• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler evlilikten bu kadar mı nefret ediyor?

Sevmese yillardir yaninda durmaz bence. Erkek arkadasinin hakli oldugunu dusunuyorum. Sen de her ne kadar evlenmek zorunda degiliz desen de bence evlilik planliyor ve bunu kendine bile itiraf etmiyorsun. Yalniz boyle durumlarda iliski dengesizlesir. Gercekten evlilik olmasa da olur diyorsan bunaltma adami, yok ben artik plan yapmak istiyorum diyorsan acikca konus. Hem evlenmek istemeyip hem hayal kurmak neden? Sence de biraz tuhaf degil mi?

Evlilik planları yapıyorum zaten ama sadece zamanının şimdi olmadığını düşünüyorum. 3-4 senemiz var.
Bunaltmama kararı aldım artık zaten açmıyorum konusunu.
Teşekkür ederim.

ben eşimle 5 sene sevgililikten sonra evlendim. bu süre zarfında bir kaç kere evlilik, çocuk mevzusunu açsam tepkiler aynı oldu ama hep ciddi düşündüğünü biliyordum ben de konuyu bi daha açmadım. nihayetinde evlendik.
evlendikten sonra 2 sene kadar çocuk mevzusunu dahi açtırmadı sonra adama bi geldiler birden çocuğumuz olsun demeye başladı.
diyeceğim zamana bırakın. her bünyenin bi zamanı var. geleceğe dair hayaller hep evlilik üzerine olmak zorunda değil sonuçta.

Sanırım zamana bırakmak en doğrusu.
Artık konuyu açıp bunaltmıyorum da.
Çok teşekkür ederim.

Yapmayin boyle , gercekten cok itici oluyor
bizim iliskimizde de ben evlilik istemeyen taraftim , esim cok istiyordu , her evlendigimizde su olsun bu olsun dediginde daraliyordum , herseyin bir zamani var , su anda evli ve mutluyuz :)

Bir erkeğin evliliğe ne zaman hazır olacağını kimse bilemez bazısı 22 te evleniyorum der bazısı 5 yıllık ilişkisinı 30 yaşına geldiğinde bile ciddi bir yere taşımaktan korkar. Evlenmek istemez bakarsınız 6 ay sonra evlenmiş. Kısacası o döneme denk gelmeniz lazım

Çok doğru söylüyorsunuz.
Sanırım erkek arkadaşımın olayı biraz maddi düzlüğe ulaşabilmek.
Bende artık üstüne düşmeyeceğim.
Teşekkürler.

Yapmayin boyle , gercekten cok itici oluyor
bizim iliskimizde de ben evlilik istemeyen taraftim , esim cok istiyordu , her evlendigimizde su olsun bu olsun dediginde daraliyordum , herseyin bir zamani var , su anda evli ve mutluyuz :)

Aslında sürekli bu konuyu açan biri değilim. 1-2 defa açmaya çalıştım olmadı. Sonra kafama takıldı zaten ama bu kadar insan yapma açma konuyu deyince bende zamana bırakmaya karar verdim. Üstelemeyeceğim.
Teşekkür ederim, size de mutluluklar dilerim.

benimki de öyleydi, ben hiç takmayıp bu konuları açmayınca kendi kendine konuşmaya başladı ne hikmetse :D

Back