Eşim çalışmıyor...

Zaten üstüne gitmiyorum sadece sabrediyorum ve bekliyorum. Sen de haklısın koşa koşa evlenmeseydim dimi. Baştan böyle kabullendin şimdi de kahrını çek diyorsun.

Bu böyle de gider maalesef, bende de var çalışmayan bir kuzen, adam 50’ye merdiven dayadı evde devrilip yatıyor, ticaret kafası yok ama iş yeri açtı batırdı sonra da ben iş adamıyım dedi hiçbir işi beğenmedi, cebinde kazandığı tek kuruşu yok, utanmadan kızkardeşlerinden annesinden para alıyor ne sigarası ne restorantı bitiyor, kendisinin olmayan parayla hatunlarla barlarda otellerde, incileri dökülür taksiye binmezse, şehirlerarası yola gider yine taksiyle, kardeşlerinin annesinin kartlarını patlatır bir de bana bakacaksınız soyu yürütecek olan benim der, ki 2 kere gül gibi kadınlarla evlendi ikisinde de kadınlar dayanamadı ayrıldı, erkeklere paşa muamelesi yapılmamalı sonra tepenize çıkıyorlar.

Erkek sorumluluk nedir bilecek, bunun da yolu çalışmaktan geçiyor gerekirse mimarım mühendisim demeyecek çaycılık yapacak.

Aynen öyle bu tamamen karşındaki insana bağlı. İnsan bu noktaya kolay gelmiyor yaşamayan anlamaz gerçekten. Buraya taşındığımızda ilk girdiği işte şantiyedeydi ve sürekli şikayet ediyordu mesela. Zaten eşimin huyudur hep bi memnuniyetsizlik ve şikayet durumu. Yok işi öğreten yok işte şantiye çok soğuk konteynırda çok sigara içiyorlar vs vs her gün bunları söylüyordu.

Aaaa çaycılık deyip geçmeyin, eşimn babasının işiydi uzun bir süre orayı isletti ve baya da güzel kazancı vardır işin, çok şükür ora sayesinde ev dükkan falan aldık ama aşırı yoğun bir iş, bizde aile hayatı kalmadı nerdeyse sonra bıraktı tabi yıllar sonra ilk kez beraber tatile gidebildik

Aynen öyle hay ağzınızı öpeyim yani bahsettiğiniz kuzen tamamen ana babanın başına gelebilecek en hayırsız evlat.Talihsizce.

Mimarlığı sevmiyor. Bu konuda kendini de geliştirmiyor. Geliştirmediği için işverenin işle alakalı isteklerini karşılayamıyor. Bu yüzden işten çıkarılıyor. Yani mimarlık bu adama göre değilmiş. Bu işi yapacağını da zannetmiyorum. Ama şöyle bir sıkıntı var. Adam çalışmayı da sevmiyor. Çünkü boşlukta başka işe girip çalışabilir eve katkı sağlayabilir. Sana da der ki karicim ben mimarlıkta mutlu değilim ama başka bir işte çalışırım. Ona kimse bir şey demez ki sen de öyle diyorsun zaten. Adamın kimyasinda çalışma yok. Bunu sen düzeltmezsin. Muhtemelen okul hayatı da pek parlak değildi. İşin peşine düşüp öğreneyim diyen biri de değil. Aslında erkekler iş hayatında kadına göre hep 1 adım öndedir. Ama kocan da bu ışık yok.
Sen erkeklik vazifesini üstlenmişsin. Çocuk olursa hapı yutarsın.

Ay valla gıcık olurum sürekli şikayet eden birinden, hiç birimiz müthiş konfor alanında çalışmıyoruz...bazen bize de yeni başlayan eleman geliyor inan istek veya ışık yoksa olmuyor iş öğretmek bile eziyete dönüşüyor...eşim bazen şikayet falan edince prenses moduna bağlama yine diyorum

Çocuk düşünmüyorum ben nasıl bu işin içinden çıkabilirim ona bakıyorum. Keşke düzelse ama dediğiniz gibi mal bu. Okul hayatında bölümü hiç sevemedi o zaman da hep benim yardımlarımla bitirdi okulu . Aslında o zaman da belliydi.

Yoook asla geçmem zira bende kuzen çok ve bazıları (erkek olanlar) tembelliğin kitabını yazar onlardan bir tanesinin eşi olan hatun bir iş hanında yıllardır çay ocağı işletiyor, evini aldı arabasını aldı birikim yaptı ama kocası yani kuzenim 5 para etmez tembelin teki, kadın boşansa da kurtulsa keşke, öyle çalışkan bir kadına bizim kımıl zararlısı kuzen yakışmıyor çünkü.
Aynen öyle hay ağzınızı öpeyim yani bahsettiğiniz kuzen tamamen ana babanın başına gelebilecek en hayırsız evlat.Talihsizce.
Sitedeki üyeler kadın, keza ben de

Tahmin etmiştim... Bu işi sevmeden yol alamazsın. Okul hayatında belli oluyor.

Ben de adam daha çok istemiş ya da kadına senin yüzünden burdayiz diye hissettirmis ve deprem korkusu ile kadına da mantıklı gelmiş diye anladim
Sürekli yaşadığımız mahalleden şikayet ediyordu. İkimiz de site hayatında büyümüş insanlar olarak alışamadık. O beni gazladı ben onu. Zaten istanbulda siteler aşırı pahalıydı oralardan tutamazdık evi. Bu mutsuzluk durumu büyüdü de büyüdü. Geri dönmeyi kafamıza koymuştuk ama zamanı belli değildi. Bi fırsat çıkınca cesaret edip taşındık.

Gerçekten bu erkekleri bu kadar şımartmak biz kadınların en büyük hatası, keşke kicina tekmeyi bassa yani, yazık kadına çay ocağı çok zor aslında...böyle erkekler çalışmadığı zaman evde de bir iş yapmiyor

Şuan yıl sonu yaklaştığı için ekstra bulamıyorum diyor kimse çıkmıyor işten çünkü . Yılbaşından sonra bu durum 1-2 ay daha devam ederse daha fazla katlanamayacağımı açık açık söyledim.

Ya bu da problem değil aslında. Sen dönünce bile iş bulmuşsun. Üstelik ona da referans bulup ise girmesine vesile olmuşsun ama o yine tutunamamis. Yani anlayacağın mesele taşınmak falan da değil. Bu konuda kendini sakın suçlama. Adamın kumaşı bu yani. Bu işi sevmiyor,yapamıyor. Çalışmak ağır geliyor. Yani adam aslında hep böyle imiş de sen ittirmişsin ama adamın motoru yine durmuş yani. Zorla güzellik olmaz.

İşte emin olamadığım şey bu. Baktığımda tembel diye nitelendiriyorum ama ne derece? Belki o da ne yapacağını bilemiyor diyorum söylediklerine kanıyorum. Bana diyor ki psikolojim çok bozuk belli etmiyorum ama çok kötüyüm. Bu durumdan çok rahatsızmış gibi konuşuyor. Ama önceki süreçle de beraber 7-8 ay evde oturmak ve bu durumdan çok rahatsızım demek tezatlık gibi oluyor.

Evet hep benim itelememle bugünlere geldik maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…