Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

kedi mi bu ya ne kısırlastırması:)

eşin istemiyorsa sen de zorlama

bir evladın var bak

bizde o da yok.

ikinic olması sart değil

zorlamıyorum..
Ben ilaca karşıyım içmiyorum..
Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Böyle bir acaba düştü aklıma paylaştım cevapları da bunlar..

eşinizin şimdi kızınıza tavrı nasıl?

bence çocuk istemeyen bir adama çocuk yapmak sizden çok o küçük bebeğin kötülüğüne olur. istemiyorsa yapmayacaksınız bu iki kişilik bir karar hatta çekirdek ailenizi etkiler.

Ya bu sorunun cevabı çok kolay. Tamam de, kısırlaştır de, gits veterinere kısırlaştır de. Am şunu da unutmasın, sperm üretilmezse testosteron seviyesi düşecek. Testosteron üretilmezse, atıyorum adresnalin üretilmez, o üretilmezse LTH üretilmez LH üretilmez falan filan. Yani sen bi hormonun tüketimini azaltırsan diğerlerinin de üretimi azalır. Diğer hormonların üretiminin azalması nedeniyle ilerde şeker, tansiyon, kolesterol vs. başka başka rahatsızlıklar çıkar. Bu arkadaş kısılaştırcam diyerek seks yapmak istiyorum ama üremek istemiyorum demek istiyo. ama vücuttan dışarıya sağlıklı sperm atılmazsa testosteron azalacağı için sertleşme sorunu da yaşamaya başlar. siz bunu söyleyin, ilerleyen süreçte istesen birlikte olma ihtimalimiz kalamıcak senin cinsel sıkıntın nedeniyle diyin. bakalım bi daha aklından kısırlaşmak geçecek mi? :KK70: :KK70: :KK70:

inanın çok araştırdı bu konuyu
üstüne daha başka bişey söylemek istemiyorum gidip ne yaptırmak istiyorsa yaptırsın..
Sadece ilerisini düşünüp kızım kardeş ister mi diye üzülüyorum..

Yok yahu sperm üretimini engellemez, erkeklik hormonuna bir zarar vermez bu işlem.
valla profesyonel bir bilgim yok bu konuda, kesin doğru diyemem ama sadece öyle olduğunu duymuştum. bu tip müdahale sonrası hormon değişikliği ve ardından da bu anormal durum nedeniyle başka rahatsızlıklar olabileceğini duymuştum. kesin bilgim yok. ama olsun, böyle söylenmesi caydırıcı olmaz mı? :KK70:

Neden israrla bu adamdan cocuk yaptiniz? Kiziniz boyle bir babayla buyumeyi haketmiyor. Bencil, cani ve acimasiz gozukuyor. Duzen dedigi sey hayatiniz. Cat pat girilip cikiliyormuymus oyle? Benim icin ayrilma sebebi olurdu bu emin olun.

İnanın çok seviyor kızımızı.Oyunlar oynar ilgilenir..
Çok seviyorsun ama güzel babalık yapıyorsun diyince istemeden yapıyorum büyüsün de kurtulayım diye bakıyorum diyor beni daha çok çıldırtıyor..
Soğutuyor kendinden zaten yaptığı başka bişey yok yani..

zorlamıyorum..
Ben ilaca karşıyım içmiyorum..
Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Böyle bir acaba düştü aklıma paylaştım cevapları da bunlar..

geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
ilaç dışında da envai çeşit yol var.
eşinizin çocuk sahibi olmak istememe hakkı var ancak sizin korunmadığınızı bile bile kendi niye korunmamış madem..

Eşiniz evlenmeden önce ve ya ilk zamanlarda ne düşünüyordu çocuk konusunda?
Bu tarz şeyler önceden konuşulmalı diye düşünüyorum. Bazı insanlar büyük bir aile ister bazıları çocuk istemez. Geleceği baya etkileyen bir karar sonuçta.

Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım.. Ben çok istedim evet..
Evliliğimizi yaşayamadık daha gezecektik edecektik diye çok başıma kaktı çok ağlattı beni hamilelik dönemimde..
Kızım doğdu gezdikte eğlendikte hala geziyoruz..
Evlenmeden önce de çok gezmiş..
Seneye motor alıp italya turu yapacakmış mesela şuanda da öyle bir hayali var..
Git ne yaşamak istiyorsan yaşa umrumda değilsin dedim en sonunda..

Ya adam bir daha baba olmak istemiyor, siz kizim kardes isterse diyorsunuz. Isterse istesin. Baba olmak istememek, abla olmak istemekten tabii ki daha önemli.
Bana komik gelen bu kadar üremek istemeyen, hatta bunun ugruna ameliyat olacak bir insanın bir prezervatif bile takmamasi. Sonra da git kuretaj ol demesi. Bu adam sorumsuz ve bencil. Siz de zaten bu adamdan bir daha cocuk istemeyin. Ettigi kufurler de cabasi. Ici pislik dolu.

Merhaba kızlar;

Biz 4 senelik evliyiz ve 3 yaşında bir kızımız var..

Kızımın olmasını ben çok istedim ve şükür ki oldu ama eşim daha hamilelik döneminde sen istedin sen istedin dedi durdu ve bana berbat bir hamilelik yaşattı..

Sonrasında ikinci çocuk mu tövbe istemiyorum demeye başladı.. Kızım zor bir çocuk bizi çok yoruyor o yüzden eşimin gözü korktu.. Bende ölüp bitmiyorum ikinci çocuk için ama eşim gerekirse operasyon olup kendimi kısırlaştıracağım diyor.. İleride ne olur bilinmez o belki bu kararından hiç pişman olmaz ama ya ben kızımın keşke bir kardeşi olsaydı diye pişman olursam.. Gerçi bu kadar istemeyen adamı baba yapmak anlamsız zaten..

Yarın regl olmam gerekiyor bekliyorum.. Ama bu ay hamileliğimi öğrendiğim zamandaki gibi göğüslerim çok ağrıyor yanlardan bastıramıyorum bile..Kızımda da böyle olmuştu.. Korkuyorum ya olduysa diye eşime bahsettim git önlemini al kürtaj mı olacaksın ne olacaksın ol o zaman dedi.. Dedim kesinlikle böyle bir şey olmaz ha kızımızı öldürmüşsün ha karnımdaki bebeği (şuan hamilelik gibi bişey yok)

Valla ben anlamam benim hayatım bu değil çıkarım bu düzenden çok ciddiyim.. Sokarım böyle hayata falan gibi cümleler kurdu... bende sen kimi neyle tehdit ediyorsun saçma sapan konuşma git kendini mi kısırlaştırıyorsun ne yapıyorsan yap sanki bende bölünerek çoğalıyorum dedim.. başka sorumluluk istemiyorum diyor ısrarla..

Büyük ihtimal hamile değilim ama öyleysem kesinlikle aldırmam.. ve o operasyonu olursa da kızıma kardeş yapma şansımız bitiyor..

Ne hissedip düşüneceğimi bilemedim kızlar bir akıl verin bana..

Benim kocam normal değil sanırım dimi.. Kendini operasyonla kısırlaştıran başka erkek var mıdır acaba ?
pardon ama evlilik ile evlad sahibi olacağını bunun senin beklentin olacağını bilmiyormuydu eşiniz

nişanlı iken çocuk istemediğini beyan etti mi size o zaman bunu bile bile kabul ettiyseniz sözüm yok ama konuşmadı ise bu onun tek başına vereceği karar değil arkadaşım

ama bu adama o kızınız bile yazık inanın evlad hasreti ile eşinin elini bırakmadan tüp bebek merkezlerinde eşlerine destek olan başta eşim olmak üzere destek olan tüp bebek sürecini bizimle yaşayan baba adaylarını ayakta alkışlıyorum

X