Arkadaşlar selam,
Daha önce bahsetmiştim uzun zaman oldu, bizim bir ev durumumuz vardı benim doğum yaptığım ve eşimin işi ile ilgili sorun oldugu zamanlarda satmak zorunda kalmıştık vs eşimin ailesi yardımcı olmadığı gibi cümle aleme rezil ettiler bizi. O esnada kumarbaz amcanın borçlarını ödediler. Neyse aradan yıllar geçti.
Eşimin abisi eltimi aldattı, diğer kadınla evlendi kaçtılar İstanbul'dan kaynimin 1 çocuğu kadının 2 çocuğu var ve birlikte 3 çocuk daha yaptılar.
Bu olaylar 8 yıldır var ve her 3 5 ayda bir başka şehire taşınıp iş bakar. Yıllardır sorumsuzun tekidir.
Kadın için de eskort derler ben tanımıyorum görmedim zaten.
Kayınpeder yıllar içinde pişman oldu bize yapilanlardan ama kaynanam asla burnundan kıl aldırmaz varsa yoksa büyük oğlu.
Benim oğlumu ben goturmedigim sürece gelip görmezler. Sakaryadalar çok uzak değiller yani İstanbul a.
Yazın benim oğluma bakmak için geldi 5 gün bakamadi doğru düzgün cocugumun önüne yemek koyamadı sürekli sorun yarattı ve 5 karış suratla oturdu. Yine ses etmedik.
Neyse yazdan sonra bayramda gördüm. Aramayiz sormayız birbirimizi zaten çocuğuma yaptığı tavırlardan sonra iyice sogudum vs çok detaya girmiyorum.
Kaynım 5 aydır ailesini başka şehirde bıraktı kaynanamlara yerleşti iş bakıyorum bahanesi ile tabii ki..
Kaynanam yuva yıkan kadın diye yeni evlendiği kadını koymadı eve, kovdu yıllardır çocukları görmedi bile benimsemediler, ama şuanda oğlu zor durumda diye kaynanam 5 tane bileziği kalın zincir kolyesi yüzükleri küpeleri vs vardı.
Hepsini satmış diğer gelinini ve torunlarını kendi oturduklari yerden ev bakıp oraya taşımışlar. Kayseri'de Adapazarı'nda göç ettirdiler.
Eşimin zoruna gitti, ben yıllardır destek görmedim vs vs diye üvey miyim ben dedi.
Yeri geldi kuryelik yaptim yeri geldi taksicilik yaptım kimseye yük olmadım dedi abim neden aylardır işsiz nasıl ödedi aylardır diğer evinin kirasını diğer şehirden taşınıp nasıl burda ev tuttu bu adam aylardır işsiz. 7 nüfus. Çocuk buldu getirdi dedi kaynanam. Asla kimseye söylemiyorlar altınları sattıklarını. Teyzeleri soruyor abla ne yaptınız bileziklerin nerde diye (çünkü deden kalan mirastan dolayı altın yapmıştı kaynanam hepsini) kimseye asla söylemiyor ama takmiyorda herkes tahmin etti zaten. Neyse yillardir yapılan bu ayrımcılığı kaldıramıyorum bir sürü laflar sözler oldu arada uzatmiyorum içimi dökmek istedim.