• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim acım geçmiyor

Midem bulandı sizin bu acıtasyonlu hallerinizden lütfen beni engelleyin sizin saçma sapan konularınızı daha fazla okumak istemiyorum yeter ya!
Nasil engellenir bilmiyorum. Yorum yazmayın okumayın başlığı girip yorum yazıp istemiyorum ya demek nedir kendin foruma girip başlığa tıklıyorsun üstüne üstlük yorum yazıyorsun. Engelleyebilirsin direkt

Nasil engellenir bilmiyorum. Yorum yazmayın okumayın başlığı girip yorum yazıp istemiyorum ya demek nedir kendin foruma girip başlığa tıklıyorsun üstüne üstlük yorum yazıyorsun. Engelleyebilirsin direkt
Hangi konuya baksam senin yazdıkların yeter burada insanlar kaç kere sana neler dedi sen hep bir bahane buldun ne dediyseler olmadı sal artık insanları ben bdv de senin konularını görmek istemiyorum üstelik farklı farklı hesaplarla da konular açıyorsunuz iyice sinirlerim gerildi

Hangi konuya baksam senin yazdıkların yeter burada insanlar kaç kere sana neler dedi sen hep bir bahane buldun ne dediyseler olmadı sal artık insanları ben bdv de senin konularını görmek istemiyorum üstelik farklı farklı hesaplarla da konular açıyorsunuz iyice sinirlerim gerildi
Siz yeni hesap acmissiniz suslu sözlükten be k takip eden ekiptensiniz çok belli ben burda kafa dağıtırım konuşuyoruz takip etmezsin girmezsin yorum yazmazsın olur biter. Hem başlığına girip hem de yeni üyelik alarak bunu yapıp yeter ya görmek istemiyorum demek biraz akıl tutulması. Görmek istemiyor musun bak ben sana bir tavsiye vereyim hemen kapatıyorsun bu sayfayı çıkıyorsun ve gormuyorsun

Ayrıca şu an seninle tartışmak istemiyorum başlığımın altını konudan bağımsız yazarak gundemimi değiştirme. Benim için terapi gibi burda konuşmak da rahatlatıyor iyi geliyor

Siz yeni hesap acmissiniz suslu sözlükten be k takip eden ekiptensiniz çok belli ben burda kafa dağıtırım konuşuyoruz takip etmezsin girmezsin yorum yazmazsın olur biter. Hem başlığına girip hem de yeni üyelik alarak bunu yapıp yeter ya görmek istemiyorum demek biraz akıl tutulması. Görmek istemiyor musun bak ben sana bir tavsiye vereyim hemen kapatıyorsun bu sayfayı çıkıyorsun ve gormuyorsun
Yeni üyelik aldım ama daha öncesinde kayıt olmadan giriyordum okuyordum her şeyi orada da siz vardınız yeter cidden

Yeterse çık hala yazıyorsun ya suslu sözlükten gelip takip ettiğini anlamayacak kadar aptal degilim. İlgilenme bakma görme burda ben bunaldıkca yazisip konusuyorum sana da bu yüzden burda hesap vermeyeceğim. Daha fazla uzatıp parmaklarını yorma çık git ve ilgilenme gündeminde olmamis olurum

Süslü sözlük ne alaka her platformda aktifsin maşallah. Her neyse adam sana siktiri çekmiş gelip burada kafamızı ütüleme doğru insan olsaydın da parası yok diye ayrılır ayrılmaz başkalarıyla kahve içmezdin en iğrenci ise gidip o adamla tekrar yatman belki tekrar barışırız umuduyla ancak avucunu yalarsın o adamın yerine bunları yazıyorum

Süslü sözlük ne alaka her platformda aktifsin maşallah. Her neyse adam sana siktiri çekmiş gelip burada kafamızı ütüleme doğru insan olsaydın da parası yok diye ayrılır ayrılmaz başkalarıyla kahve içmezdin en iğrenci ise gidip o adamla tekrar yatman belki tekrar barışırız umuduyla ancak avucunu yalarsın o adamın yerine bunları yazıyorum
Bak hala yazıyor rahatsizsan girme okuma yazma diyorum hala devam ediyor. Senin hoşuna gidiyor yazmak konumu takip etmek için yeni hesap acmissin artık şu yorumuma da cevap verme. Konumu da takip etme işine bak. Avcumu yalarım yalamam seni hiç alakadar etmiyor kendi hayatına bak.

Bak hala yazıyor rahatsizsan girme okuma yazma diyorum hala devam ediyor. Senin hoşuna gidiyor yazmak konumu takip etmek için yeni hesap acmissin artık şu yorumuma da cevap verme. Konumu da takip etme işine bak. Avcumu yalarım yalamam seni hiç alakadar etmiyor kendi hayatına bak.
Sende benim yorumuma yazma beni daha fazla sinirlendirme

Aynen öyle bana sen 50 k kazanıyorsun ben sıfır davul bile dengi dengine olmaz dedi ama aynı gün yine bana serviste dedihin şeyler hala kulağımda ben 2 sene bekleyemem dedin şeklinde konuştu. Ben de net konuşmadığın ve sözünü tutmadığın için çünkü başta gerekirse ise girerim demisti ben yalan söyledin sandim dedim. İyi öyle sanman daha güzel olmuş. Benim cebimde para yokken ben sevgililik yapamam dedi. Ama bence sevgisi bitti. Bu kadar kısa sürede bitmesi de bana sağlıklı gelmiyor yani iki psra iki evlilik konusunda farkında olmadan Baskı yaptım diye bu olmamalıydı. Bana bitti bu ilişki dedi ben de Bana sözler verdin şimdi böyle vazgeçtim demek bu kadar kolay değil dedim. Srtik söz vermiyorum bitti dedi. Ağladım başta aglama dedi sonra onca sıkıntım var swnin zirlamani çekemem geldiğime pişman ettin dedi
asla bu fedakar tavrınızı hak etmemiş. zaten kendini ezik hissettiği için de orda kendini "erkek" hissedememis. siz yalvarsaniz bile zaten kabul etmezdi çünkü kendini ezik hissettigi bi ilişkide durmak istemez ki sebebi de kendi kompleksleri. böyle meseleleri erkekler kendi içinde çok büyütüyor. elbette daha normal davranan insanlar da var ama çoğu böyle. zaten siz de kendi kazandığınız parayı öyle biri için harcayıp ilişkiye fazla yatırım yapmaktansa ozguvenli dik duruşlu ve size yakın bir hayat 5arzi süren biriyle daha mutlu hissedersiniz ki umarım karşınıza çıkar. yaşınız da büyük değil daha kimler kimler çıkar karşınıza böyle tipler için inanın kendinden vermek sadece boş bir çaba oluyor.

asla bu fedakar tavrınızı hak etmemiş. zaten kendini ezik hissettiği için de orda kendini "erkek" hissedememis. siz yalvarsaniz bile zaten kabul etmezdi çünkü kendini ezik hissettigi bi ilişkide durmak istemez ki sebebi de kendi kompleksleri. böyle meseleleri erkekler kendi içinde çok büyütüyor. elbette daha normal davranan insanlar da var ama çoğu böyle. zaten siz de kendi kazandığınız parayı öyle biri için harcayıp ilişkiye fazla yatırım yapmaktansa ozguvenli dik duruşlu ve size yakın bir hayat 5arzi süren biriyle daha mutlu hissedersiniz ki umarım karşınıza çıkar. yaşınız da büyük değil daha kimler kimler çıkar karşınıza böyle tipler için inanın kendinden vermek sadece boş bir çaba oluyor.
Çok teşekkürler. Ben başta bu mesele de ayrılalım demeseydim ve sonrasında o ayrilsaydi bu kadar üzülmezdim. Şimdi ben ayrılalım dedim ve sonra pişman olduğum için " para olmadığı icin terk eden kadin " konumuna düştüm. Halbuki sadece bana verdiği sözleri tutmadığı için evlenmemek adına bahane sandim bunu. Sonrasında pişman olunca da o istemedi ben guvenilmezmisim parayı severmişim çeşitli çeşitli suçlamalar. Halbuki sevseydim parayı 2 ay boyunca gel sen dinlen parayı düşünme ben seni sevdim vazgeçmeyelim demezdim. Bunu anlamadi ya da dümdüz anlamak istemedi. Zaten bana açıkça senin ayrılmanla olan bir şey yok dedi yani ben devam etseydim de onun parası olmadığı için ilişki bir yerde patlayacakti. Henüz iyilesmedim ama umarım iyi olurum onu hayatımın aşkı degil de bit aşk kazası olarak hatırlarım.

Yani cidden bir arkadaş da yazmış Allah bu derdi unutturacak büyük bir dertle sınamasın. Sorun hala daha benden kaynaklı mı diye sorguluyorsun. Umarım terapi aldığın kişi işinin ehlidir de seni bu durumdan çıkarır ama bu kadar dirençli olduğun için pek zannetmiyorum olay daha taze gibi hala aynı yerden düşünüyorsun çok şaşkınım

Yengeç kaçırdığın bazı noktalar var. Birincisi blöf için ayrilmadim gerçekten karsr vererek ayrildim ama ayrilmak istemiyorum diye de o gün ağladım o da ben de istemiyorum dedi sonra ne oldu biliyor musunuz gel dedi sarıldı bana sonra bana s.... yapalım mı dedi
Ben bunu duyunca salterler koptu ben aşk acısı çekiyorum çözemiyorum niye gelecek planında ben yoktum madem olmayacaktı neden böyle şeyler soyledin diyorum yatırım yaptım sonuç alamadım hala kesin dehol vs dedi en son s... yapalim mi diyince tamam ayrılalım.dedim.
İkincisi elli kişi yazdı kısmı tabiki elli kişi değil o lafın gelişi iki üç kişi yazdı ama ben sadece biriyle iki kez date ciktim o da ikinci ayda önüne bak sürekli dediği için kafam dağılsın diye.
Nihayet yazmis adam dediğin kısimda ilk ayrıldığımız zaman zaten dört gün yazdı dördüncü gün yani cuma günü haftasonu ne yapacaksın diyince yazdim ve date olmadığını asla isterse çocuğa yapabileceğini ve çıkmayacağımda dedim burda bir kıskandırma yok
e blöf işte. sen ayrilmak istememissin ki ayrilmakla tehdit edip yoklugundan korkup elini cabuk tutmasını istemissin. "gercekten karar vererek ayrildim" diyorsan da niye ayni gün pisman oldun? bir şeyi yapmadan önce düşün,yaptiktan sonra da arkasında dur. nasil ki patronuna cikip "ayriliyorum" dediysen geri dönüşü olmaz sevgilinde de olmamis iste
bitsin istemissin bitmis.
sonra hemen yalvarmissin ayrilmayalim diye, adam sana defol demis, tamam gel seviselim demis.
hala daha bu adam cok asikti, guzel sevdi diyorsun.
ayrildiginin 4. günü yazdi dedigin sen haftasonu bir erkekle bulusucam demissin. bunu demendeki amaç elinden kaçtı sansin da üzülsün degil de ne?
bal gibi kiskandirmak için yazmışsin, ters tepmis. yoksa sana kamera mi takti, niye soyleyesin bir erkekle buluşacağım diye?
ayrica 50 kisi yazdi demissin adama. Kadinlara hakaret etmek istemiyorum ama böyle yedekleri sirada bekleyen hafif kadinlar gibi gostermissin kendini. bu yazanlar nereden bildi de yazdi, sen kendini reklam mi ettin de yazdi, bugune kadar 2 senelik iliskinde yazmadilar da ayrildin vahiy geldi de mi yazdilar?
sacma sapan şeyler iste.
keske yaptiklarinla yuzlesecek cesaretin olsa. "evet sacma ama o an böyle davranasim geldi" diyebilsen. en azindan hatalarini görüp sonraki iliskinde tekrar etmezdin. ama sen "hayir oyle degil" deyip kendine baska bir dünya kuruyorsun. haliyle bu dünyada kendini magdur ilan ediyorsun.
hic saglikli degil.
koca konuda okudugum tek mantikli sey terapi almaya baslaman.
umarim psikologuna karsi dürüst olursun da sürecin cok daha saglikli ve hızlı ilerler.

Yengeç kaçırdığın bazı noktalar var. Birincisi blöf için ayrilmadim gerçekten karsr vererek ayrildim ama ayrilmak istemiyorum diye de o gün ağladım o da ben de istemiyorum dedi sonra ne oldu biliyor musunuz gel dedi sarıldı bana sonra bana s.... yapalım mı dedi
Ben bunu duyunca salterler koptu ben aşk acısı çekiyorum çözemiyorum niye gelecek planında ben yoktum madem olmayacaktı neden böyle şeyler soyledin diyorum yatırım yaptım sonuç alamadım hala kesin dehol vs dedi en son s... yapalim mi diyince tamam ayrılalım.dedim.
İkincisi elli kişi yazdı kısmı tabiki elli kişi değil o lafın gelişi iki üç kişi yazdı ama ben sadece biriyle iki kez date ciktim o da ikinci ayda önüne bak sürekli dediği için kafam dağılsın diye.
Nihayet yazmis adam dediğin kısimda ilk ayrıldığımız zaman zaten dört gün yazdı dördüncü gün yani cuma günü haftasonu ne yapacaksın diyince yazdim ve date olmadığını asla isterse çocuğa yapabileceğini ve çıkmayacağımda dedim burda bir kıskandırma yok
Koyun can ,kasap et derdinde misali sarılıp ağlama sonrası seks yapalım mı diyor tey Allah'ım ya rabbim ! Gerçekten hemcinslerimin erkeklerin mabadını kaldırmaları sinirimi zıplatıyor. Lütfen kendine eziyet etme artık. Birkaç hafta ağlar üzülür insan, aşk acısı çeker tamam bu normal ama 3 aydır ölü gibiyim diyorsun. Boşta durdukça zihnin durmadan başa sarıyor.

e blöf işte. sen ayrilmak istememissin ki ayrilmakla tehdit edip yoklugundan korkup elini cabuk tutmasını istemissin. "gercekten karar vererek ayrildim" diyorsan da niye ayni gün pisman oldun? bir şeyi yapmadan önce düşün,yaptiktan sonra da arkasında dur. nasil ki patronuna cikip "ayriliyorum" dediysen geri dönüşü olmaz sevgilinde de olmamis iste
bitsin istemissin bitmis.
sonra hemen yalvarmissin ayrilmayalim diye, adam sana defol demis, tamam gel seviselim demis.
hala daha bu adam cok asikti, guzel sevdi diyorsun.
ayrildiginin 4. günü yazdi dedigin sen haftasonu bir erkekle bulusucam demissin. bunu demendeki amaç elinden kaçtı sansin da üzülsün degil de ne?
bal gibi kiskandirmak için yazmışsin, ters tepmis. yoksa sana kamera mi takti, niye soyleyesin bir erkekle buluşacağım diye?
ayrica 50 kisi yazdi demissin adama. Kadinlara hakaret etmek istemiyorum ama böyle yedekleri sirada bekleyen hafif kadinlar gibi gostermissin kendini. bu yazanlar nereden bildi de yazdi, sen kendini reklam mi ettin de yazdi, bugune kadar 2 senelik iliskinde yazmadilar da ayrildin vahiy geldi de mi yazdilar?
sacma sapan şeyler iste.
keske yaptiklarinla yuzlesecek cesaretin olsa. "evet sacma ama o an böyle davranasim geldi" diyebilsen. en azindan hatalarini görüp sonraki iliskinde tekrar etmezdin. ama sen "hayir oyle degil" deyip kendine baska bir dünya kuruyorsun. haliyle bu dünyada kendini magdur ilan ediyorsun.
hic saglikli degil.
koca konuda okudugum tek mantikli sey terapi almaya baslaman.
umarim psikologuna karsi dürüst olursun da sürecin cok daha saglikli ve hızlı ilerler.
Yukarda yazdim zaten yengeç hata olan şeylerimi baştaki gibi düşünmediğimi gerçekten sevmediğini bunların bahane olduğunu en basta sevdiğini sanıyordum farkındaysan. Orda kıskansın diye yapmadim çünkü atanan arkadaşım buraya gelcekti dümdüz bir kahveydi açıkladım isim de verdim kıskanma olsa farklı şeyler yapardım ve onun dışında kız arkadaşımla da görüşeceğini ssoyledim. Ayrılma konusuna gelince evet oturdum net karar verdik ben ayrılmak istemiyorum da dedim hatta o gün bana ne dedi biliyor musun ben de istemiyorum ardından sarıl ve s.k.s.lim mi dedi midem bulandı ayrılalım dedim. Sonra o şok ile ağladım ağlanacak ne var ben yükselme ile ssohledjm dedi. Bunu demese belki sarılıp ayrılmayacaktim. Ha ayrılma derken blöf yaptığım çok oluyordu terapistimde dediki daha henüz bir kere aldim gerçi annen ile baban sürekli boşanma konusunu açmışlar ancak ayrilmamislar.sen ayrilmak kelimesini o yüzden tıpkı onlar gibi blöf olarak kullanmissin dedi. Ben bunu hiç farkında değildim bir de küçükken annemin evde gitme durumları vardi belki de terkedilme korkum var ama var bir sorun bu net. Ben bunun üzerine çalışıyorum sizinle konuşunca bile notlar aliyorum. Ancak terapi uzun bir süreç ben aşk acısıninda geçip gitmesini istiyorum yüreğimden. Umarım beni anlamışsındır yani karşımdaki erkek çok masum ben onun sınırlarını zorladım diye bir şey yoktu bana defalarca sözler veren ve verdiği hiç bir sözü tutmayıp benim mentalimi mahveden biri var

Yani cidden bir arkadaş da yazmış Allah bu derdi unutturacak büyük bir dertle sınamasın. Sorun hala daha benden kaynaklı mı diye sorguluyorsun. Umarım terapi aldığın kişi işinin ehlidir de seni bu durumdan çıkarır ama bu kadar dirençli olduğun için pek zannetmiyorum olay daha taze gibi hala aynı yerden düşünüyorsun çok şaşkınım
Yavaş yavaş duzelecegim ilk ay yataktan çıkamıyorum beni seviyor barisacagiz diyordum ikinci ay beni sevmediğini ikna oldum sosyallesebiliyorum canim aciyor ama ufak ufak artik mantıklı düşünmeye başladım. Henüz hala çok saglikli düşünmüyorum zaman alacaktır ama en nihayetinde unuttum iyileştim diye buraya yazacagimdam eminim

Koyun can ,kasap et derdinde misali sarılıp ağlama sonrası seks yapalım mı diyor tey Allah'ım ya rabbim ! Gerçekten hemcinslerimin erkeklerin mabadını kaldırmaları sinirimi zıplatıyor. Lütfen kendine eziyet etme artık. Birkaç hafta ağlar üzülür insan, aşk acısı çeker tamam bu normal ama 3 aydır ölü gibiyim diyorsun. Boşta durdukça zihnin durmadan başa sarıyor.
Miss aslında inann hic bosda değilim çalışıyorum 6 gün hem de . Ama işte bile aklımda o var ofise girince kötü oluyorum onla geçtiğimiz yerleri falan görünce tetikleniyorum. Onla yemek yediğimi şirketin restoranı oturduğumuz cardak vs unutmamı zorlaştırıyor. Terapiyi bile ortak alanda yaptım. Boş bir ofisti. Onun ofisi terapi yaptığım ortak alanın karsisindaydi tabi herkes cikmisti o da beni görmedi tabiki ama maruz kalınca insan zorlanıyor. Ben dediğim gibi henüz atlatamadım ama yavaş yavaş atlatacagim

Back