Regl gününe 3 gün kala hamilelik belirtileri????

Kızlar hepimiz deli gibi çocuk istiyoruz ve her ay tekrar tekrar bu süreci yaşıyoruz. Benim 9 haftalıkken kalbi durduğu için düşüğüm ve 7 ay önce de boş gebeliğim oldu. Belirti melirti aramanın da zihni çok etkilediğini biliyorum, çünkü beyin bir zaman sonra o belirtileri gebelik yoksa bile kendisi üretmeye başlıyor. Okuduğum bir kitapta yıllarca çocuk sahibi olmaya çalışan bir kadının en son gebe değilken bile göğüslerinden süt gelmiş. Bunlar bilimsel şeyler. Kaldı ki illa belirt olacak diye bir şey de yok, ben iki gebeliğim de de tek bir belirti bile görmedim. Salın kendinizi, zihninizi sadece bunlarla meşgul etmeyin, hobiler bulun ve kafayı dağıtın. Ne diyor murphie kanunlarında, "bir şeyden ne zaman vazgeçersen o şey sana o zaman gelecek." o yüzden akışta kalmak en iyisi 🥰

Kızlar hepimiz deli gibi çocuk istiyoruz ve her ay tekrar tekrar bu süreci yaşıyoruz. Benim 9 haftalıkken kalbi durduğu için düşüğüm ve 7 ay önce de boş gebeliğim oldu. Belirti melirti aramanın da zihni çok etkilediğini biliyorum, çünkü beyin bir zaman sonra o belirtileri gebelik yoksa bile kendisi üretmeye başlıyor. Okuduğum bir kitapta yıllarca çocuk sahibi olmaya çalışan bir kadının en son gebe değilken bile göğüslerinden süt gelmiş. Bunlar bilimsel şeyler. Kaldı ki illa belirt olacak diye bir şey de yok, ben iki gebeliğim de de tek bir belirti bile görmedim. Salın kendinizi, zihninizi sadece bunlarla meşgul etmeyin, hobiler bulun ve kafayı dağıtın. Ne diyor murphie kanunlarında, "bir şeyden ne zaman vazgeçersen o şey sana o zaman gelecek." o yüzden akışta kalmak en iyisi 🥰
Çooookkk ama çok doğru

Kızlar selam, doğurgan döneminin ilk 2 gün ve son günü korunmasiz iliski oldu su an adetime 10 gün var göğüslerim eskiye nazaran şiş yani elime dolu dolu geliyor ve bazı yerlere dokununca biraz acıyor , akıntım beyaz ve yoğun ve sürekli gazım var yediklerimdenmi bilmiyorum , yani sizinkiler gibi belirtiler beklemem erken mi dua edin benimde bir evladım olsunnn🩷 birde erken gebelik testi aldim adetten bir kaç gün önce yapsam çıkar mı

Evet yaptırdım herhangi bir sıkıntı yok eşimde de bende de hsg çekilmedi sadece
Doktorundan progesteron ile alakali bilgi alabilirsin butun hersey yeterli oldugu halds benim doktorum olmuyorum hamile kalamiyorum deyince progestan kullandirmisti hem dusuk tehlikesi hem bebegin saglam tutunmasi icin sen doktordan bilgi alsan daha kolay olur canim hayirla olsun insaAllah

Kizlar merhabalar ben çok kötü durumdayım çok yıprandım her ay acaba hamilemiyim diye düşünüyorum 4 gün kaldı reglime yumurtlamadan bu yana kasığımda sizi oluyor ara sıra sağ sol kasıkta batmalar var beyaz koyu bir akıntım var dün gece kendimi ağlarken buldum tam çatlama yada bir gün öncesinde birliktelik yaşadık varmıdır ki biseyler acaba çok korkuyorum ya olmazsa diye daha 10 ay oldu evleneli ama yok yani ayda bir gün şansım oluyor o da tutmuyor

Merhaba kızlar. Regl döngüm 30 gün ve 8 gün adet görüyorum. 19- 21 - 23 - 26 günleri değerlendirdim. 21 inden itibaren göğüslerimde özellikle göğüs uclarinda hafif batmalar yanma karincanlama gibi hisler vardı buna bel kasık ağrısı ara ara eşlik etti ama göğüslerim hala ucu hassas ve ağrıya döndü gibi ama ara ara sızlıyor. 27 -28 - 29 mayısta her iki bacağımda kopacak derecede ağrı yaptı sonra sadece solda kaldı ve kendiliğinden geçti buna bel ağrısı da eşlik etmişti. Bu tarihlerde de ilk göğüs sizlamamla birlikte sol kasığım çok ağrıdı ara ara sizlamalar oldu suan o sol kasık sızlaması ara ara girip çıkıyor. Asıl dikkatimi çeken de göğüslerim bu kadar erken belirti vermezdi ve bu kadar ağrı hissetmedim uçlarında suan çok hassaslar sizce hamile olabilir miyim sizin belirtileriniz nelerdi??
SAT 15 Mayıs
BAT haziran 6
Aşırı mide krampları oluyor du benim

Benim de adete 7-8 gün var ateş basıyor ter içinde kalıyorum normalde adetten önce göğüslerim çok acırdı şimdi hiç ağrı sızı yok ama ne olur ne olmaz adetin geçmesini beklicem 🌸

Kizlar merhabalar ben çok kötü durumdayım çok yıprandım her ay acaba hamilemiyim diye düşünüyorum 4 gün kaldı reglime yumurtlamadan bu yana kasığımda sizi oluyor ara sıra sağ sol kasıkta batmalar var beyaz koyu bir akıntım var dün gece kendimi ağlarken buldum tam çatlama yada bir gün öncesinde birliktelik yaşadık varmıdır ki biseyler acaba çok korkuyorum ya olmazsa diye daha 10 ay oldu evleneli ama yok yani ayda bir gün şansım oluyor o da tutmuyor
Sizde gebelik oldu mu acaba?

normalde regl olmam gerekiyordu. beta pozitif çıktı. ama hiç belirtim yok. yukarı da sayılan ne ağrı, ne sızı, ne batma, ne gögüs hassasiyeti ne bulantı. beta pozitif çıkmasa hayatımda bi değişiklik yok. bu kadar belirti olmaması iyi mi kötü mü acaba ya?

normalde regl olmam gerekiyordu. beta pozitif çıktı. ama hiç belirtim yok. yukarı da sayılan ne ağrı, ne sızı, ne batma, ne gögüs hassasiyeti ne bulantı. beta pozitif çıkmasa hayatımda bi değişiklik yok. bu kadar belirti olmaması iyi mi kötü mü acaba ya?
Bence herkeste aynı olmuyor hiç bir sorun yoktur emin olun :)

Gözükedebilir gözükmeyedebilir başka testin varsa yap yoksa bı kaç gün daha bekle bence inşallah vardır ama 🌸

X