• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık boşanma vakti

Merhaba iyi geceler 3 yılı geçti evliyim eşimin ilk evliliğinden kızı var benim yok.Kızım bizimle yaşıyor bi süredir geçen de konu açmıştım eşimin sorunlu biri olduğuyla alakalı. Bu sabah kalktım eşime kahvaltı hazırlarken kızım mutfağa geldi peşine de eşim. İkimize baktı ikimizde de tayt vardı bu yüzden önce kızıma bağırdı çıkar o taytı diye. Sonra bana döndü çocuğa örnek oluyorsun giyme onları diye bağırdı. Sonra çocuğa döndü sen örnek alma onu bunun ailesi de namussuz kendisi de namussuz ….pu dedi bana içeri gittim odama. Peşinden ablasını aradı görüntülü seslerini duyuyorum tabi. Abla bu kadın çocuğa kötü örnek oluyor evde tayt giyiyor. Hadi bu karım bunu …tir ederim ama kızımı onun gibi olursa ne yapacağım ben? Peşinde bu ve bunun ailesi gibi mi olsun abla? Getireceğim annem baksın yine. O da onu dolduruyor evde tayt giymezdi aslında diyor demek ki ondan görmüş. Bi de diyor annem bana namaz kılmayı öğretti diyor niye biz öğretmedik mi ona da o kadın öğretmiş diyor. O da arkamdan neler neler diyor. Belki 2 saat hem benim hem çocuk hem benim ailem hakkında kğfürler hakaretler ettiler dedikodu yaptılar. Sonra eşim çocuğa götüreceğim seni hazırlan dedi kızım ağladı tamam dedi bi de korktuğu için özür diledi. Daha sonra benim kapıma dayandı açmadım eşime odanın kapısını sonra durdu kızıma dedi ki bu zaten anne olmak istese şimdite kadar kendisi doğururdu belki de çocuğu olmuyor ondan böyle dengesiz psikolojisi bozuk diyor sonra da sen onlara ne bakıyorsun örnek alıyorsun onları ben paramla satın almışım ben ve ailemden çocuğa böyle bahsediyor. Ben kapıyı açmayınca evden def olup gitti çocuğu da ben evi terk edemim diye götürmedi. Çıkınca da hakaretlerine devam etti saatler sonra yalvarmaya başladı bende eve almadım ve ayrıldığımızı boşanacağımı söyledim çocuğa da bakmak istiyorum ama bu şekilde sorumluluk nasıl alacağım bilmiyorum. Ben hiç iyi değilim kızlar aileme bişey demedim zaten farklı şehirlerdeyiz annem trafik kazalı onu üzmek istemiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum 😔
Deli misin ya hu boşan, bu adam aslaaaaaa olmaz asla , kurtul biran önce, kendini düşün, zihniyete bak yaaa...

Senin ve ailenin namusuna şerefine küfredenin yanında işin olamaz. Kızı Onların istediği gibi yetiştirsen bile asla ama ASLA yaranamayacaksın emin ol. Bir tayt yüzünden o*pu damgası vuran kocadan değil koca kapıya köpek olmaz. Bir an önce çık ordan. Yoksa daha büyük hakaret ve şiddete maruz kalacak ve bu senin için artık normalleşecek.

Boşanamam demedim zaten boşanacağım sadece anneme bu olanları anlatmam anneni üzecek konu bu
Abartma ya hu , şu boşanacak kadınların ailesini , çocuğunu bahane etmesine deli oluyorum, şu yaşadıklarını annene anlat boşandığın için sevinir, tabi seni gerçekten seven bir anne ise , acilen çocuk olmadan kaç kurtul , adamın zihniyeti çok kötü...

Benim değil ama onu tek nası bırakayım
Siz boşanamazsınız, kendinize birsuru bahane üretmişsiniz, kendinizi kandırmayın, derdiniz çocuk değil, ayrılmak istemediğiniz için çocuğu ve ailenizi bahane ediyorsunuz, bu adamla yaşarsanız sonunuz hiç hayırlı olmayacaktır...

Siz boşanamazsınız, kendinize birsuru bahane üretmişsiniz, kendinizi kandırmayın, derdiniz çocuk değil, ayrılmak istemediğiniz için çocuğu ve ailenizi bahane ediyorsunuz, bu adamla yaşarsanız sonunuz hiç hayırlı olmayacaktır...
Bence de boşanmaz, boşanacak insanın bir stratejisi olur her şeyi geçtim gururu olsa bir saniye durmaz o evde ama konfor alanından da çıkmak istemiyor. Kendisi bilir, hakaretin arkasından şiddet de başlar o zaman görür gününü.

Bence de boşanmaz, boşanacak insanın bir stratejisi olur her şeyi geçtim gururu olsa bir saniye durmaz o evde ama konfor alanından da çıkmak istemiyor. Kendisi bilir, hakaretin arkasından şiddet de başlar o zaman görür gününü.
Kesinlikle öyle, kız çocuğuna da çok üzüldüm, ben olsam bu küfür kayıtlarını da alır mahkemeye sunar hem boşanır hem de çocuğun onlardan alınmasını sağlardım, devlet daha iyi bakar çocuğa buna eminim...

İkinci değil onuncu evlilikte olsa sana yapılan bu aşağılamaları küfürleri yok sayma sakın. Madem senin kendini maddiyatla satınaldığını iddia ediyor bırak ibre bir tersine dönsün bakalım. Çocuğunun sorumluluğu ev işleri maddi geçim dertleri varsa borçlar yığ üzerine çek git ardına bile bakma . İlerde çocuğun en ufak bir ters davranışında şuçlayacakları günah keçisi sen olma !

Ooo adam çok ciddi hasta ya da kesinlikle insan değil..
Böyle zihniyette biri kendini biran da ortaya çıkarmamıştır hep böyledir.
Size o.. dediği an terketmeliydiniz o evi.
Ailesi de böyle olduğuna göre kafa yapıları böyle pis zihniyetli kötü insanlar.
3 senedir böyle birine nasıl katlandınız ki herif tam dizilere konu olmalık.
Siz isterseniz bu adamdan boşanarak kurtulabilirsiniz ama çocuk için gerçekten çok üzüldüm..

Kesinlikle onu asla istemiyorum zaten bu iş bitti bunu söylemekten dilimde tüy bitti sabahtan beri ama ben kararlıyım o adam benim eşim olmaya asla layık değil ben kaç gündür ramazan hazırlığı yapıyorum belim sakat kaldı kete açmaktan börek açmaktan neden çünkü konuşmasam bile kayınvalideme gönderirim eşim çocuğum yer annemi davet ederim yer diye gündelik yemekleri tatlıları evi ter temiz çocuğun her ödevinde başından ayrılmam her şeyiyle ben ilgilenirim ama gördüğüm muameleye bakın
Akıl ve ruh hastası, korkunç biri, ailesi desen ayrı leş. Asla devam etmemelisin bu pisliklerle.
Çocuk kaç yaşında?

Ev benim neden gideyim ki eşyaların borcu bile benim üstüme kartım onun yüzünden ağzına kadar dolu hepsini ödemek zorunda ben onu eve almıyorum ki almam da zaten ben onun yüzüne bakmıyorum ki. Ne yapacağım boşanmayıp yatakta bana …pu diyen şerefsiz adi kalleş birini mi eğleyeceğim? Size göre hava hoş tuzunuz kuru. Neden her şeyimi ona bırakayım bi de üzerime borç bırakacak bunlara neden izin vereyim? Her şeyi ayarlar evimi nakliye ile taşırım sadece para ve zaman gerekiyor küçükte olsa bi ev tutmam lazım erkek kardeşim evli annemin yanında gelin yaşıyor onlarla kalamam

Sizde enteransınız.
Sanki sürekli yaranmaya çalışmış gibisiniz.
Daha önce de konu açtınız. Eşiniz size kötü davranırken hiçbir şey olmamıs gibi kendisine, annesine cici görünme çabası nedir?
Kızı da bebek değil 12 yaşındaydı sanırım, çocuk çoğu şeyi kendi yapacak yaşta. Her an başında durmanıza ne gerek var?
İyi olmak, görünmek için boşuna paraliyorsunuz.
Ben sizin ayrılacağınızı sanmıyorum. Sebep de esinizin kızınız olacak.
Kendinizi kandırmaktan vazgeçin ilk önce.

Kesinlikle onu asla istemiyorum zaten bu iş bitti bunu söylemekten dilimde tüy bitti sabahtan beri ama ben kararlıyım o adam benim eşim olmaya asla layık değil ben kaç gündür ramazan hazırlığı yapıyorum belim sakat kaldı kete açmaktan börek açmaktan neden çünkü konuşmasam bile kayınvalideme gönderirim eşim çocuğum yer annemi davet ederim yer diye gündelik yemekleri tatlıları evi ter temiz çocuğun her ödevinde başından ayrılmam her şeyiyle ben ilgilenirim ama gördüğüm muameleye bakın

Son düzenleme:
Merhaba iyi geceler 3 yılı geçti evliyim eşimin ilk evliliğinden kızı var benim yok.Kızım bizimle yaşıyor bi süredir geçen de konu açmıştım eşimin sorunlu biri olduğuyla alakalı. Bu sabah kalktım eşime kahvaltı hazırlarken kızım mutfağa geldi peşine de eşim. İkimize baktı ikimizde de tayt vardı bu yüzden önce kızıma bağırdı çıkar o taytı diye. Sonra bana döndü çocuğa örnek oluyorsun giyme onları diye bağırdı. Sonra çocuğa döndü sen örnek alma onu bunun ailesi de namussuz kendisi de namussuz ….pu dedi bana içeri gittim odama. Peşinden ablasını aradı görüntülü seslerini duyuyorum tabi. Abla bu kadın çocuğa kötü örnek oluyor evde tayt giyiyor. Hadi bu karım bunu …tir ederim ama kızımı onun gibi olursa ne yapacağım ben? Peşinde bu ve bunun ailesi gibi mi olsun abla? Getireceğim annem baksın yine. O da onu dolduruyor evde tayt giymezdi aslında diyor demek ki ondan görmüş. Bi de diyor annem bana namaz kılmayı öğretti diyor niye biz öğretmedik mi ona da o kadın öğretmiş diyor. O da arkamdan neler neler diyor. Belki 2 saat hem benim hem çocuk hem benim ailem hakkında kğfürler hakaretler ettiler dedikodu yaptılar. Sonra eşim çocuğa götüreceğim seni hazırlan dedi kızım ağladı tamam dedi bi de korktuğu için özür diledi. Daha sonra benim kapıma dayandı açmadım eşime odanın kapısını sonra durdu kızıma dedi ki bu zaten anne olmak istese şimdite kadar kendisi doğururdu belki de çocuğu olmuyor ondan böyle dengesiz psikolojisi bozuk diyor sonra da sen onlara ne bakıyorsun örnek alıyorsun onları ben paramla satın almışım ben ve ailemden çocuğa böyle bahsediyor. Ben kapıyı açmayınca evden def olup gitti çocuğu da ben evi terk edemim diye götürmedi. Çıkınca da hakaretlerine devam etti saatler sonra yalvarmaya başladı bende eve almadım ve ayrıldığımızı boşanacağımı söyledim çocuğa da bakmak istiyorum ama bu şekilde sorumluluk nasıl alacağım bilmiyorum. Ben hiç iyi değilim kızlar aileme bişey demedim zaten farklı şehirlerdeyiz annem trafik kazalı onu üzmek istemiyorum ben ne yapacağım bilmiyorum 😔
Ailene söyle boşan. Uzaklaştırma kararı al. Kızını da ver sonuçta velayeti sizin değil. Hukuken yanınızda tutamazsınız.

Ev benim neden gideyim ki eşyaların borcu bile benim üstüme kartım onun yüzünden ağzına kadar dolu hepsini ödemek zorunda ben onu eve almıyorum ki almam da zaten ben onun yüzüne bakmıyorum ki. Ne yapacağım boşanmayıp yatakta bana …pu diyen şerefsiz adi kalleş birini mi eğleyeceğim? Size göre hava hoş tuzunuz kuru. Neden her şeyimi ona bırakayım bi de üzerime borç bırakacak bunlara neden izin vereyim? Her şeyi ayarlar evimi nakliye ile taşırım sadece para ve zaman gerekiyor küçükte olsa bi ev tutmam lazım erkek kardeşim evli annemin yanında gelin yaşıyor onlarla kalamam
Allah'ın açını çoluk çocuğuyla almış başına bela etmişsin, g.tü kalkmış tabi, kalkmasa şaşardım. Ez gitsin, ağzına kılığına bakmadan maaile üstüne gelirken o hiç acımıyordu. Aç kalacak ya yine, bu kadar özüme döndüğüm yeter biraz insan taklidi yapayım demiş. Kanarsan yine aynı yerden canına okurlar.

Konu sahibi kendine biraz saygın varsa şu asalakları at üstünden. Boşan kurtul. Çocuğu da ver adamın anasına ya da bacısına baksınlar. Kendi hayatına odaklan artık.

Tuzu kuru derken ? Ben iki çocukla bu hakaretlere katlanmamak için boşandım, kızım sabaha kadar kustu tek başıma iki çocukla ayaklarımın üstünde duruyorum. Siz başkasının çocuğuna kıyamazken ben oğlumun ne kadar üzüldüğünü gördüğüm halde geri adım atmadım. Eve almam demekle eşiniz eve gelmekten vazgeçecek öyle mi ben hiç sanmıyorum bugün kapınıza dayanır. Gerçekten boşanmayı düşünseniz bir uzaklaştırma çıkarır mahkemede kullanırsınız ama boşanacağınızı düşünmüyorum. Yanlış bir evlilik ve arkasından yapılan hatalar silsilesi..Sadece o çocuğa üzülürüm bir gün huzur bulamamış yavrucak

Back