- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
eski kocan ne yaptı?Ben bu konuya çok üzüldüm yaa
Konu sahibi neden kendinize değer vermiyorsunuz? Neden bahanelere sığınıyorsunuz? Aileniz arkanızda değil mi? Aileleri çağıracağım dediğinize göre arkanızda aileniz...
Kızınızı düşündüğünüzü söylüyorsunuz ama kızınızın bu psikopatla aynı çatı altında yaşamasına göz yumuyorsunuz. Adam vurmuş size vurmuş... S..tir ol git demiş, kovmuş... Var mı daha ötesi?
Bakın ben de evliydim, sizin eşiniz gibi saygısız, merhametsiz bir eşe sahiptim. Ameliyatlı halimle neler yaşadım, msjla bana eşyalarını topla, s..tir git (çok afedersiniz) yazdı diye ertesi gün eşyalarımı topladım, gittim ve bir daha dönmedim. İyiki dönmedim o cehenneme. Sizin yaşadığınız da evlilik değil. Üstelik sizin kızınız var. Kızınız annesine psikolojik ve fiziksel şiddet uygulandığını göre göre mi büyüsün? Bir menemenden bunu yapan adamla ömür geçer mi? Tüm bunların ilk defa yaşanmış olması, affedilebileceği anlamına gelmez. Son olduğunun garantisi var mı ayrıca? Bir daha yapmayacağının? Ki bu daha başlangıç. Adam pişman değilki, aksine zevkinde keyfinde... Senin canın yanmış, kızın olaya şahit olmuş umurunda değil... Ki ertesi günü kapıları yumruklamış... O yumruklar suratınıza inecek böyle giderse
Allah aşkına arayın annenizi, anlatın herşeyi. Ya onlar gelsinler yanınıza ya da siz gidin o evden. Böyle giderse ağzınızı burnunuzu dağıtacak, öyle aramak zorunda kalacaksınız. Yapmayın bunu kendinize ve kızınıza... Lütfen yaa
Ziynet eşyaları davamı açtım.Boşanma kesinleştikten sonra araba için satış iptal davası da açacağım. Mahkeme kanalıyla alacağım tüm haklarımı. Uzun sürecek belki ama sonunda alacağım.eski kocan ne yaptı?
verecek mi altınlarını?
vallahi helal olsun sana :)Ziynet eşyaları davamı açtım.Boşanma kesinleştikten sonra araba için satış iptal davası da açacağım. Mahkeme kanalıyla alacağım tüm haklarımı. Uzun sürecek belki ama sonunda alacağım.
Kendisi ne yapıyor ne ediyor hiç bilmiyorum, aylardır görmedim. Benden uzak olsun cehenneme direkt... Hııı buarada hakaret ve tehdit içerikli mesajlarından ötürü ayrıca şikayette bulunduk savcılığa:) uzaklaştırma kararı çıkarttırdık.. Karakola ifadeye falan çağrılmış, onun içinde mahkemeye çıkacak. Zaten yaklaşmıyor ama uğraşsın pislik:)
Teşekkür ederim :)vallahi helal olsun sana :)
Ben bu konuya çok üzüldüm yaa
Konu sahibi neden kendinize değer vermiyorsunuz? Neden bahanelere sığınıyorsunuz? Aileniz arkanızda değil mi? Aileleri çağıracağım dediğinize göre arkanızda aileniz...
Kızınızı düşündüğünüzü söylüyorsunuz ama kızınızın bu psikopatla aynı çatı altında yaşamasına göz yumuyorsunuz. Adam vurmuş size vurmuş... S..tir ol git demiş, kovmuş... Var mı daha ötesi?
Bakın ben de evliydim, sizin eşiniz gibi saygısız, merhametsiz bir eşe sahiptim. Ameliyatlı halimle neler yaşadım, msjla bana eşyalarını topla, s..tir git (çok afedersiniz) yazdı diye ertesi gün eşyalarımı topladım, gittim ve bir daha dönmedim. İyiki dönmedim o cehenneme. Sizin yaşadığınız da evlilik değil. Üstelik sizin kızınız var. Kızınız annesine psikolojik ve fiziksel şiddet uygulandığını göre göre mi büyüsün? Bir menemenden bunu yapan adamla ömür geçer mi? Tüm bunların ilk defa yaşanmış olması, affedilebileceği anlamına gelmez. Son olduğunun garantisi var mı ayrıca? Bir daha yapmayacağının? Ki bu daha başlangıç. Adam pişman değilki, aksine zevkinde keyfinde... Senin canın yanmış, kızın olaya şahit olmuş umurunda değil... Ki ertesi günü kapıları yumruklamış... O yumruklar suratınıza inecek böyle giderse
Allah aşkına arayın annenizi, anlatın herşeyi. Ya onlar gelsinler yanınıza ya da siz gidin o evden. Böyle giderse ağzınızı burnunuzu dağıtacak, öyle aramak zorunda kalacaksınız. Yapmayın bunu kendinize ve kızınıza... Lütfen yaa
bir menemen yuzunden siddet olduysa.. abo yarin birgun gercek bir kavgada ne olur dusunemiyorum
Sizin adınıza ciddi üzülüyorum pasif biri gibi geldiniz en azindan esinize karsi.suan bile ayri yatma isteginizi nasil soyleyeceginizi bilmiyor cekiniyorsunuz.esiniz de bunun bu olanlarin vicdan yükü yok cok belli.sizin gibi bir kadını bulmus da oyuzden bence.hala bu durumu sineye cekip duruyorsunuz bilemiyorum belki sartlariniz el vermiyodur ama bu sekilde devam ederseniz goreceginiz muamelede degismeyecektir.Hayırlı geceler kk kadınları.
Bugün pek aktif olamadım kusura bakmayın. Bugün yaşananları aktarayım.
Eşim işten geldi yine aynı sırıtış hiç birşey yokmuş olmamış gibi davranıyordu. Ben bugün eşimin ailesini aradım ve eşime söyledim gülen suradi düştü bir anda. Aksam üzeri geldiler sağolsunlar, kb kv Allah razı olsun arkamda durdular. Bir menemen den kavga çıkarttığını söyledim bana şiddet gösterdiğini herşeyi anlattım. Eşim tabi inkar etti yine beni suçladı başta kb çok sinirlendi eşimin üstüne yürüdü. Ben kaç yıllık evliyim bir kez annene el kaldirmadim sen kim oluyorsun da emanet aldığın kıza el kaldırıyorsun annesi babası duysa ne hesap vereceksin sen he diye baya bir kavga ettiler eşimle. Ailesinin yanında benden özür diledi bir daha tekrarı olmayacak dedi. Kb da tekrarı olmasın vallahi ben karışmam dedi. Kb kız çocuklarının üstüne ayrı titrer kendi kızlarından örnek verdi hep. Benim kızların böyle birşey yaşayacak ben duyacağım çeker alırım o evden dedi.
Daha az önce gitti eşimin ailesi. Kb beni korur biliyorum kv den beklemezdim oğlunu savunur diye düşündüm ama bana vurduğunu öğrenince sinirleri bozuldu. Oğlunun savunacak bir tarafı yoktu çünkü.
Ama benim içim soğumadı özürü içten samimi mi bilmiyorum ya da anı kurtarmak için konu daha fazla uzamasın diye özür diledi. Ben halen ayrı yatmak istiyorum. Bunu eşime söylesem yine kavga çıkacak ne yapacağım aklım çok karışık.
Kayınbabanız hakikatlı adammış. Helal olsun.Kayinvalideniz de belli ki duruma üzülmüş belli ki düzgün temiz bir aile bunlar.Hayırlı geceler kk kadınları.
Eşim işten geldi yine aynı sırıtış hiç birşey yokmuş olmamış gibi davranıyordu. Ben bugün eşimin ailesini aradım ve eşime söyledim gülen suradi düştü bir anda. Aksam üzeri geldiler sağolsunlar, kb kv Allah razı olsun arkamda durdular. Bir menemen den kavga çıkarttığını söyledim bana şiddet gösterdiğini herşeyi anlattım. Eşim tabi inkar etti yine beni suçladı başta kb çok sinirlendi eşimin üstüne yürüdü. Ben kaç yıllık evliyim bir kez annene el kaldirmadim sen kim oluyorsun da emanet aldığın kıza el kaldırıyorsun annesi babası duysa ne hesap vereceksin sen he diye baya bir kavga ettiler eşimle. Ailesinin yanında benden özür diledi bir daha tekrarı olmayacak dedi. Kb da tekrarı olmasın vallahi ben karışmam dedi. Kb kız çocuklarının üstüne ayrı titrer kendi kızlarından örnek verdi hep. Benim kızların böyle birşey yaşayacak ben duyacağım çeker alırım o evden dedi.
Daha az önce gitti eşimin ailesi. Kb beni korur biliyorum kv den beklemezdim oğlunu savunur diye düşündüm ama bana vurduğunu öğrenince sinirleri bozuldu. Oğlunun savunacak bir tarafı yoktu çünkü.
Ama benim içim soğumadı özürü içten samimi mi bilmiyorum ya da anı kurtarmak için konu daha fazla uzamasın diye özür diledi. Ben halen ayrı yatmak istiyorum. Bunu eşime söylesem yine kavga çıkacak ne yapacağım aklım çok karışık.
İçin soğumasın zaten sakın yumusama yatakta da yatma.eşinin ailesinin yanında olması cok guzel.Hayırlı geceler kk kadınları.
Kb arkamda durdu bak kızım sende uzatma dedi bana. İnsanlara ayıp olmasın diye tamm dedim. Şimdi ayrı yatacağım desem yine kavga gürültü başa saracak ben söz verdim kb ma en ufak bir şey de haber vereceğim. Daha gittikten ertesi gün biz kavga ettik diye yine ortalık karışacak. İnan yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal ne durumdayım Allah biliyor. 2 gündür migrenim tuttu ne yapacağım o kadar aklım karışık ki bazen nefesim kesiliyor.Sizin adınıza ciddi üzülüyorum pasif biri gibi geldiniz en azindan esinize karsi.suan bile ayri yatma isteginizi nasil soyleyeceginizi bilmiyor cekiniyorsunuz.esiniz de bunun bu olanlarin vicdan yükü yok cok belli.sizin gibi bir kadını bulmus da oyuzden bence.hala bu durumu sineye cekip duruyorsunuz bilemiyorum belki sartlariniz el vermiyodur ama bu sekilde devam ederseniz goreceginiz muamelede degismeyecektir.
zaten 8 ay sabretmiştin.Teşekkür ederim :)
Vallahi burası bana çok cesaret verdi, çok iyi geldiburaya ilk konu açtığımda çok çaresiz hissediyordum, değişir mi acaba diye düşünüyordum çünkü sağlıklı düşünemiyordum... Beni ve exi tanımayan insanların yorumlarını okudukça kendime geldim...
Şuan iyi ki diyorum biliyor musun? İyi ki ayrılık kararı almışım:) iyiki bir şans daha vermemişim, düzelir belki diye beklememişim daha fazla:) çok bile dayanmışım hatta:) şu hayatta verdiğim en doğru 2 karar;çocuk yapmamak ve boşanmak:) Ohhhhh ne güzelmiş hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?