• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim acım geçmiyor

Miss aslında inann hic bosda değilim çalışıyorum 6 gün hem de . Ama işte bile aklımda o var ofise girince kötü oluyorum onla geçtiğimiz yerleri falan görünce tetikleniyorum. Onla yemek yediğimi şirketin restoranı oturduğumuz cardak vs unutmamı zorlaştırıyor. Terapiyi bile ortak alanda yaptım. Boş bir ofisti. Onun ofisi terapi yaptığım ortak alanın karsisindaydi tabi herkes cikmisti o da beni görmedi tabiki ama maruz kalınca insan zorlanıyor. Ben dediğim gibi henüz atlatamadım ama yavaş yavaş atlatacagim
İş yerini değiştirsen peki olmaz mı ? Orda çalışmaya devam ederken farklı iş ilanlarına baksan? Orda onu sana hatırlatacak çok detay var. Aynı ofiste çalıştınız şimdi ofisleriniz ayrı ama olsun

Miss aslında inann hic bosda değilim çalışıyorum 6 gün hem de . Ama işte bile aklımda o var ofise girince kötü oluyorum onla geçtiğimiz yerleri falan görünce tetikleniyorum. Onla yemek yediğimi şirketin restoranı oturduğumuz cardak vs unutmamı zorlaştırıyor. Terapiyi bile ortak alanda yaptım. Boş bir ofisti. Onun ofisi terapi yaptığım ortak alanın karsisindaydi tabi herkes cikmisti o da beni görmedi tabiki ama maruz kalınca insan zorlanıyor. Ben dediğim gibi henüz atlatamadım ama yavaş yavaş atlatacagim
Ya da o iş yerinden ayrılmazsın ama aldığın terapiyle birlikte ona verdiğin abartılı anlamı, takıntılı durumu aşarsın belki zamanla.

İş yerini değiştirsen peki olmaz mı ? Orda çalışmaya devam ederken farklı iş ilanlarına baksan? Orda onu sana hatırlatacak çok detay var. Aynı ofiste çalıştınız şimdi ofisleriniz ayrı ama olsun
Ofisler ayrı hatta blokta ayrı şu an ama atiyorum servis yediğimiz yemek geçtiğimiz mekanları görüyorum onu görmesem bile gerçi geçen hafta denk geldim

Ya da o iş yerinden ayrılmazsın ama aldığın terapiyle birlikte ona verdiğin abartılı anlamı, takıntılı durumu aşarsın belki zamanla.
Isyerimde üçüncü yılım işimi ve arkadaslarimi seviyorum. Patronlarım beni çok sever hatta cuma günü patronum beni aradı kötüsün yardımcı olacağımız bir şey vsr mi izin alıp dinlenmek ister misin vs dedi güzel bir ortamimiz var bana değer veriyorlar alttan alıyorlar hep yardımcı oluyorlar bu kafayla yeni bir işe başlarsam zorlanirim

Nasıl çalışıyorsun sen ya? 2 aydır sabahtan akşama kadar burdasın. Onu da geçtim başka platformlarda da yazıyormuşsun. Ne ara çalışıyorsun? Bir de her yerde aynı şeyleri yazmaya ve konuları bu kadar aktif kullanmaya devam edersen yakında eski sevgilin de dahil yakınların da görür konularını. 2 aydır her gün ama her gün kkda ilk sıralarda konun var.

Isyerimde üçüncü yılım işimi ve arkadaslarimi seviyorum. Patronlarım beni çok sever hatta cuma günü patronum beni aradı kötüsün yardımcı olacağımız bir şey vsr mi izin alıp dinlenmek ister misin vs dedi güzel bir ortamimiz var bana değer veriyorlar alttan alıyorlar hep yardımcı oluyorlar bu kafayla yeni bir işe başlarsam zorlanirim
Hımm , o zaman bu süreçte farklı iş aramak pek mantıklı olmaz. Bulunduğun iş ortamında da sana destek oluyorlar, arkadaşlarınla iyi anlaşıyormuşsun ne güzel.Genelde iş ortamında dedikodular döner.

Nasıl çalışıyorsun sen ya? 2 aydır sabahtan akşama kadar burdasın. Onu da geçtim başka platformlarda da yazıyormuşsun. Ne ara çalışıyorsun? Bir de her yerde aynı şeyleri yazmaya ve konuları bu kadar aktif kullanmaya devam edersen yakında eski sevgilin de dahil yakınların da görür konularını. 2 aydır her gün ama her gün kkda

Nasıl çalışıyorsun sen ya? 2 aydır sabahtan akşama kadar burdasın. Onu da geçtim başka platformlarda da yazıyormuşsun. Ne ara çalışıyorsun? Bir de her yerde aynı şeyleri yazmaya ve konuları bu kadar aktif kullanmaya devam edersen yakında eski sevgilin de dahil yakınların da görür konularını. 2 aydır her gün ama her gün kkda ilk sıralarda konun var.
Konularım yok buraya bildirim geliyor konuşuyoruz bu başlık altında. Şu an sadece burdayım susludeki hesabımı sildim. Bildirim gelince de yazıyorum çünkü gerçekten deşarj oluyorum örneğin onun yanına gidecektim buradakiler kafamı açtı ve asla gitmeyeceğim ya da seviyor sanıyordum burda kafama vura vura anlattılar sevilmedigimi anladim. Gerçekten kk kafamı aciyor bu süreçte iyi geliyor bana ona yazacağıma konusucagima gelip buraya yazıyorum. İletişimim olmuyor

Hımm , o zaman bu süreçte farklı iş aramak pek mantıklı olmaz. Bulunduğun iş ortamında da sana destek oluyorlar, arkadaşlarınla iyi anlaşıyormuşsun ne güzel.
Genelde iş ortamında dedikodular döner.
Yani dedikodu dönse de haberim yok. Ama işimi seviyorum rahat ve destekleyici kişiler değiştirmek beni olumsuz etkiler belki ilerde ama şu an için devam etmek daha mantikli

İs telefonumda telegrami indirmiştim 10 15 gündür iletişimim yok ulaşmaya da çalışmadım. İş telefonununda kanala katilmamiz gerekiyordu sosyal medya içerikleri için. Onun numarası da kayıtlıydi sabah görmüştüm son görüldü vs acikti akşam oldu telegrama girdim actim ki engellemiş mesaj vs atmadim. Telegram açınca bildirim mi gidiyor. İkincisi sürekli engellemesi mesaj bile atmama rağmen anlamsız değil mi ? İş telefonundan irtibata hiç geçmedim zaten onunla sadece kendi telefonumla gectim. Nasil telegram indirdiğimi anladi ve yazmadığım halde neden engelliyor sürekli yazacağımı mi düşünüyor

İs telefonumda telegrami indirmiştim 10 15 gündür iletişimim yok ulaşmaya da çalışmadım. İş telefonununda kanala katilmamiz gerekiyordu sosyal medya içerikleri için. Onun numarası da kayıtlıydi sabah görmüştüm son görüldü vs acikti akşam oldu telegrama girdim actim ki engellemiş mesaj vs atmadim. Telegram açınca bildirim mi gidiyor. İkincisi sürekli engellemesi mesaj bile atmama rağmen anlamsız değil mi ? İş telefonundan irtibata hiç geçmedim zaten onunla sadece kendi telefonumla gectim. Nasil telegram indirdiğimi anladi ve yazmadığım halde neden engelliyor sürekli yazacağımı mi düşünüyor
İşte vebalı gibi kaçıyor senden istemediğini rahatsız olduğunu başka ne şekilde anlatsın. Anlamış bu benim şimdi profilime bakar bana ulaşmaya çalışır diye. Kendini küçük duruma düşürmekten sıkılmadın mı gurur yap artık biraz gururlu ol rica ediyorum. Biri sana en ufak kötü laf söylesin kavga çıkartırsın bu sana istediğini yapsın sen yine aynı hala peşindesin şaka gibi gerçekten

O kadar kendinden bıktırmışsın ki, iki güzel söz söyleyeyim ikna ederim ihtiyacımı gideririm diye bile düşünmüyor artık. O düzeyde bir rahatsızlık vermişsin. Ama yine de bazı erkekler bu duygunu kullanır çağırır dururdu yine bu bi tık daha insaflı.

Ayy g*tüm derler adama çok lazımdı dengesiz herif ya boşver yürüdüğü bile vardır onun sapık gibi de rahatsız oluyor senden senin buz gibi soğuman için fırsat işte

İşte vebalı gibi kaçıyor senden istemediğini rahatsız olduğunu başka ne şekilde anlatsın. Anlamış bu benim şimdi profilime bakar bana ulaşmaya çalışır diye. Kendini küçük duruma düşürmekten sıkılmadın mı gurur yap artık biraz gururlu ol rica ediyorum. Biri sana en ufak kötü laf söylesin kavga çıkartırsın bu sana istediğini yapsın sen yine aynı hala peşindesin şaka gibi gerçekten
Ben bir şey yapmadım iş numaram o benim krdan hiç iletişime de geçmedim zaten gurursuzluk bir durumum yok mesaj atmadım ordan

Ayy g*tüm derler adama çok lazımdı dengesiz herif ya boşver yürüdüğü bile vardır onun sapık gibi de rahatsız oluyor senden senin buz gibi soğuman için fırsat işte
Öyle zaten zaman geçtikçe düşünüyorum bu bir sevgi degil 1.5 sene kullanmış beni yani evlilik o bu bir şey olsa yine bir adım atılır cozulurdi. 2 3 sene demesi bile bence ben ayrılalım diyeydi baktı bennde ayrilmiyorum el ele verelim vs diyorum bu kız hakikaten ciddi bir şey bekliyor diye düşündü bu sefer engelleyim benden uzak dur vs diyeyim seviyorum ama maddiyat diyeyim diye kacti

Çünkü gerçekten elle tutulur hiç bir yanı yok bu olayın. Evlecegiz diyip sözler verip zaman yaklaşınca 2 3 ama belirsiz demesi de benim ayrılmam içindi. Baktı ben hemen pişman oluyorum birlikte yaparız ederiz diyorum ee çocukta bu ayrılmayacak başıma bela olucak gezdim ictim yedim yattım kalktım ama evlenmekte istemiyorum param da yok. Bana sürekli verdiğim sözleri hatirlatmasin ayrılalım rahatsız etmesin beni diye yapıyor çünkü gerçekten isteseydi olurdu ve gerçekten isteseydi 2 3 sene belirsiz demek yerine bir tanışma bir ciddi adım ya da bak seni kaybetmek istemiyorum şunu şunu yapalım derdi. Kullandı atti ben de gerçekten sevdi beni aşık oldu benim hatam diyip düzeltmek icin yazıp durdum. Ayrıldığımız gün bile ben istediğimi elde ederim dedi ne alaka şimdi. Hasta ruhlu biri elde edeceği biriydim elde etti ciddi bir yolda yuruyemeyecektik bitti gitti. Allahim yavaş yavaş gözümü aciyor şükürler olsun ki

Back