Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

En baştan istemiyorsa sevişmeseydi hiç sizinle. Bu ne ya? Ne dengesiz erkekler türedi.. Normal insan Allah sağlıklı evlat verdi diye şükreder bu nereden oldu diyor..

Kızınız eşinizin bu tavrının çok çok iyi farkında ki size zor bir çocuk oluyor demedi demeyin.
Söyleyin densiz kocanıza da bu hastalıklı düşüncesini çocuğa belli etmesin. Kendi kendine yaşasın saçmasapan pişmanlığını..

Ayrıca aman diyeyim sakın ikinciyi çocuğu yapmak gibi bir hataya düşmeyin..

Biz de 2. çocuğu asla düşünmüyoruz.. Eşinize hak veriyorum fakat üslubu berbat.. Geçen günkü konunuzu da hatırlıyorum. Böyle büyük bi güven probleminiz varken 2. çocuk sizce de riskli değil mi ?

kesinlikle risk..
O çaresine bakmazsa ben ya ilaca başlıycam yada prez. olmadan olmaz diycem bu gidişle..
madem demir adam değil madem beni böyle tehdit ediyor..

Şahsen ben böyle konuşmaktan çok korkarım. Allah konuştuğunla imtihan edermiş. Allah göstermesin ama oturun düzgünce anlatın. Kızını da sevmiyordur büyük ihtimalle. İkinciyi yapmayın tabiki ama umarım bu sözlerden dolayı sınanmazsınız.

Çok seviyorsun ama güzel babalık yapıyorsun diyince istemeden yapıyorum büyüsün de kurtulayım diye bakıyorum diyor

Olan evladı için düşüncesi buysa, ihtimali olan hamilelik için kürtaj ol demesi çok normal...Bana içinde zerre çocuk sevgisi yok gibi geldi..Zora ki baba işte bu kadar oluyor sanırım...

pardon ama evlilik ile evlad sahibi olacağını bunun senin beklentin olacağını bilmiyormuydu eşiniz

nişanlı iken çocuk istemediğini beyan etti mi size o zaman bunu bile bile kabul ettiyseniz sözüm yok ama konuşmadı ise bu onun tek başına vereceği karar değil arkadaşım

ama bu adama o kızınız bile yazık inanın evlad hasreti ile eşinin elini bırakmadan tüp bebek merkezlerinde eşlerine destek olan başta eşim olmak üzere destek olan tüp bebek sürecini bizimle yaşayan baba adaylarını ayakta alkışlıyorum

kesinlikle hayat boyu istemeyeceğini falan söylemedi bana..
keşke hamilelik döneminde gözümün içine bakan bir eşim olsaydı..
kontrollere beraber gitseydik..
ben doğumdan çıkınca onun bebeği görüp gözleri gülerken ben nefretle bakmasaydım..
hayal ettiğim gibi olmadı hiç bir şey..
destekleyen erkekleri bende ayakta alkışlıyorum..

Cocuk istemeyen birinin cocuk sahibi olmasi hayatini mahveder, birde ikinci cocuk diyorsunuz. Adama sonuna kadar bu konuda hak verebilirim lakin bunlar evlilik olmadan önce konuşulmasi gereken şeyler. Cocuk istemeyen biriyle, isteyen biri evlilik fikrini iyi dusunmesi gerekirdi. Esiniz kendi dusuncelerine gore, kendi icin bir hata yapmis ama hata yapti diye devamini zorlamaniz gerekmez sizinde.

Cocuk istemeyen birinin cocuk sahibi olmasi hayatini mahveder, birde ikinci cocuk diyorsunuz. Adama sonuna kadar bu konuda hak verebilirim lakin bunlar evlilik olmadan önce konuşulmasi gereken şeyler. Cocuk istemeyen biriyle, isteyen biri evlilik fikrini iyi dusunmesi gerekirdi. Esiniz kendi dusuncelerine gore, kendi icin bir hata yapmis ama hata yapti diye devamini zorlamaniz gerekmez sizinde.

bende istemiyorum ki ikinci çocuğu..
Sadece bu ay bir şüphe düştü içime ve eşimle paylaştım..
Aldığım cevaplar bunlar..
hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim..

Baktım şimdi eski konulara. Kızın yatağını ayırmak istemeyen de eşinizmiş kokusu olmadan uyuyamıyorum diyormuş çocuk sevmiyor değil yani aslında.

evet aynen öyle
hala uyuduktan sonra yatağına yatırmak isterim yok aramızda kalsın der sabaha kadar her yerimiz tutulur..
Dengesiz mi acaba

zorlamıyorum..
Ben ilaca karşıyım içmiyorum..
Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Böyle bir acaba düştü aklıma paylaştım cevapları da bunlar..

Şaka gibi konu.
Asla çocuk istemeyen, olana bile laf eden erkek korunduğunu sanarak sevişiyor.. :KK70:
Bırak ikinciyi beşinci bile olur bu gidişle..

bana da öyle geliyor inanın..
Bir yandan kendime birikim yapmaya bile başladım..
Ne olur ne olmaz diye..

En doğrusunu yapıyorsun canım. İnşallah eşin geç olmadan elindekilerin kıymetini anlar da aklı başına gelir buna gerek kalmaz..

X