- 1 Ekim 2013
- 8.170
- 16.759
- 448
- 34
- Konu Sahibi kalbimdengecenler
Ben de mesela konuyu şöyle anladım.Azarlayıp durduğuna, geçinmeye gönlü olmadığına dair bir şey okumadım ben. Tekrar baktım, gözümden mi kaçıyor bilmiyorum.
Ben şöyle anladım: Kadın bir gün hasta oldu, tahammül seviyesi daha düşüktü, erkek -kadınların hep yaptığının aksine- bunu tolere edemedi. Kadın oyuncağı ortaya fırlattı, adam kadının üstüne yürüdü, çenesini sıktı.
Burada azarlayıp duran bir kadın ve mağdur erkek görmek için özel bir çaba gerekiyor.
Kadın çocuğun takviye gıdası üzerinden kavga çıkartıyor.( kaşık sorduğunda neden kaşığı soruyorsun diye kızıyor,miktarı ayarlayamayınca da neden sormuyor site kızıyor.)
Ki çocuğun takviye gıdasına anne düşkün diye baba da düşkün olmak zorunda değil. Ebeveynlerden biri bir konuda daha hassas diye diğeri aynı hassasiyeti göstermek zorunda değil.
Sonra kalkıp adamın olduğu yere oyuncak fırlatıyor. Ve bunu adama karşı yapmak istediğini söyleme cesareti bile yokken pasif agresif tavırları sergiliyor. Bunları yaparken çocuğun psikolojisi hiç etkilenmiyor(!) babanın yaptıkları aşırı yıkıcı oluyor.
adam yaptığında aşırı haksız. Ya sabır deyip başka bir yere çekip gitmeliydi.
Sonra arkadaş davetine kocasının gidebileceğini söylüyor sonra onu da sorun haline getiriyor. İnsan 2 saatlik bir yere gider muhabbet güzel gelir 5 saat durur. 5 saat gider 2 saatte sıkılır kalkar.
Yine sonra çocuğa sakıncalı olan yiyecekleri çocuğun yanında yiyen anne,baba çocuğa teklif ediyor diye sinirleniyor ve çocuğa söyler gibi adama laf sokuyor.
Siz de bize kadın tarafında olmadığımız için laf söylüyorsunuz. Valla düşüncesini açık açık karşısındakine söyleyemeyen,pasif agresif hareketlerle kışkırtıvı olan,huzursuzluk seven kadın/adam ayırt etmeden haksız buluyorum..
Bunların hepsinin yanında çocuğu bahane ederek evliliğe katlanma bahanesi bambaşka saçma