümez. Siz evliliğiniz bitmesin istiyorsunuz ama eşiniz size acımadan vuruyor, canınızı yakıyor. Benim nazarımda hiç bir insan evladı kendinden daha güçsüz hiç bir canlıya zarar veremez. 1 kere bile veremez. Nasıl bir acizliktir? Nasıl bir vicdansızlıktır?

Babasının zoruyla, babasının korkusuyla dilenen özür ne kadar samimi olabilir sizce?

Tüm yazdıklarınızı okuyamadım, kusura bakmayın. Fakat okuduğum kadarıyla eşiniz kötü davranmış. Bence size fiziksel şiddet uygulamasının kesinlikle sizin tarafınızdan kabul edilemez olduğunu çok net bir dille söyleyin. Çünkü bu durum bence çok şeyi etkiler. Onun dışında eşinizle zıt gitmeyin bence. Zıtlıklar zıtlıkları doğurur ve mutsuzlukları. Biraz sessizlik ,biraz onun düşünmesine fırsat vermek iyidir. Bir de erkekler biraz üstün olma duygusu yaşamak isterler. Üstün olmadığını bilseniz bile çok belli etmesseniz o öyle zannetsin nolcak. Benim düşüncem bu şekilde.

Bence guzel bi ders vermelisiniz.. cok agir kelimeler bunlar hazmedilecek gibi degil. Ne sorunlari olursa olsun bu kelimeleri size kullanmasi hic hos degil. Siz zayif noktasini daha iyi biliyorsunuzdur.. ona gore dusunun tartin guzel bi ders verin bence

Bence uzatma simdılık affet a a gözlem altına al onu. Simdı sen trıp atmaya dewam edersen bu sefer suçlu duruma sen düşeceksin, kb guwenıp çağırmışsın çokta ıyı yapmışsın o yüzden kb dınle uzatma derim

Hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar..

Akşam kızımı uyuttum. Salona geçtim ben gelince eşim ayağa kalktı bana sarıldı. Ben hiç tepki vermedim. Duzeldiğimizi zannediyordum dedi. Bende otur konuşalım dedim (sakin kaldı kb baya etki etmiş ) canımın çok yandığını söyledim duyduğum hakaretler ve bana vurman içimden güzel şeyleri aldı götürdü dedim. Benim çok canımı yaktın illa düzeltmek için insanların araya mı girmesi lazımdı. Aile içimizi insanlara yansıttık. Biz zaten huzursuzduk ailenin de huzuru bozuldu sayemizde. Ailene kıymet veriyorum yoksa söyleyecek çok şeyim vardı dedi.

Hiç birşey diyemedi. Sadece gerçekten senden özür dilerim dedi benim yaptığım çok yanlıştı dedi. Ama yine en başta sen hatalıydın dedi. Bilmemene şaşırıyorum sabah sabah ben hiç öyle şeyler yemezdim kendin dedin 4 yıldır yapmadım diye niye o gün yaptın anlamıyorum dedi. Ben de farklılık olsun kızımız da yerdi dedim. Neyse olan oldu geri dönüş yok ben uzatmak istemiyorum gerçekten çok üzgünüm insanlıktan çıktım dedi. Bende evet gerçekten insanlıktan çıktın dedim.

Sonra ben halen kırgınım içim soğumadı sana karşı dedim ben ayrı yatmak istiyorum bir süre, en azından şu yaşadıklarımı sindirmek için dedim. Kabul etmedi ayrı yatmayı bende gerçekten istemiyorum dedim. Kalktım koydum yanına yastığı pikeyi ben yatıyorum çok yoruldum dedim. Gece gelmemiş yanıma koltukta yatmış. Arkadaşlar iyi mi yaptım sizce tepkim konuşmam doğru muydu hatasını gerçekten anlamış gibi duruyordu ama yine de emin olmak için bu tepkiyi koymam gerekiyordu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…