- 2 Şubat 2025
- 334
- -20
- 11
- Konu Sahibi camsilecek
InsallahHepsi it gibi pişman olsun şu mübarek günler hürmetine kimsenin ahı kimsede kalmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahHepsi it gibi pişman olsun şu mübarek günler hürmetine kimsenin ahı kimsede kalmasın
Yok benim guncel sorularım burda. Daha önce sorular sordum evetBir şey sorabilir miyim farklı bir hesapla farklı konu açan kişi siz misiniz acaba ? Evlenir miydiniz yoksa vaz mı geçerdiniz ? Bu soruyu farklı üyelikten sizin sorduğunuzu düşünüyorum nedense bilemedim
Bence de öyle. Baştaki kararliligimi surdursem boyle olmazdı belki. Ama dedim ya başta da mantıklı bir karar mı aldım emin degilim hala keske ayrılma kelimesini soylemeseydim diyorumTerapide daha iyi anlaşılır tabi ama terkedilme korkusu var olabilir bence bilinçaltında. Aslında mantıklı kararlar alıp uygulayabiliyorsunuz ama sonrasında kaybetmek kaygısı öyle bir sarıyor ki kendinizi suçlu çıkarmak için her şeyi didikleyerek tekrar düşünüyorsunuz sonra onun peşinden gitmeye başlıyorsunuz. Sonra karşı taraf size eskisi gibi saygı duyamamaya başlıyor değeriniz onun gözünde azalmaya başlıyor.
Bu davranışlarınız özgüveninizi de çok zedeleyen bir şey, zihniniz diyor ki bu kadın bi öyle diyor bi böyle yapıyor ben buna nasıl güveneyim.
Tamam ama o süreçte planlar yapmıştık sonrasında ayrilinca ben pişman oldum tamam evlilik düşünmeyelim sen kendini toparla ben baskı yaptım farkındayım dedim. Ama bana ben sevgililik yapacak durumda değilim dedi. Cebimde para yok dedi ama bunlar bahaneydi. Çok üzgünüm onsuz bir hayat nasıl geçer bilmiyorum acim asla geçmiyorEvlilik başka ilişki başka. Sakal okşamakla gögsüne yatırmakla bu tarz sorunlar cozulmez.
Evlilik maddi olarak sorumluluk getiren bir sey bunu yapamiyorsa, yapacak istegi yoksa uzatmayin siz de.
İşe girseydi filan bunu kendisi de düşünebilir pekala ama planlari arasinda şimdilik bu yokmuş.
28 yasinda bir erkek sizin gibi hemen 2 seneye cocuk yapmaliyim kafasiyla hareket etmez.
Tamam ama o süreçte planlar yapmıştık sonrasında ayrilinca ben pişman oldum tamam evlilik düşünmeyelim sen kendini toparla ben baskı yaptım farkındayım dedim. Ama bana ben sevgililik yapacak durumda değilim dedi. Cebimde para yok dedi ama bunlar bahaneydi. Çok üzgünüm onsuz bir hayat nasıl geçer bilmiyorum acim asla geçmiyor
Onu da artık istemedim ayrilinca hatta ona da dedim ben evlenmek degul seninle evlenmek istiyormusum. Senle olmmadiktsn sonra anlamı yok yanında olmak istiyorum baskı da yapmayacağım dedim. O da hala bu bataklığa düşmeye gerek yok benim ne olacağım belirsiz önüm belirsiz dediIyi de 2 sene sonraya da kesin mi diye söz almak istemişsiniz adam da kesin diyemiyor ki ve siz kesinlik bekliyordunuz. 2 sene sonra da olmadi dese zamanimi çaldın cocuk yapacaktim diye ortaya cikmayacak misiniz? Bence en temizi bitirmesi olur şu durumda.
Bu arada evet o gün kesin mi dedim çünkü bu konuşmalar haziran aralik arasında hep yapıldı bana ekime kkadsr işlerimin iyi gidiyor bir sorun yok kesin dedi heveslendirdi. Yaklaşınca battık ciktik dediIyi de 2 sene sonraya da kesin mi diye söz almak istemişsiniz adam da kesin diyemiyor ki ve siz kesinlik bekliyordunuz. 2 sene sonra da olmadi dese zamanimi çaldın cocuk yapacaktim diye ortaya cikmayacak misiniz? Bence en temizi bitirmesi olur şu durumda.
Onu da artık istemedim ayrilinca hatta ona da dedim ben evlenmek degul seninle evlenmek istiyormusum. Senle olmmadiktsn sonra anlamı yok yanında olmak istiyorum baskı da yapmayacağım dedim. O da hala bu bataklığa düşmeye gerek yok benim ne olacağım belirsiz önüm belirsiz dedi
Bu arada evet o gün kesin mi dedim çünkü bu konuşmalar haziran aralik arasında hep yapıldı bana ekime kkadsr işlerimin iyi gidiyor bir sorun yok kesin dedi heveslendirdi. Yaklaşınca battık ciktik dedi
Adam daha mantikli bakiyor bence durumlara. Siz sirf duygusal boslukla başa cikamadiginiz icin bu kadar sariyorsunuz şuan adama.
Mantıklı dediği ne isterse cabalardi bu kız beni sevdi ben de onu önüne bak yerine birlikte bir gelecek hayal ederdi. Beni cok sevdiğini sanmistim hep yanında olacağım derdi ama olmadı bu hayal kırıklığı nasıl atlatilir bilmiyorum. Doğum günümde onsuz gireceğim diye girmek bile istemiyorumAdam daha mantikli bakiyor bence durumlara. Siz sirf duygusal boslukla başa cikamadiginiz icin bu kadar sariyorsunuz şuan adama.
Ben sadece ask acisi cekiyorum. Bitsin istiyorum inanın ben de mutlu olmak istiyorum. Eski gyzel günler aklıma gelmesin istiyorum bir kıyafet gitmişim mesela onunla aldığımız elbise bir tokam var kırmızı kurdela ayrılmadan önce almıştım çok sevmişti onu fotoğrafını çekmişti aylardir o tokaya elim gitmiyor. Gerçekten çok canım acıyor Allah kimseye yaşatmasın geçsin bitsin istiyorum geçmiyor geçmiyorsa allahim kavuştur diyorum o da olmuyor
allah askina ilk actigin konuya da yorum yazdik, diger uyeliginle yazdigin ayrilmali miyiz konusunu da meseleyi de biliyoruz.O ilk date degildi özellikle dedim isim verdim cikmam dedim o net bahane ki ayrilmistik o zamanda. Onun derdi bana belirsiz bir plan sunmasina rağmen ben 2 3 sene bekleyeyim. Ama ne hikmetse bir ay sonra geleceğim belirsiz beni bekleme önüne bak diyebiliyor. Ben otuz kiisi var dediğimde durduk yere demedim sürekli önüne bak dediği için ben başkasıyla olmak istemiyorum istesem olurdum dedim ki bir kere ciktim hiç iyi hissetmedim. O normal arkadaşlarımla çıkmama konsere gitmeme dağ da bayırda gezdin konsere gittin erkeklerle gittin diye iftara atti kanıt yoktu elinde
Ayrildiktan sonra tirtlik bir durum olmadi yani ben barışmak istedim sadece asıl onun tirt olduğunu benim anlamam lazimdi. Durumu yoksa çok önceden söylemeliydi plan yapıp bekletip skn dakika battım diyince insan doğal olarak evlenmek istemediği için yalan mı söylüyor bu diye düşünüyor ki istemiyorsan açıkça söyle bana da demistim. Yani bir buçuk senelik ilişkide durumunu açıkça bana söylemediyse bekletip son dakika söylediyse ne diyebilirdim ki o an Allah askina evet sonradan pişman oldum ama o an ne duyebilirdim karşımda seninle gelecek kurmak istiyorum ama sabret diyen erkek de yok durum bu karar senin diyecek kadar duygusuz. Beb ağlayınca niye ağlıyorsun ağlayacak ne var dedi aynı zamanda. Yani tirt olduğunu anlayan kişi benim olmam lazımdı. Plak pikap vs atmasın ama oyuncağı bile atmamış gerçi fotoğrafları sildim dedi arşivleyip önemi yok bunlarin
Hayır siz ayrılmayıp evet deseydim ne olurduyu düşünmek için farklı hesaptan konu açtınız psikolojiniz hiç iyi değil maalesefYok benim guncel sorularım burda. Daha önce sorular sordum evet
Aslında konu evlilik değil ben acim geçsin istiyorum eski neşem gelmiyor asla üç aydır ölü gibiyimYasadiginiz şeyi dünyada bir cok insan yaşadi zaten. Size özel bir durum değil biraz sakin sabirli ve kendinize dönerseniz gececektir. Baska ugraslariniz olsun size ne iyi gelecekse yeni insanlarla tanisin vs.
Herkes ilk bulduguyla evlenmiyor neticede bir cok insanin mazisinde aşkı, kalp kirikligi oldu zaten.
Mesele evlilik değil artık ben onunla olmak istiyorum sadece onu özlüyorum. Başkası yok bence olmadığını söyledi ama aynı zamanda kaldığımızda telefonu da ortadaydı. Bana başkasını tanıyacak enerjim kalmadı dedi para meselesi de var tabi yani yeni biri olmama ihtimali daha yüksek geliyor bana. İsmimi koyarsan kısmı sacmalik ben ona beni başkalarına mecbur bırakma dedim başkasıyla evlensem çocuğum olsa mutlu mu olacaksın dedim böyle söyledi. Gurur diyince evet gururum yok keske içimden söküp atabilsemBaşlarda şu herkesin ağzında olan Love Bombing şeysinden uygulayıp sizi kendine bağımlı hale getirmiş.
Sonra da öylesine bir bahane öne sürerek ayrılıp işlerin ciddiyet kısmını bıçak gibi ortadan kaldırmış.
Bir ayrı bir barışık halleriniz de onun isteği üzerine devam ediyordu zaten. Şimdi temelli bırakmışsa başkasını bulmuş olabilir. Ama merak etmeyin sizin nasılsa cepte onu beklediğinizi biliyor. Birileriyle olup anlaşamazsa döneceği yer var nasılsa rahattır.
Bir de okurken acayip kıl oldum. Siz 29 yaşındaysanız karşınızda ki de en az o kadar vardır herhalde. O yaşta adam evlenirsen çocuğuna benim adımı koy gibi çocukça arabesk cümleler kurmuş. Eskiden bu tarz ilişkileri lise çağlarında insanlar yaşardı. Yaş skalası büyümüş üzdü açıkçası.
Siz de hiç gurur yok anlaşılan kaç defa istenmediğiniz belli edilmiş. Önünüzü görmek istiyorsanız eğer evlilik yolunda ilerleyebileceğiniz bir aday bulun. Bu adamla o istediğiniz evlilik hayal.
Midem bulandı sizin bu acıtasyonlu hallerinizden lütfen beni engelleyin sizin saçma sapan konularınızı daha fazla okumak istemiyorum yeter ya!Mesele evlilik değil artık ben onunla olmak istiyorum sadece onu özlüyorum. Başkası yok bence olmadığını söyledi ama aynı zamanda kaldığımızda telefonu da ortadaydı. Bana başkasını tanıyacak enerjim kalmadı dedi para meselesi de var tabi yani yeni biri olmama ihtimali daha yüksek geliyor bana. İsmimi koyarsan kısmı sacmalik ben ona beni başkalarına mecbur bırakma dedim başkasıyla evlensem çocuğum olsa mutlu mu olacaksın dedim böyle söyledi. Gurur diyince evet gururum yok keske içimden söküp atabilsem