Yengeç kaçırdığın bazı noktalar var. Birincisi blöf için ayrilmadim gerçekten karsr vererek ayrildim ama ayrilmak istemiyorum diye de o gün ağladım o da ben de istemiyorum dedi sonra ne oldu biliyor musunuz gel dedi sarıldı bana sonra bana s.... yapalım mı dedi
Ben bunu duyunca salterler koptu ben aşk acısı çekiyorum çözemiyorum niye gelecek planında ben yoktum madem olmayacaktı neden böyle şeyler soyledin diyorum yatırım yaptım sonuç alamadım hala kesin dehol vs dedi en son s... yapalim mi diyince tamam ayrılalım.dedim.
İkincisi elli kişi yazdı kısmı tabiki elli kişi değil o lafın gelişi iki üç kişi yazdı ama ben sadece biriyle iki kez date ciktim o da ikinci ayda önüne bak sürekli dediği için kafam dağılsın diye.
Nihayet yazmis adam dediğin kısimda ilk ayrıldığımız zaman zaten dört gün yazdı dördüncü gün yani cuma günü haftasonu ne yapacaksın diyince yazdim ve date olmadığını asla isterse çocuğa yapabileceğini ve çıkmayacağımda dedim burda bir kıskandırma yok
e blöf işte. sen ayrilmak istememissin ki ayrilmakla tehdit edip yoklugundan korkup elini cabuk tutmasını istemissin. "gercekten karar vererek ayrildim" diyorsan da niye ayni gün pisman oldun? bir şeyi yapmadan önce düşün,yaptiktan sonra da arkasında dur. nasil ki patronuna cikip "ayriliyorum" dediysen geri dönüşü olmaz sevgilinde de olmamis iste
bitsin istemissin bitmis.
sonra hemen yalvarmissin ayrilmayalim diye, adam sana defol demis, tamam gel seviselim demis.
hala daha bu adam cok asikti, guzel sevdi diyorsun.
ayrildiginin 4. günü yazdi dedigin sen haftasonu bir erkekle bulusucam demissin. bunu demendeki amaç elinden kaçtı sansin da üzülsün degil de ne?
bal gibi kiskandirmak için yazmışsin, ters tepmis. yoksa sana kamera mi takti, niye soyleyesin bir erkekle buluşacağım diye?
ayrica 50 kisi yazdi demissin adama. Kadinlara hakaret etmek istemiyorum ama böyle yedekleri sirada bekleyen hafif kadinlar gibi gostermissin kendini. bu yazanlar nereden bildi de yazdi, sen kendini reklam mi ettin de yazdi, bugune kadar 2 senelik iliskinde yazmadilar da ayrildin vahiy geldi de mi yazdilar?
sacma sapan şeyler iste.
keske yaptiklarinla yuzlesecek cesaretin olsa. "evet sacma ama o an böyle davranasim geldi" diyebilsen. en azindan hatalarini görüp sonraki iliskinde tekrar etmezdin. ama sen "hayir oyle degil" deyip kendine baska bir dünya kuruyorsun. haliyle bu dünyada kendini magdur ilan ediyorsun.
hic saglikli degil.
koca konuda okudugum tek mantikli sey terapi almaya baslaman.
umarim psikologuna karsi dürüst olursun da sürecin cok daha saglikli ve hızlı ilerler.