- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
söyle bitanemm..ben sana sürpriz yapmak için söylemedim.sonucumu aldım.negatif çıktı..diyip lafa gir istersen..
ama reglindede var daha..4 günde yükselebilir de değerler..
hemen olumsuz olmayalım biz yinede..ama moralimizide bozmayalım..
en güzeli doktor kontrolü..herşeyini o takip edince daha az stres oluyorsun
benim bu ay öyle olduu..sevinçliydim hep..çünkü noldu ne bitti doktorum söylüyordu..
tek başıma hiçbişeyle savaşma..diğer konularda seni yıpratıyordur..bu da olumsuz etkiler hamileliği..benim dediklerimi unutma..kafanada bişey takmaa o konularla..
eşin sana destek olur eminim.beraber gidin gelin
bol çalışmalı bir ayınız olsunnn :))
yeni yıl sana bol çalışmalı bir ay getirecek deseneee)) hadi yinee iyisinn :)) özgem olsaydıııı şimdidee başlayın derdi :)))
günaydın bayanlar topiğe ilk gelişim bana uğur getirsin hepinize uğur getirsinn tutkuuu benı de lısteye ekle canım bat 16 ocakk
aynen canımm evi biraz toparlıyımm sonraa hazırlık yapıcam yemegım var da akşam aburcubur için dışarı cıkmıcazz kardesım var zaten ben küçük bi yerde yaşıyorum cok fazla seçenegim yok hem ben kutlamayı düşünmüyorum zaten hastayım:) ama duş alıcamm süslenicem az :)
herkezde var bii dert bitanem yaavalla bogazlarım eksiktii birr zaten belirtim yok sinir oluyorum bende de bısey cıkmaz bakın dediydi dersiniz
herkezde var bii dert bitanem yaavalla bogazlarım eksiktii birr zaten belirtim yok sinir oluyorum bende de bısey cıkmaz bakın dediydi dersiniz
tamam cnım daaha iyim şimdi.. çok stres yaptım bu ay çok hem de... Her ay yapmıcam diyorum olmuyor yapıyorum
yaşın kaç canım hoşgeldin :)
arkadaşlar merhaba , merhaba tutkum benim =) arkadaşlar birbirimiz için kendimiz için dua edelim ama hep hayırlısını dileyerek, nolur o ay hamile değilsek bunu yıkım olarak karşılamayın, çünkü streste bebeğin tutunmasına engel olur, olacağı varsada olmazmış,demek hayırlısı bu ay değilmiş diye ümidinizi kaybetmeyin, inancınız tam olsun, mutlaka doğru bir zamanını bekliyordur.
Benim bebeğim vardı 4 ay önce 2 aylıkken kalbi durmuş, önce dünyam yıkıldı ama sonra ya dedim allah korusun engelli olsaydı , allah hepimize sağlıklı bebekler versin , hayırlısını versin arkadaşlar, o bebeğe kıyıp kürtaj olamazsın oda can dersin, ama nasıl bir sorumluluk bir düşünün, çelik gibi sabrınız olmalı.bekleyin ama neşeli bekleyin stresle beklemeyin.
ayyy tutkumm yaşım küçük birazcıkk diğer topiklerde daha erken bebeğe falan die saçma sapan yorumlar yaptılarr bn erken evlendim eşim 27 yaşında ben 20 yaşındayımm 3 aylık evliyim bu kadarr
İSİM | YAŞ | BAT | SONUÇ |
BUSRAA3 | 23 | 27 ARALIK 2013 | sabırsızlıkla beklemekte |
hayr_hayr | 25 | 30 ARALIK 2013 | beklemekte |
Ariver | 20 | 4 ocak 2014 | Beklemede |
Ramel | 26 | 5 Ocak 2014 | Beklemede |
Tutkuu | 21 | 4 Ocak 2014 | Beklemede |
Secido | 28 | 12 Ocak 2014 | Beklemede |
Fbcan | 28 | 2 Ocak 2014 | Beklemede |
Kubrakk | 4 Ocak 2014 | Beklemede | |
Tuanabatu06 | 20 | 16 OCAK 2014 | Beklemede |
Angeltavsan | 21 | 20 ocak 2014 | Beklemede |
evet canım biz de eşimin akrabaları ile olacaz evde ama ben yine de süslendim:) senin de kardeşin var ne güzel. Bak inan iyi hissettiriyo birazcık bakım
öyle söylemee tutkuu çünkü gebeliğini hiç belirti olmadanda yaşayan insanlar var pozitif düşün canımm geçmiş olsun bideee boğazların için
bende 21 yasındayım canım sıkıntıı yokk ariver 20 yasında yaşıtın var yani merakk edmee banada dıyenler oldu desinler :) bı yandan haklılar ama bızde kendımızce haklıyız :)
bende sözde böle morall veriyorumm herkese ama hakkaten ınsan kendıne bişey yapamıyo :)
ayyyyyyy çokkkk sevindimmmm yaşıtımm olmanaaa artık topiğe yapışırımm söylıyımmmm tabı haklıyız ben anne baba olmadan buyudum tek olmak çok zor eşimde bende çok sevıyoruz bebkleri istiyorumm öyle bu bızlerın tercıhı oyle agır yorumlar yapanlar oldu bnde gırmedım o topıkleree ee burayı keşfettım bugunn
kızlarrr,bebeklerrrrr ben bi yemeğe çıkıp geliyorum tamam mıı, öpüyorum sizleri şimdilikkkk
bebişkomm esranında hamileliğini öğrendiği ay hiç belirtisi olmamış
bu bir umut var demektir)
hemen umutsuzluğa kapılmaa..
Hemencecik ıhlamur içiyorsun.akşamüstüne kadar dinlenip sonra güzel bir banyoo..
Ardından güzelce giyinip güze bir makyajj veeeee
hoşgeldin 2014 :))
elin boş gelmeebebişlerimizide hediye paketi yapp öyle gönder diyorsunnn )
moral vermek değil buu ınan kendını telkın ett