Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

Kondom falan kullansa bari erkek için tek korunma yöntemi kısırlaşmak mı :KK57: ayrıca kedi mi bu adam ya aklına böyle bi çözüm nasıl gelmiş :işsiz:

İnsan sevdiğinden çocuğu olsun ister.. acaba sizi sevmiyor mu ?

Senle tek kalmamak için mi kızınızı ayırmıyor acaba :) :) ama işine gelince sevişiyor da.. onun bedeni onun yararı pişman olabilir mi diye sperm dondurun aklına yatarsa eşinizin sizin evliliğiniz beşik gibi biraz oraya biraz buraya ben sizin eşinizi çözemedim.

Senle tek kalmamak için mi kızınızı ayırmıyor acaba :) :) ama işine gelince sevişiyor da.. onun bedeni onun yararı pişman olabilir mi diye sperm dondurun aklına yatarsa eşinizin sizin evliliğiniz beşik gibi biraz oraya biraz buraya ben sizin eşinizi çözemedim.
Ne diyorsun canım ben eşimle gayet mutluyum :eek::KK70::KK70:

Ayrıca 2 bebeğim var şükürler olsun kısırlaştırma gibi bi dusuncemiz yok :KK30:

Lütfen yanlış anlaşılmasın ama millete hayran kalıyorum iki üç çocuğu evi işi idare ediyor... bende tek çocuğum bizde de klasik batı tarzı görüyorum bizim sülaleye baktığımda çocuklarını çok şımartan iki işi aynı anda halledemeyen beceriksiz pasif insanlarla dolu lafım size değil bu tarz bana çok yanlış geliyor. Lütfen ama lütfen o çocuğa bir kardeş yap. Evet belki kardeş çok sevilen olmuyor bazen.. fakat bu yaşıma geldim hala derinlerde keşke kardeşim olsaydı derim bu duyguyu yaşamayan kesinlikle anlamaz. tek çocuk ibaresinden nefret ettim mesela sanki dünyaya bırakılmış yapayalnız birisin der gibi... tabiki öyle değil ama insanın bilinçaltına işliyor hala daha sinir olurum. daha çok denecek söz var ama uzun uzun yazmak istemem :) benim arkadaşımın eşi çocuk istemiyordu ne yaptı etti... şimdi bebişini seviyoruz :) babasıda çok seviyor maşallah :) erkekler bu konuları düşünemiyor boşverin eğer istiyorsanız kimseye bakmayın bildiğinizi yapın

çok seviyor kızını..
ilgili de bir baba..
ama lafta istemeyerek yapıyormuş ben çalıştığım için yapmak zorunda olduğu için yapıyormuş bla bla..
Bunu okuyunca esiniz, sizin , kizinizin ve olmayan cocuklarinizin iyiligi icin luffen kendini kisirlastirsin demek geldi icimden.

tamam istememekte haklıdır istiycek diye de diretmeye hakkınız yok. ama ileride allah korusun kardeşe ihtiyacı olursa binbir çeşit dert var dünyada.condom kullansın çokta istemiyorsa

Ben de 2.çocuğu istemiyorum ama bu tamamen benimle ilgili. Bu düşünceye katılmıyorum.

Benim yorumum konu sahibiyle ilgili zaten. Sizle ilgisi yok. İlk çocukta burnundan getirmiş hamileliğini madem istemiyor korunsun adam akıllı. Seven insan olan olmuş artık önümüze bakacağız demeli. Hamilegini zehir etmiş resmen. Ve suanda bile bu düzeni bırakır giderim demiş.umarim anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.

X