- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.569
- 298
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ters konumdasiniz aslinda onun daha romantik içli olması gerekir su burcu. Adamda kesin yukselende veya haritada buyuk toprak yogunlugu var o zaman :) aslan olarak hakkindan gelirsin bence ona ornek olarak.uyumlu taraf o cunku sana benzer zamanla. Bu biraz kisilik meselesi, yaraticilik eksikligi.. Default gelen erkek ozelligi. Valla bende de var aynisi biraz toparladikBen Aslan o Akrep
Bu soruya da bayılırım bu arada çünkü hemen ardından bir analiz gelir
Ben Aslan o Akrep
Bu soruya da bayılırım bu arada çünkü hemen ardından bir analiz gelir
Hic normal degil asik adam kendisi soyler boyle seyler hatta hic samimi bulmadim cocugu.
1,5 sene olmuş
Kimse kalkıp 24 yaşında düğün salonu tutsun demiyor ama
Konuşmaktan bu kadar mı kaçılır
İnsan şakasına, hayaline falan konuşur yani 1,5 yıllık sevgiliyle de ciddi olunmayacaksa artık
Herkes farklı bir birey. Benim erkek kardeşim evliliğe karşı soğuk. Hiçbir kız arkadaşıyla bu konuları konuşmaz. İstemiyor da uzun süre. Nişanlım da tam tersi. Adam evlenmek için yalvardı 2 sene bana. Ben zor ikna oldum. Sanırım bunda aile öyküsü de önemli. Biz mutsuz ailede büyüdük. Belki sevgiliniz de öyledir. Vakti gelmediğini düşünüyordur. Hayal kurunca ister istemez söz vermiş gibi oluyorsun. Ayrılınca o kadar hayalimiz vardı demeyeceksiniz. Psikolojik olarak mesaj veriyor gibi de duruyor bu konuları açmak. Adam sizi kandırmıyor en azından.
Evliligi gecistiren erkek ya tamamen yanindaki kisiyle alakasiz olarak evliligi dusunmeyen bir insandir ya da uzgunum ama yanindaki kisi evliligi dusundugu kisi degildir istedigi biri cikarsa dusunecektir.
Tabi bu benim fikrim.
Bende gerçekçi düşünen biriyim ve ben erkek arkadaşınıza hak verdim ben de olsam bunalır aynı tepkileri verirdim bence bu konuları açmayın evlilik meraklısı gibi görünüyor dışarıdan gerçekten itici oluyor ve karşı taraf da istemsizce Bi hopp noluyoruz moduna giriyor ve uzaklaşıyor
Anlasmazlar diye biliyorum tehlikeli bor oşkk
Ters konumdasiniz aslinda onun daha romantik içli olması gerekir su burcu. Adamda kesin yukselende veya haritada buyuk toprak yogunlugu var o zaman :) aslan olarak hakkindan gelirsin bence ona ornek olarak.uyumlu taraf o cunku sana benzer zamanla. Bu biraz kisilik meselesi, yaraticilik eksikligi.. Default gelen erkek ozelligi. Valla bende de var aynisi biraz toparladik
İstemese istemiyorum diyecek tipte bir insan. Zaten kendisi ilk erkek arkadaşım çok zor ikna etti beni bu ilişkiye hazır değildim çünkü ama bende onu çok sevince kabul ettim. Çok şükür güzel de devam eden bir ilişkimiz var o konuda şüphem yok. Ama neden bu konulardan konuşmayı sevmiyor bunalıyor onu anlamıyorum. Benden başkasıyla evlenemezsin bırakmam seni kimseye diyen adamda bu evimize şunu alırız deyince zamanı gelince bakarız diyen adam da bu. Cidden kadınlar anlaşılmaz derler ama asıl erkekler anlaşılmıyor
Genelde erkekler açar bu konuları. Ya da benim karşıma cikanlar mı öyleydi. 2 ay evel kizkardesim bir oğlan kendisine evlilikten ciddiyetten bahsetmiyor diye yol verdibiz biraz abla kardes cirkef miyiz kezban miyiz ki acaba. Senin durumda normal yani hayal kurmak hayalini sevdiğin kisiye söylemek. Uf bu erkeklere noluyor yaaa
Onun ailesiyle benim ailem çok farklı. Maddi açıdan da durumlarımız biraz farklı. Ben acaba bundan dolayı mı tam emin olamıyor kendine güvenemiyor diye düşünüyorum. Oysa bunu hiç hissettirmiyorum.
İlişkilerin ilk zamanlarına takılıp kalmamak lazım. Çoğu ilişkinin ilk zamanları aşırı tutkulu, aşırı, aşırı aşık ve aşırı cesurdur zaten.
Zamanla daha gerçekçi bakmaya, karşıdakini daha iyi tanımaya başlar taraflar. İlişkinin en başında heyecanla edilmiş sözler, hevesle yapılmış şeylerden ziyade ilişkinin devamındaki gidişat önemlidir.
Evlenmeye niyeti olan gayet hevesli oluyor, nefret etme gibi birşey yok. Ya sizinle evlenme durumu kafasında net değil ya da evliliğe çok uzun yılların oldugu durumdaysaniz evin kedisini de konuşmak istememesi normal.
Calisiyorsa artik cogu kisi evliligi kendi parasiyla yapiyor.
Sizin istekleriniz icin belli bir para gerekiyorsa bilemem ama sizin evlilik isteginiz belliyse bunun engel olacagini zannetmiyorum.
Aileniz veya siz maddiyatla alakali bir izlenim verdiyseniz dusunebilir ve bu engel olabilir.
Sizi kirmak istemem ama insan bazen sok olmaktansa boyle olunca daha az uzuluyor.
Tabi aksi de olabilir ani bir evlilik teklifi gibi :)
Umarim mutlu olursunuz
Erkekler evlilik kelimesini kadından duydukları zaman genelde kaçarlar. Sen hiç o konuları açma bırak kendisinin açmasını bekle . Kendilerini sıkboğaz edilmiş hissediyor bazıları.
O kadar güzel özetlemişsiniz ki resmen analiziniz tam on ikiden.
Ben mutlu bir ailede büyüm ama o mutsuz bir ailede büyümüş. Vakti değil şu an diyor ve tam da dediğiniz gibi söz vermiş gibi olmak hayal kurdurmak istemiyorum zamanı gelince yaşanacaksa yaşanır diyor.
Bende onun bu samimiyetine aslında aşığım. Ama bu durumdan rahatsız olmuyorumda desem yalan olur üzülüyorum haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?