- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Her hayali kurmakta özgürsün.Buna neden engel oluyorkı.Alıpta hemen nikah masasına oturmadın ya.Anlayışlıymıs bılmıorum canım.Daha yasın genc .O sana gelecek pşanınyaparsa oralı olma ne hıssettıgını anlasın.Baktınkı bir cacık olmuo boşver senı her konuda destekleyenle beraber ol.Erkek arkadaşımla bir buçuk senedir beraberiz. Evlilik meraklısı değilim yanlış anlaşılmasın daha yaşım 24 ailemle yaşamaktan aşırı memnun ve rahat biriyim. Ama ilk erkek arkadaşım ve hayatımda ilk kez arada bir gelecek planları yapmaktan mutlu oluyorum. Baskıda yapmıyorum kendisine ama ne zaman evlenirsek şöyle, çocuğumuz olursa böyle desem bu konuları konuşmayı sevmediğini söylüyor. Hayır başının etini de yemiyorum. Mesela dediğim basit bir örnekle şu, evlenirsek evcil hayvanımız olsun mu diyorum mesela. Bir iki kelime zorla konuşuyor sonra hemen sıkılıyor. Niye bu konularda böylesin diyorum geleceğe dair şimdiden plan yapmaktan hayal kurmaktan hoşlanmadığını gerçekçi olduğunu söylüyor. Zamanı gelince böyle şeyleri konuşalım diyor. Tamam da her insan gibi sevdiğim insanla gelecek hayalleri kurmam normal olan değil mi? Evlenmeyebiliriz de illa evleneceğimiz insanlar biziz de demiyorum ona hep söylerim ne olacağı belli olmaz. Adam her şeyiyle çok iyi, anlayışlı, efendi, ama evlilik ve gelecek konularında aşırı bunalıyor sinir oluyorum. Bu normal mi ya da bu konuda ne yapabilirim?
Öyleler. Bir de şımarıyorlar da boyle konusunca. Ben evlendim eşim hala simariyor yuz vermeye hic gelmiyor. Biz yapsak neler söylerler .Ay bilmiyorum vallahi.
Sokaktan geçen adamla mı evlilik hayali kuralım anlamadım ki bende.
Diyorum ya erkekler kadınlardan daha karmaşık kesinlikle
Ben buna benzer seyler düşündüm ama konu sahibini üzmek istemedim.Seven erkek evlilikten kaçmaz.
Buna inan.
Seni sevmiyor diyemem ama normal olmayan bişey var. Kesinlikle.
Benim de evlenmeye hiç niyetim yoktu. Ama eşim 10 sene ısrar etti. Yalvarmak yakarmak için haftasonlari türkiyenin öteki ucundan gelip ikna çalışması yapıyordu. Ve hiç yatmadan geri gidiyordu...
Demek ki erkekler evlilikten kaçiyor diyemeyiz.
Sizin durumunuzda kesinlikle bir anormallik var.
Vallah baci ben dobra konysacam bu adamin 35 yasindan sonra evlenecegini tahmin ediyorumErkek arkadaşımla bir buçuk senedir beraberiz. Evlilik meraklısı değilim yanlış anlaşılmasın daha yaşım 24 ailemle yaşamaktan aşırı memnun ve rahat biriyim. Ama ilk erkek arkadaşım ve hayatımda ilk kez arada bir gelecek planları yapmaktan mutlu oluyorum. Baskıda yapmıyorum kendisine ama ne zaman evlenirsek şöyle, çocuğumuz olursa böyle desem bu konuları konuşmayı sevmediğini söylüyor. Hayır başının etini de yemiyorum. Mesela dediğim basit bir örnekle şu, evlenirsek evcil hayvanımız olsun mu diyorum mesela. Bir iki kelime zorla konuşuyor sonra hemen sıkılıyor. Niye bu konularda böylesin diyorum geleceğe dair şimdiden plan yapmaktan hayal kurmaktan hoşlanmadığını gerçekçi olduğunu söylüyor. Zamanı gelince böyle şeyleri konuşalım diyor. Tamam da her insan gibi sevdiğim insanla gelecek hayalleri kurmam normal olan değil mi? Evlenmeyebiliriz de illa evleneceğimiz insanlar biziz de demiyorum ona hep söylerim ne olacağı belli olmaz. Adam her şeyiyle çok iyi, anlayışlı, efendi, ama evlilik ve gelecek konularında aşırı bunalıyor sinir oluyorum. Bu normal mi ya da bu konuda ne yapabilirim?
Tabiki böyle değil . Evlenmeye henüz hazır olmadığı için , evlenmeyi henüz düşünmediği için bu konulardan konuşmak istememesi normal.Erkek arkadaşımla bir buçuk senedir beraberiz. Evlilik meraklısı değilim yanlış anlaşılmasın daha yaşım 24 ailemle yaşamaktan aşırı memnun ve rahat biriyim. Ama ilk erkek arkadaşım ve hayatımda ilk kez arada bir gelecek planları yapmaktan mutlu oluyorum. Baskıda yapmıyorum kendisine ama ne zaman evlenirsek şöyle, çocuğumuz olursa böyle desem bu konuları konuşmayı sevmediğini söylüyor. Hayır başının etini de yemiyorum. Mesela dediğim basit bir örnekle şu, evlenirsek evcil hayvanımız olsun mu diyorum mesela. Bir iki kelime zorla konuşuyor sonra hemen sıkılıyor. Niye bu konularda böylesin diyorum geleceğe dair şimdiden plan yapmaktan hayal kurmaktan hoşlanmadığını gerçekçi olduğunu söylüyor. Zamanı gelince böyle şeyleri konuşalım diyor. Tamam da her insan gibi sevdiğim insanla gelecek hayalleri kurmam normal olan değil mi? Evlenmeyebiliriz de illa evleneceğimiz insanlar biziz de demiyorum ona hep söylerim ne olacağı belli olmaz. Adam her şeyiyle çok iyi, anlayışlı, efendi, ama evlilik ve gelecek konularında aşırı bunalıyor sinir oluyorum. Bu normal mi ya da bu konuda ne yapabilirim?
Canım çok özür dilerim yaş kaç bana göre hiç bir erkek ileriyi düşündüğü bir insana bu denli konuşmaz ondan sana hayır gelmez canım bırak sen onuBunalıp sıkıldığını ben söylüyorum aslında hissediyorum çünkü.
O sadece şimdiden böyle şeyleri konuşmayı sevmiyorum diyor.
İstemiyor musun diyorum istiyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?