Canlarım biraz uzun olursa affola çok dertlendim bu ara içimi dökmek istiyorum…
4 yıllık evliyim grafik tasarım mezunuyum eşimle de iş vesilesi ile tanıştık. Eşimin kendi şirketi var ilk 2 sene beraber çalışıyorduk sonrasında taşınma işlerimiz oldu ben çok fazla çalışamadım bir senedir yerime başkası çalışıyor.
Eşimin biz tanışmadan önce çok borcu vardı ama kendimizi idare edebiliyorduk düğünden sonra takıların hiçbiri bana gelmemesine rağmen kv ve eşimin abileri yıllar öncelerinin borcunu çıkarttılar istediler ısrarla ve kendi ailemin taktıklarını bozdurmak zorunda kaldık.
Zaten sonrada taşınma yeni düzen vs derken bir ton masraf çıktı elimizde ne varsa gitti.
Taşındığımızdan beri evimize o kadar çok yatılı misafir geliyor ki tatil beldesinde olduğumuz için başımın üstünde yerleri var ama sürekli dışarıdan yemek istiyorlar gezmek istiyorlar, bu süreçte hem eşim çalışamıyor hem bize çok fazla masraf oluyor çünkü ev sahibi kimse masraflar ondan çıkıyor

Geçen yaz en zor zamanlarımızdan biriydi dibin dibini gördük sonra toparladık çıktık biriktirdik derken
tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve evdeki hesap çarşıya uymadı. 9 bin tl dedikleri hastane masrafı 15 gün sonra gittiğimizde zamlanmış 55 bin olmuştu, bir o kadarda ilaçlara gitti neyse çok şükür yavrumuz tutundu dedik ama sağlıksız olduğu anlaşıldı kürtaj falan derken bizden toplu olarak bi 50 bin daha gitti neredeyse… üzerine kv tutturdu geleceğim diye yine bize bir ton masraf o yokluğun içerisinde…
Şimdi çok zor duruma düştük ve canım o kadar sıkılıyor ki çalışmıyorum eve destek olamıyorum diye elimden sadece eşimin rahat zamanlarında verdiği parayı biriktirip sıkıştığında tekrar ona vermek oluyor benim yerime çalışan arkadaşı çıkartalım ben çalışayım diyeceğim ama kendime güvenemiyorum uzun zamandır çalışmıyorum işler aksar elimizdeki müşterilerden oluruz diye başka yerde iş bulayım diyorum eşim razı değil… daha şimdiden 2 ay sonrası için yine geleceğiz muhabbetleri dönüyor kuzenleri aileleri tarafından gelsinler tamam ama maddi olarak çok yoruyor bizi.
Bankalar sürekli arıyor eşimin evde hep gözleri dolu dolu bir şey yapmak istemiyor zorla çalışmaya çalışıyor çok üzülüyorum onu böyle görünce. Fikriniz öneriniz varsa çok sevinirim