Benim tavrım belli ama tekrar alevlenmesin diye sadece susup izlemek istiyorum inanın kb girdi devreye rahatladım dedim ama yine huzursuzumKayınbabanız hakikatlı adammış. Helal olsun.Kayinvalideniz de belli ki duruma üzülmüş belli ki düzgün temiz bir aile bunlar.
Eşinizin burnunun iyice surttüğunden emin olmadan barışmayın ciddi olduğunuzu anlasın.
Şuan o icerde ben kızımı uyutuyorumİçin soğumasın zaten sakın yumusama yatakta da yatma.eşinin ailesinin yanında olması cok guzel.suan ne yapıyorsunuz peki aynı evin içinde konusma tarzı nasıl.ailesine söyledın dıye bi tepki gösterdi mi sana
Şuan o icerde ben kızımı uyutuyorumİçin soğumasın zaten sakın yumusama yatakta da yatma.eşinin ailesinin yanında olması cok guzel.suan ne yapıyorsunuz peki aynı evin içinde konusma tarzı nasıl.ailesine söyledın dıye bi tepki gösterdi mi sana
Çok teşekkür ederim.. İnanın yazdığınız her cümleye imzamı atıyorum.Şu forumda sizin gibi cesaretli ve güçlü kadınlar o kadar nadir ki keşke hepsi sizi örnek alsa. "Bekara karı boşamak kolay yuvanı kurtar"cılar 3.sayfa haberlerinde kocasına köfte patates yapmadığı için öldürülen kadını görünce "Allah belasını versin şerefsizin puh" diyor ama çoğu şiddet mağduru kadın böyle diyenler yüzünden cesaretini toplayamayıp ölüme gidiyor. Gerçekler acıdır. Ölü bir insanı nasıl diriltemezseniz ölü ilişkiyi de canlandıramazsınız. Böyle ilişkiler bitik. Kendini düşünmüyorsan çocuğunun ruh sağlığını düşüneceksin. O çocuk annem babam bir arada ne güzel demiyor. Babası annesini döverken köşeye saklanıp ağlıyor, "Keşke şu an başka bir yerde olsam bu sesleri duymasam, olanları görmesem" diyor. Bu kötülüğü yapmayın ne kendinize ne çocuğunuza.
Neyse sizi alıntılarken içimi döktüm. Tekrar tebrik ederim sizi, yürekliliğinizi...
içinden geleni yapamıyorsan, hala eşinden korkuyorsan bu evlilik olmamış demektir.Kb arkamda durdu bak kızım sende uzatma dedi bana. İnsanlara ayıp olmasın diye tamm dedim. Şimdi ayrı yatacağım desem yine kavga gürültü başa saracak ben söz verdim kb ma en ufak bir şey de haber vereceğim. Daha gittikten ertesi gün biz kavga ettik diye yine ortalık karışacak. İnan yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal ne durumdayım Allah biliyor. 2 gündür migrenim tuttu ne yapacağım o kadar aklım karışık ki bazen nefesim kesiliyor.
İnşallahzaten 8 ay sabretmiştin.
değişse çoktan değişirdi.
insan bazen balık gibi oluyor. su içindeyken suya muhtaç hissediyor kendisini.
sen kendini kandırmadın ya, en önemli detay bu.
İnşallah çok mutlu, değer gördüğün bir evliliğin ve evlatların olur.
amin :)İnşallahtekrar teşekkür ederim allah senin de yuvandan huzuru, mutluluğu eksik etmesin.
sana da vurur diye korktuğun için o anlarda onun istediğini yapan sensin.Eşimden korkmuyorum ama şu geldiğimiz duruma o kadar üzülüyorum ki sanki kabusun içindeyim daha önce ki gün beraber oturup dizi izledik beraber güldük sarmaş dolaş halimizi düşünüyorum. Birde şu 2 gündür yaşadıklarımı inanmıyorum inanmak istemiyorum. Evliliğim bitsin gerçekten istemiyorum. Hali hareketi herşeyi belirleyecek bu saatten sonra eskisi gibi olacakmiyiz hayır ama işte o ümidi kaybetmek istemiyorum düzelir inşaAllah özüründe gerçekten samimidir.
sana da vurur diye korktuğun için o anlarda onun istediğini yapan sensin.Eşimden korkmuyorum ama şu geldiğimiz duruma o kadar üzülüyorum ki sanki kabusun içindeyim daha önce ki gün beraber oturup dizi izledik beraber güldük sarmaş dolaş halimizi düşünüyorum. Birde şu 2 gündür yaşadıklarımı inanmıyorum inanmak istemiyorum. Evliliğim bitsin gerçekten istemiyorum. Hali hareketi herşeyi belirleyecek bu saatten sonra eskisi gibi olacakmiyiz hayır ama işte o ümidi kaybetmek istemiyorum düzelir inşaAllah özüründe gerçekten samimidir.
Üzgünüm ama babasından çekindiği için özür dilemiş bence, gerçekten pişman olduğu için değil...Hayırlı geceler kk kadınları.
Bugün pek aktif olamadım kusura bakmayın. Bugün yaşananları aktarayım.
Eşim işten geldi yine aynı sırıtış hiç birşey yokmuş olmamış gibi davranıyordu. Ben bugün eşimin ailesini aradım ve eşime söyledim gülen suradi düştü bir anda. Aksam üzeri geldiler sağolsunlar, kb kv Allah razı olsun arkamda durdular. Bir menemen den kavga çıkarttığını söyledim bana şiddet gösterdiğini herşeyi anlattım. Eşim tabi inkar etti yine beni suçladı başta kb çok sinirlendi eşimin üstüne yürüdü. Ben kaç yıllık evliyim bir kez annene el kaldirmadim sen kim oluyorsun da emanet aldığın kıza el kaldırıyorsun annesi babası duysa ne hesap vereceksin sen he diye baya bir kavga ettiler eşimle. Ailesinin yanında benden özür diledi bir daha tekrarı olmayacak dedi. Kb da tekrarı olmasın vallahi ben karışmam dedi. Kb kız çocuklarının üstüne ayrı titrer kendi kızlarından örnek verdi hep. Benim kızların böyle birşey yaşayacak ben duyacağım çeker alırım o evden dedi.
Daha az önce gitti eşimin ailesi. Kb beni korur biliyorum kv den beklemezdim oğlunu savunur diye düşündüm ama bana vurduğunu öğrenince sinirleri bozuldu. Oğlunun savunacak bir tarafı yoktu çünkü.
Ama benim içim soğumadı özürü içten samimi mi bilmiyorum ya da anı kurtarmak için konu daha fazla uzamasın diye özür diledi. Ben halen ayrı yatmak istiyorum. Bunu eşime söylesem yine kavga çıkacak ne yapacağım aklım çok karışık.
Evlilik tek taraflı çabayla yürümez. Siz evliliğiniz bitmesin istiyorsunuz ama eşiniz size acımadan vuruyor, canınızı yakıyor. Benim nazarımda hiç bir insan evladı kendinden daha güçsüz hiç bir canlıya zarar veremez. 1 kere bile veremez. Nasıl bir acizliktir? Nasıl bir vicdansızlıktır?Eşimden korkmuyorum ama şu geldiğimiz duruma o kadar üzülüyorum ki sanki kabusun içindeyim daha önce ki gün beraber oturup dizi izledik beraber güldük sarmaş dolaş halimizi düşünüyorum. Birde şu 2 gündür yaşadıklarımı inanmıyorum inanmak istemiyorum. Evliliğim bitsin gerçekten istemiyorum. Hali hareketi herşeyi belirleyecek bu saatten sonra eskisi gibi olacakmiyiz hayır ama işte o ümidi kaybetmek istemiyorum düzelir inşaAllah özüründe gerçekten samimidir.
Şuan o icerde ben kızımı uyutuyorum
Tüm yazdıklarınızı okuyamadım, kusura bakmayın. Fakat okuduğum kadarıyla eşiniz kötü davranmış. Bence size fiziksel şiddet uygulamasının kesinlikle sizin tarafınızdan kabul edilemez olduğunu çok net bir dille söyleyin. Çünkü bu durum bence çok şeyi etkiler. Onun dışında eşinizle zıt gitmeyin bence. Zıtlıklar zıtlıkları doğurur ve mutsuzlukları. Biraz sessizlik ,biraz onun düşünmesine fırsat vermek iyidir. Bir de erkekler biraz üstün olma duygusu yaşamak isterler. Üstün olmadığını bilseniz bile çok belli etmesseniz o öyle zannetsin nolcak. Benim düşüncem bu şekilde.Eşimden korkmuyorum ama şu geldiğimiz duruma o kadar üzülüyorum ki sanki kabusun içindeyim daha önce ki gün beraber oturup dizi izledik beraber güldük sarmaş dolaş halimizi düşünüyorum. Birde şu 2 gündür yaşadıklarımı inanmıyorum inanmak istemiyorum. Evliliğim bitsin gerçekten istemiyorum. Hali hareketi herşeyi belirleyecek bu saatten sonra eskisi gibi olacakmiyiz hayır ama işte o ümidi kaybetmek istemiyorum düzelir inşaAllah özüründe gerçekten samimidir.
Bence guzel bi ders vermelisiniz.. cok agir kelimeler bunlar hazmedilecek gibi degil. Ne sorunlari olursa olsun bu kelimeleri size kullanmasi hic hos degil. Siz zayif noktasini daha iyi biliyorsunuzdur.. ona gore dusunun tartin guzel bi ders verin benceHayırlı günler KK kadınları.
Bugün sabah kahvaltı sofram rezil oldu eşim sağolsun. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranacağım bana destek verin lütfen.
Sabah kahvaltı da kızım da(2.5 yaşında) yesin diye kiymali menemen yapacaktım. Neyse herşeyi hazır koydum tavaya pişiyor bir domatesleri ekleyeceğim içine. Eşim de uyuyordu. Kalkmış geldi yanıma ne hazırlıyorsun dedi tavanın kapağını açınca delirdi.
Ben bunu yemem sen neden yaptın sen ne biçim insansın bir şeyi doğru yapamadın diyor. Bende sinirlendim normal şekilde söylesen sana hazırlardım hemen sade menemen dedim ama bağırdığın için yapmayacağım çok biliyorsan sen yap dedim.
Eşimin gözü döndü defalarca tezgaha yumruk attı. Sen ne adi şerefsiz kadınsın sen ne terbiyesizsin diye defalarca bağırdı bana. Ailem terbiye vermemiş öyle söyledi. Bende ona dedim ki sen mi diyorsun bana terbiye saygı bilmiyorsun diyen bir saattir kaç yıllık eşine dünyanın hakarettini ettin dedim. Hakediyormusum :/ birde üstüne beni yatağından kovdu.
Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?
İnanın uzun zamandır küçük çekişmeler dışında hiç kavgamız olmadı. Yatana kadar güldük eğlendik. Gecemiz de çok güzel geçti. Aklım almıyor bir insan neden böyle davranır karısına.
Duzenleme; Arkadaşlar soranlar oluyor. Gerçekten uzun zamandır hiç bu kadar büyük kavga etmedik eşimle. Sebebi vardır diyorsunuz gerçekten benle alakalı bir sebep olduğunu düşünmüyorum. Madem benimle sorunları vardı önceden bir insan yatakta karısını mutlu etmeye niye çalışsın. Daha önce ki gün ailesinin yanında benim yemeklerimi övdü. İnanın sebep ben kendim değilim. Eşimin kendi içinde ne gibi bi problemi var bilmiyorum. Benimle alakalı birseyse insan gibi söylemesini beklerdim.
Benim tavrım belli ama tekrar alevlenmesin diye sadece susup izlemek istiyorum inanın kb girdi devreye rahatladım dedim ama yine huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?