- 27 Aralık 2013
- 82
- 24
- 34
yaşın kaç canım hoşgeldin :)
gelsin ben bilirim ona napıcam şimdiden yaramazlık yapıp annesini yoruyor çok ayıp onlara :)))))))zamanlaa alışıpp akmayaya baslıcaksın zatenn bebekde tam o zamanlarda gelıyorr :)
Uğurluuu tablomuzz hepimizee uğurr getiirrii inşallahh kızlarrr :)
UĞURLU TOPİĞİMİZ
İSİM
YAŞ BAT
SONUÇ
BUSRAA3 23 27 ARALIK 2013 sabırsızlıkla beklemekte hayr_hayr 25 30 ARALIK 2013 beklemekte Ariver 20 4 ocak 2014 Beklemede Ramel 26 5 Ocak 2014 Beklemede Tutkuu 21 4 Ocak 2014 Beklemede Secido 28 12 Ocak 2014 Beklemede Fbcan 28 2 Ocak 2014 Beklemede Kubrakk 4 Ocak 2014 Beklemede Tuanabatu06 20 16 OCAK 2014 Beklemede Angeltavsan 21 20 ocak 2014 Beklemede
benide eklee tutkummm :) yaş 25 bat 31 aralık :)
ayyy tutkumm yaşım küçük birazcıkk diğer topiklerde daha erken bebeğe falan die saçma sapan yorumlar yaptılarr bn erken evlendim eşim 27 yaşında ben 20 yaşındayımm 3 aylık evliyim bu kadarr
gelsin ben bilirim ona napıcam şimdiden yaramazlık yapıp annesini yoruyor çok ayıp onlara :)))))))
canım büşra ile benm eserm yani büşra başlattı ben tamamladım canım :))))))))umarım hamişler listesini oluştururuz en yakın zamanda
aynen gelsin canım hesabını alırızz sıpalardan :))
bende ugrasıyormm tek tekk aklıma kopyalayp da yasları ısımlerı degıstırmek gelmuyoo :) allahım aya kafa kalmadıı ama zaten ben progrmlama okudum yabancı gelmedı :)
heheheh listeye eklemek zor oluyo canım çünkü bazen bi kaç sayfa kaçırıyoruz listeye eklenmek isteyenler yazıyo biz görmğyoruz yanlış anlayıp kırılıyolar.. :)))) ben de bilgisayardan çok iyi anlarım bilmediğim bişey yoktr vallah :)))))))))çok severm kurcalamayı..
evet canlar bazen görmeyebılırzz o yuzdenn gözümüze gözümüze sokup bi kaç defa yazın derim:)
mesaj atsınlar daha iyi olur orda görmeme ihtimalimiz yok :)))
eevt canım iyisin demi şimdi :)
evet canım biraz daha iyiyim :)
aynen canımm yaa yanında bırısı olması cok ıyı valla hamılelık sırasında tek basımaa ne yaparım bılmıyorum bebegım olursacok nazlıyımdır artık size nazlanırım:)
o kadar kolay olmuyoo canmm cekmeceed 6 tane test var zor duruyoolar orda ne duruyosun gel dene dıyolar resmenn ama tek çizgi cıkacakk dıorum ne gerekk var dıyorumm çekiliyorum kenara :)
hoşgeldin canım.. evet ben de 20 yaşındayım ve 4 aydır evliyim bebiş isteyeli de 3 ay oldu.. evet canım ilk evlendiğimde bi doktora gitmiştim o bile bu saçma yorumu yaptı... yok yaşın çok erken yok niye geldin yok daha yeni evlisin biraz bekle bilmem ne sanki ona çocuk yapıyım mı diye danışmaya gittim... her neyse canım hakkımızda hayırlısı olsun genç anne olmak bence çok güzel :)))
merhaba tatlııım bende seni çok seviyorum. Allahım hiçbir zaman iyi bir insanı hayal kırıklığına uğrattırmasın beni. senide =) kimseyi.merabaa bebegım:) seni çok seviyorum benn yaa gelip gelip beni kontroll ediyosunn :) çok saol canım destegin için verdign morall içinn seni tandııgmdan beridir ne güvenimi sarsdınn nede beni yalnızz bırakdım cok teşekkür ederm :)
daha yapma dayan kuzumm dayan:)
inşallah canım benim inşllah.. ben 2 doktora gittim canım benmle hiç ilgilenmediler eve gönderdiler 14. günde çalış dediler ama bakıyorum herkesin yumurta takiibi yapılıyo sürekli doktora gidiliyo bana hiç öyle olmadı umarım yeni bulduğum doktor iyi çıkar ve bana yardımcı olur diğerleri gibi omaz bakalım hayırlsı... evet canım çok sorun var aslında onlar da etkiliyodur... bakalım bu ay gidecem cnım adetin gelsin de 3.günde giderim büyük ihtimalle ya da sen ne zaman gtmeye başladın ve hangi sıklıkta gittin doktora canım