Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

Merhaba kızlar;

Biz 4 senelik evliyiz ve 3 yaşında bir kızımız var..

Kızımın olmasını ben çok istedim ve şükür ki oldu ama eşim daha hamilelik döneminde sen istedin sen istedin dedi durdu ve bana berbat bir hamilelik yaşattı..

Sonrasında ikinci çocuk mu tövbe istemiyorum demeye başladı.. Kızım zor bir çocuk bizi çok yoruyor o yüzden eşimin gözü korktu.. Bende ölüp bitmiyorum ikinci çocuk için ama eşim gerekirse operasyon olup kendimi kısırlaştıracağım diyor.. İleride ne olur bilinmez o belki bu kararından hiç pişman olmaz ama ya ben kızımın keşke bir kardeşi olsaydı diye pişman olursam.. Gerçi bu kadar istemeyen adamı baba yapmak anlamsız zaten..

Yarın regl olmam gerekiyor bekliyorum.. Ama bu ay hamileliğimi öğrendiğim zamandaki gibi göğüslerim çok ağrıyor yanlardan bastıramıyorum bile..Kızımda da böyle olmuştu.. Korkuyorum ya olduysa diye eşime bahsettim git önlemini al kürtaj mı olacaksın ne olacaksın ol o zaman dedi.. Dedim kesinlikle böyle bir şey olmaz ha kızımızı öldürmüşsün ha karnımdaki bebeği (şuan hamilelik gibi bişey yok)

Valla ben anlamam benim hayatım bu değil çıkarım bu düzenden çok ciddiyim.. Sokarım böyle hayata falan gibi cümleler kurdu... bende sen kimi neyle tehdit ediyorsun saçma sapan konuşma git kendini mi kısırlaştırıyorsun ne yapıyorsan yap sanki bende bölünerek çoğalıyorum dedim.. başka sorumluluk istemiyorum diyor ısrarla..

Büyük ihtimal hamile değilim ama öyleysem kesinlikle aldırmam.. ve o operasyonu olursa da kızıma kardeş yapma şansımız bitiyor..

Ne hissedip düşüneceğimi bilemedim kızlar bir akıl verin bana..

Benim kocam normal değil sanırım dimi.. Kendini operasyonla kısırlaştıran başka erkek var mıdır acaba ?
Ay zorlama sunu boşver , sen istemiyorsun saygı duyarım ama ben istediğimde de sen bana saygı duyup bosanirsin ,de ..

Düşünmüyorum hanfendi...
Bu ay korktum sadece ilk hamileliğimdeki belirtiler olunca..
Ve eşimin kendini kısırlaştırma isteğinin ne kadar normal olduğunu sordum ilerleyen dönemde pişman olunur mu bunları düşünüyorum..
Ilerleyen donemlerde pisman olunur evt.

Esiniz asla ve asla 2.cocuk istemiyor siz de oyle.
Ve guzel giden bir evlilik yok ortada.

O halde ikiniz de adam akilli korunmalisiniz

adam bu kadar istemezken sakın bi çocuk daha yapma derim, vazektomi olmak istiyorsa olsun, gayet kararlı gibi başka çocuk istemediğine, bence iyi bile olur, korkarak cinsellik yaşamazsın bi özgürlük yani vazektomi

Merhaba kızlar;

Biz 4 senelik evliyiz ve 3 yaşında bir kızımız var..

Kızımın olmasını ben çok istedim ve şükür ki oldu ama eşim daha hamilelik döneminde sen istedin sen istedin dedi durdu ve bana berbat bir hamilelik yaşattı..

Sonrasında ikinci çocuk mu tövbe istemiyorum demeye başladı.. Kızım zor bir çocuk bizi çok yoruyor o yüzden eşimin gözü korktu.. Bende ölüp bitmiyorum ikinci çocuk için ama eşim gerekirse operasyon olup kendimi kısırlaştıracağım diyor.. İleride ne olur bilinmez o belki bu kararından hiç pişman olmaz ama ya ben kızımın keşke bir kardeşi olsaydı diye pişman olursam.. Gerçi bu kadar istemeyen adamı baba yapmak anlamsız zaten..

Yarın regl olmam gerekiyor bekliyorum.. Ama bu ay hamileliğimi öğrendiğim zamandaki gibi göğüslerim çok ağrıyor yanlardan bastıramıyorum bile..Kızımda da böyle olmuştu.. Korkuyorum ya olduysa diye eşime bahsettim git önlemini al kürtaj mı olacaksın ne olacaksın ol o zaman dedi.. Dedim kesinlikle böyle bir şey olmaz ha kızımızı öldürmüşsün ha karnımdaki bebeği (şuan hamilelik gibi bişey yok)

Valla ben anlamam benim hayatım bu değil çıkarım bu düzenden çok ciddiyim.. Sokarım böyle hayata falan gibi cümleler kurdu... bende sen kimi neyle tehdit ediyorsun saçma sapan konuşma git kendini mi kısırlaştırıyorsun ne yapıyorsan yap sanki bende bölünerek çoğalıyorum dedim.. başka sorumluluk istemiyorum diyor ısrarla..

Büyük ihtimal hamile değilim ama öyleysem kesinlikle aldırmam.. ve o operasyonu olursa da kızıma kardeş yapma şansımız bitiyor..

Ne hissedip düşüneceğimi bilemedim kızlar bir akıl verin bana..

Benim kocam normal değil sanırım dimi.. Kendini operasyonla kısırlaştıran başka erkek var mıdır acaba ?
erkekler de kısırlaştırmaya vazektomi deniyor. geri dönüşü var eğer çocuk isterseniz bir ameliyat daha olur bağlatır geri tüplerini. o da olmadı tüp bebek yaparsınız o zaman çocuk sahibi olursunuz. bırakın kısırlaştırsın kendini.

İnanın çok seviyor kızımızı.Oyunlar oynar ilgilenir..
Çok seviyorsun ama güzel babalık yapıyorsun diyince istemeden yapıyorum büyüsün de kurtulayım diye bakıyorum diyor beni daha çok çıldırtıyor..
Soğutuyor kendinden zaten yaptığı başka bişey yok yani..
Sebebi Ne erkek mi istiyordu başka planları mi var.. sorumluluk mu ağır geliyo.. senden kurtulmak istiyorda çocuğu engel mi görüyor neden...

Ada'm Nasıl korktuysa artık operasyon geçirmeyi düşünüyor.Yada kumpasa gelirim de kazayla hamile kalır diye korkuyor :) Bazı erkekler çocuk istemeyebiliyor ilk çocuktan sonra..

Kaç yaşında eşiniz? Biraz orta yaş bunalımına girmiş gibi bir hali var. İstediğim hayat bu değil demeler, uzun motor seyahatlerine merak sarmalar vs.
Anlasilan evlilik hayatı biguyor adamı.. yaka kadını istemiyor ya evlilik ağır geliyor belki yapmak isteyip de ertelediklerinin sorumlusu olarak evliliği kadını yada çocuğu görüyor...

kesinlikle risk..
O çaresine bakmazsa ben ya ilaca başlıycam yada prez. olmadan olmaz diycem bu gidişle..
madem demir adam değil madem beni böyle tehdit ediyor..

İlaca sen neden başlıyorsun Birak o korunsun o korunmadan da ilişkiye girme madem çocuk istemiyor kendi baksın basının çaresine tövbe yarabbim ne garip insanlar var

Esinizin ikinci bebegi istememesi normal bir durum olabilir ama bunu dile getiris sekli cok ama cok cirkin. Sorun adamın cocuk istememesinden ziyade bu konu hakkında sizin fikirlerinizi önemsemeden lap diye agzına geleni söylemesi.
Zaten cocuk istemeyen bi insanla bir evlat daha dünyaya getirirseniz, babalık görevlerini bile yerine getirmekten aciz-sevgisiz bir adam olacaktır.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu ne ya? Çok güldüm gerçekten nasıl bir kafa ki bu? İstemiyorsa çocuk diye diretme bence de. Adam korkmuş demek ki :) herkes sorumluluk alamaz. Kimisi çok çocuk ister kimisi istemez..
ilk hamileliğinizi de istememiş. Keşke çocuk yapmadan boşansaydınız çocuğunu bile sevmiyor. Berbat birşey. Kendini kısırlaştıralir mı bilmiyorum ama bence yok öyle bir ameliyat:KK70:

Benim eşim de hiç istemiyordu ikinci çocuğu assssslllaa diyordu 5-6 ay önce ikinciye hamile olduğumu öğrendim surpriz bir şekilde önce bi afalladi ama sonra benden çok sevindi kismet değilmiş karnimda öldü ama yine benden çok eşim üzüldü ..

ben de ikinci çocuk için eşimin istemiyorum demesine çok üzülüyordum ama hiç ısrar etmedim tamam sen istemiyorsan ben de istemiyorum dedim kapattım konuyu ustelemedim. Sanırım üstüne gitmemek lazım kendi haline bırak belki çocuğunuz büyüyünce o da düşünür. Benimki şu an üçüncü çocuk hayalleri bile kuruyor daha ikinci yok ortada bende de iş yok zaten :KK53:

X