- Konu Sahibi agresifkiz
-
Aynı yaşta mısınız?Erkek arkadaşımla bir buçuk senedir beraberiz. Evlilik meraklısı değilim yanlış anlaşılmasın daha yaşım 24 ailemle yaşamaktan aşırı memnun ve rahat biriyim. Ama ilk erkek arkadaşım ve hayatımda ilk kez arada bir gelecek planları yapmaktan mutlu oluyorum. Baskıda yapmıyorum kendisine ama ne zaman evlenirsek şöyle, çocuğumuz olursa böyle desem bu konuları konuşmayı sevmediğini söylüyor. Hayır başının etini de yemiyorum. Mesela dediğim basit bir örnekle şu, evlenirsek evcil hayvanımız olsun mu diyorum mesela. Bir iki kelime zorla konuşuyor sonra hemen sıkılıyor. Niye bu konularda böylesin diyorum geleceğe dair şimdiden plan yapmaktan hayal kurmaktan hoşlanmadığını gerçekçi olduğunu söylüyor. Zamanı gelince böyle şeyleri konuşalım diyor. Tamam da her insan gibi sevdiğim insanla gelecek hayalleri kurmam normal olan değil mi? Evlenmeyebiliriz de illa evleneceğimiz insanlar biziz de demiyorum ona hep söylerim ne olacağı belli olmaz. Adam her şeyiyle çok iyi, anlayışlı, efendi, ama evlilik ve gelecek konularında aşırı bunalıyor sinir oluyorum. Bu normal mi ya da bu konuda ne yapabilirim?
Aynı yaşta mısınız?
Evet evlilik icin erken ama bu kadar bunalıyorum sıkılıyorum demesi de normal değil bence.
Belli ki istemiyor. Sizde boşuna evlilik hayali kurmayın diye de böyle tepki veriyor.
Evlilikten nefret etmiyor gercekci oldugu icin somut olaylari ve bugunu konusmayi seviyor. Gelecek hakkinda hayal kurarken ya olumsuz ya isteksiz oluyor bu kisiler. Duz ve gercekci iste. Evlilikle ilgili degildir
Vardır bi düşündüğü kendini hazır hisseden erkek evliliğe bayılıyor misal benim eşim
Yok istemiyordur o. Sizin sorduğunuz soruları da o ne zaman evleniriz olarak algıladığı için konuşmayı sevmiyorum diyordur.Bunalıp sıkıldığını ben söylüyorum aslında hissediyorum çünkü.
O sadece şimdiden böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum diyor.
İstemiyor musun diyorum istiyorum diyor.
Ayy bazı erkekler hiç bilmez böyle konuşmaları gelişine yaşar hayatıŞu an maddi anlamda hazır olmadığını zaten biliyorum. Dediğim gibi ona hep diyorum daha erken bizim için diyorum ama insanda sevdiği insandan geleceğe dair mutlu bir aile kurma hayalleri dinlemek istiyor
Normal bence. Evlenince kedimiz olsun mu şuraya balayına gidelim mi bunlar hep içten içe evlen benimle cümleleri çünkü. Gelecek planı illa evlenince kelimesiyle başlamaz ayrıca, orada otomatik olarak evlilik dayatması gibi geliyor karşı tarafa. Yapmayın
Yok istemiyordur o. Sizin sorduğunuz soruları da o ne zaman evleniriz olarak algıladığı için konuşmayı sevmiyorum diyordur.
Hevesim kaçtı dediğinize göre itiraf etmek istemeseniz de evlilik için heveslisiniz bence :) Normal bu kötü bir durum değil burada tartmak durumunda olduğunuz şey hangisinin daha fazla olduğu. Evlenmeyecekseniz bu ilişkiyi devam etmek anlamsız geliyorsa ayrılın. Böyle ciddi bir konuda iki tarafın da canı sıkılıyorsa yapacak bişey yok.Bende şimdilik bıraktım aslında böyle şeylerden bahsetmeyi çünkü artık hevesim kaçtı. Elimden geldiğince konuyu açmıyorum herkes hoşlanmıyor demek ki böyle şeylerden konuşmaktan. Ama bu durum canımı sıkıyor.
Ayy bazı erkekler hiç bilmez böyle konuşmaları gelişine yaşar hayatıgenelde erkekler akıl etmez zaten onlar bizim gibi duygusal değil yani üzme kendini bunun için çok aklına takılıyorsa oturup konuşursun
Hevesim kaçtı dediğinize göre itiraf etmek istemeseniz de evlilik için heveslisiniz bence :) Normal bu kötü bir durum değil burada tartmak durumunda olduğunuz şey hangisinin daha fazla olduğu. Evlenmeyecekseniz bu ilişkiyi devam etmek anlamsız geliyorsa ayrılın. Böyle ciddi bir konuda iki tarafın da canı sıkılıyorsa yapacak bişey yok.
Evet hep öyle söylüyor ben anı yaşamayı seviyorum diyor. Ama bende onun gibi değilim hayal kurmayı düşünmeyi plan yapmayı severim. İşimiz çok zor sanırım.
Burçlarınız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?