Erken Gebelik Belirtileri ( Gün gün yaşadığım belirtiler)

Kasıkta batma adet belirtidi ve genelik belirtisi başka farklı belirtileriniz varmı
Göğüslerde hassasiyet var. Batma geçti ama arada hafif bulantı oluyor. Nadir de olsa adet olmadan önce de bulantım olur. Ama adetim 5 gün gecikti ve dün test yaptım görünürde bireye yok ışığa tutunca ikinci çizgi gölge gibi. Bu zaten olan bişey mi acaba.

Göğüslerde hassasiyet var. Batma geçti ama arada hafif bulantı oluyor. Nadir de olsa adet olmadan önce de bulantım olur. Ama adetim 5 gün gecikti ve dün test yaptım görünürde bireye yok ışığa tutunca ikinci çizgi gölge gibi. Bu zaten olan bişey mi acaba.
Benim hep en az bir hafta geciktiği için bugünlerde olmam gerekiyor dedim. Geç döllenme olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Yoksa testte çıkardı.

Arkadaşlar öncelikler herkese merhaba.
Bu sitede gebelik belirtilerimi aramak için çok vakit geçirdim, ve kendime söz vermiştim, olur da gebe kalırsam buraya gün gün erken gebelik belirtilerimi yazacagım diye. Ve o gun geldi… :)
7 ay önce düşük yaptim, 6 aydır korunmasız ilişki ve gebelik planlıyorduk.
Ovulasyon testi kullanarak gebe kaldım.
35 günde bir adet oluyorum bazen 40 ı bile buluyor.
Adetten 18. Gün sonra yumurtlama gördüm ve değerlendirdik
Benim 19. Günden sonra yani yumurtlama gününden sonra belirtilerim başladı
19. Gün inanilmaz göğüs hassasiyeti, dokunulmayacak derecede ( normalde adet olmadan 1 hafta önce başlardı)
20. Gün aşiri gaz cıkarma
21. Gün kasıklarda sağlı sollu batma şeklinde kramplar gaz devam ediyor, adet olcakmış hissi hep devam etti sanki akıntım oluyor gibi ama yoktu
22. Gün aşırı iştah artışı, gaz devam ediyor
23. Gün aşırı sinirlenme öfkelenme
24. Gün vücut ısısında artış
25. Gün gece hafif mide bulantıları
26. Gün cok hafif baş dönmeleri
27. Gün sırt ağrısı bel agrısı hafif, mide yanmas ekşimesi şişkinlik
28. Gün karnımda pıt pıt atardamar hissi
29. Gün sırt ağrısı şişkinlik, gaz çıkarma, vücut ısısında artış
30. Gün sabah ilk idrarla test yaptim çok silik çıktı, test verdim beta hcg 30.23 cıktı
Yani demem o ki gecikme olmadan da belirtiler oluyor, hatta yumurtlamadan sonra başlıyor.
Ben kendim hemşireyim, kendimi çok iyi dinlerim. Bir kadının kendini dinlemesi çok önemli. Diğer ay yaşadıklarınla bu ay yaşadıklarını kıyaslama yapman gerekiyor. Adetime 3-4 gün kala öğrendim, çünkü oorda bişeyler olduguna emindim kendimi dinledim:) umarım isteyen herkes bir gün bebegine kavuşur
Merhabalar. Rastgele gezerken gördüm belirtilerinizi. Öncelikle hayırlı olsun 🧿🥰 Bende pcos var adet düzensizliği var. Ovülasyon testi kullandım bu ay fakat artık umudu kesmiştim sürekli pozitif gibi çıkıyordu pik göremiyordum fakat adetin 40. Gününde pik yakaladım. 21-23 Eylül ve 24 Eylülü değerlendirdik sadece. Çatlama günlerini değerlendiremedik ona üzülüyorum. Siz hangi günleri değerlendirmiştiniz? Bende de şuan gaz çıkarma kasık batması doluluk hissi bel ağrısı göğüs ağrıları mevcut acaba gebe miyim diye günleri zor geçiriyorum. Hangi günleri değerlendirip gebe kaldınız çatlama günü değerlendirmeyince gebelik olmaz mı acaba 😔 herkes öyle diyor da üzülüyorum. BAT 9 Ekim

Eklentiler

• B2529BC1-CB2B-4DE7-9C65-F7BE23CC11C0.jpeg
    B2529BC1-CB2B-4DE7-9C65-F7BE23CC11C0.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 25
X