canımsın sabret geçecek bebiş annesnin sınamaya başladı benceaksam baktın iyi deilsin bir acile gidersiniz..ama annecim bak bugun erken uyandın sen hamilesin dinlenmedin bi türlü ondanda olabilir artık daha hassassın dikkat et kendinee cok dönerse git bir doktora tamm mı hadi gecsinde iyi ol canım ya
Yokk herkes Baktirmaa diyoo yaa
canım kan vermeye gidicem ya zaten olmadı bi görünürüm, ay kıyamam yaaa o iyi olsun ben bi şekilde dinlenirim o yorulmasın :)
canım nasıl yani sitede kimse baktırmadı mı hic alttanee benim bildiğim alttan bakmak en sağlıklısı canım yani ilk zamanlar ultrasondan görmek biraz zor alttan bakım yapılır 3 ay kadar.
Bi an once kani vrrsen bende merakk ediyorum
canım nasıl yani sitede kimse baktırmadı mı hic alttanee benim bildiğim alttan bakmak en sağlıklısı canım yani ilk zamanlar ultrasondan görmek biraz zor alttan bakım yapılır 3 ay kadar.
klomen kullanmak için erken değil mi ben hamile olmam için sorun var mı diye kontrol için gittim daha erkekn sadece hormon testı yapalım dedı o zaman 7 ay sonra da olmazsa o zaman gel dedı yanı 1 yılı tamamla dedı bu arada 24 yasındayım sen de sorun cıktı mı kı soğan suyu için de faydasını gören de var zararını goren de var benım de pek içime sinmedi belimde agrıyınca bıraktım ama halen agrıyor cok ayakta durdugum zaman
bilmiyorum ki canım bu doktor hemen klomene başladı.bi sorun yok dedi adetimimn üçüncü günü gitmiştim sol taraftan yumurtan güzel çatlamış dedi işte o zaman hormon testi yapmıştı ondada bi sorun yok dedi sonra klomen yazdı.takip falanda etmedi..ya ben doğuda oturuyorum burda doktorlar hiç önemsemiyo biliyo musun.bende 24 yaşına girecem şubatta canım.sitede diğer topiklerde falan okudugumda bi sürü kişi soğan suyuna başladıktan sonra hamile kalmış.iltihabı söktüğü için ağrı yapmış olabalir.o zmanlarda akıntın nasıldı..şimdi senin bata kaç gün var
Düşük tehlikesi oluyo diyolar ben bekliyorum şimdi ye görür dum alltan baktirsaydim
Allah korusun canım baktırma o zaman biraz daha bekle cano
tatlım ben geçen düşüğümde baktırmıştım 4 haftalıkken gördük hemen keseyi.Bu sefer gittiğimde alttan baktırmak istemiyorum dedim.Doktor da sen bilirsin nasıl istersen öyle yapalım ama hiç tehlikesi yok bi tüp bebek 6-7 milyar ve onlara bile direk alttan bakıyoruz riski olsa onlara bakmayız dedi mantıklı geldi bana.Çarşamba günü gittiğimde baktırıcam ben alttan valla ultrasonda görünmesini bekleyemiciiimmm :)
valla bebegımm baktıranda varr baktırmayanda var beni korkuttular gidecegim doktor ne dıyecekk bakalım valla heycandan ölüyorum zaten :)
Bi de mesela dis gebeligin erken teshisinde falan da cok onemli ultrasonu beklersen dis gebelik ilerlemis olur o da risk cunku yanlis yerde kese buyuyo ic kanamaya sebep oluyo o da
Bi de mesela dis gebeligin erken teshisinde falan da cok onemli ultrasonu beklersen dis gebelik ilerlemis olur o da risk cunku yanlis yerde kese buyuyo ic kanamaya sebep oluyo o da
kim seni korkuttu kızıcam bakcanımsın bebeginn durmunu en iyi alttan bakarak anlar doktor kesene durumda bebek nasıl gelişimi normal mi tam kese içinde mi herseyi onla daha iyi goruyolar zaten zarar verecek birsey olsa kaldırılır canım olur mu oyle sey önemli olan sen ve bebginsin kimse size zarar verecek birsey yapmaz heleki doktorlar :S bakım sırasında kendini kasma ahat ol yeter zaten surdugu birkaç saniyecik