Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

zorlamıyorum..
Ben ilaca karşıyım içmiyorum..
Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Böyle bir acaba düştü aklıma paylaştım cevapları da bunlar..
asla çocuk istemeyn adam geri çekilmeylemi korunuyo, ki bu korunma bile değil. prezervatif sevmiyodur kesin. bencede kendini kısırlaştırsın

Kaç yaşında eşiniz? Biraz orta yaş bunalımına girmiş gibi bir hali var. İstediğim hayat bu değil demeler, uzun motor seyahatlerine merak sarmalar vs.

Ortayaşla ne ilgisi var yahu. :KK70: Bizimde eşimle motosikletlerimiz var. Vakit oldukca kisa turlar yapiyoruz. Henuz yurtdisi yapmadik ama 2 sene icinde bizimde boyle uzun yol, yurtdisi gibi bir planimiz var.
Not: Ortayasli degiliz.
Herkes is git, eve gel, cocuk sev, uyu... Şeklinde yaşayacak değil. Bi kedimiz var mesela ve o geldiginden beri. Hadi gidiyoruz diyip atlayip gidemedik biyeri, planlayip gittik. Oysa biz gece yarisi aniden kalk gidelim deyip sehir degistirebilen tiplerdik. Her sorumluluk insanin ayagini baglar.
Hayat zaten yeterince zor is hayati, vakit olmaması bircokseyi engelleyip seni bagliyor bir sure sonra birde cocuk olsa dusunemiyorum. Boyle bir hayati istememek o kadar doğal ki...
Suan bende evde durmak istemiyorum. :KK70:

Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım.. Ben çok istedim evet..
Evliliğimizi yaşayamadık daha gezecektik edecektik diye çok başıma kaktı çok ağlattı beni hamilelik dönemimde..
Kızım doğdu gezdikte eğlendikte hala geziyoruz..
Evlenmeden önce de çok gezmiş..
Seneye motor alıp italya turu yapacakmış mesela şuanda da öyle bir hayali var..
Git ne yaşamak istiyorsan yaşa umrumda değilsin dedim en sonunda..

Kocanız biraz özgür ruhlu, erkenden de çocuğunuz olmuş. Ne sizin ne onun kendisini evlilik içinde tanıma zamanınız olmamış çocuksuz halinizle sanırım. Anne olmak ve eş olmak konularını ayırmayı deneyin bir noktada illaki anlaşacaksınız :)

Eşimle ilişkim sallan yuvarlan gidiyor bir kaç aydır..
Böyle boşanma noktasına gelip gelip dönüyoruz..
Ne geliyor aklınıza ?

Ya alakasız ama merak ediyorum. Size böyle nefret söylemleri eden, boşanmanın eşiğine geldiğiniz adamla nasıl hala aynı yatağı paylaşıp ikinci çocuktan bahsedebiliyorsunuz? Çok tuhaf değil mi bu?

Ya alakasız ama merak ediyorum. Size böyle nefret söylemleri eden, boşanmanın eşiğine geldiğiniz adamla nasıl hala aynı yatağı paylaşıp ikinci çocuktan bahsedebiliyorsunuz? Çok tuhaf değil mi bu?

Her seferinde kızım için vazgeçtim..
Çünkü akşam olunca babasını soran,babasına sarılıp uyumak isteyen bir kızım var..
Baba evine dönemem..Kızımla ayrı ev tutup yanlız yaşama fikri şuan beni korkutuyor çünkü henüz 3 yaşında geçen gece bir anda ateşlendi ve elimiz ayağımıza dolandı..
Bunlar öyle çabucak verilecek kararlar değil heleki çocuk varsa hiç değil.
İşte bu yüzden..

Eşimle ilişkim sallan yuvarlan gidiyor bir kaç aydır..
Böyle boşanma noktasına gelip gelip dönüyoruz..
Ne geliyor aklınıza ?
Ara ara bosanma noktasina geliyorsunuz ve siz hala 2.cocuk mu dusunuyorsunuz?

Bence esiniz hakli.
Bosanma asamasina ara ara gelen ciftler mumkunse baska cocuk yapmasin.

Esinize simdi hak verdim.bence esiniz gelecek goremiyor ondan istemiyor

Her seferinde kızım için vazgeçtim..
Çünkü akşam olunca babasını soran,babasına sarılıp uyumak isteyen bir kızım var..
Baba evine dönemem..Kızımla ayrı ev tutup yanlız yaşama fikri şuan beni korkutuyor çünkü henüz 3 yaşında geçen gece bir anda ateşlendi ve elimiz ayağımıza dolandı..
Bunlar öyle çabucak verilecek kararlar değil heleki çocuk varsa hiç değil.
İşte bu yüzden..

Size boşanın demedim zaten. Ortada çocuk varsa kolay verilecek bir karar olmadığını biliyorum. Gerçi eşiniz kaçıp gidip hayatını yaşamayı düşünürken siz kızınızla yine yalnız kalmış olacaksınız orası ayrı tabi.
Benim şaşırdığım ve sorduğum hala çok rahat cinsellikten bahsedilebiliyor ve yaşanıyor olması idi..

Ara ara bosanma noktasina geliyorsunuz ve siz hala 2.cocuk mu dusunuyorsunuz?

Bence esiniz hakli.
Bosanma asamasina ara ara gelen ciftler mumkunse baska cocuk yapmasin.

Esinize simdi hak verdim.bence esiniz gelecek goremiyor ondan istemiyor

Düşünmüyorum hanfendi...
Bu ay korktum sadece ilk hamileliğimdeki belirtiler olunca..
Ve eşimin kendini kısırlaştırma isteğinin ne kadar normal olduğunu sordum ilerleyen dönemde pişman olunur mu bunları düşünüyorum..

X