Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Regl var ama ona rağmen asilacagiz inşallah.
Sabah kahvaltı yapacak zamanım bile yoktu aslında tıkınıp çıktım diyebilirim.
Valla seni pek regl megl durdurmuyordu ama
İnşallah deneriz. Ay sonu 24 25 nisan gibi başlamayı planlıyorum
Benn de istiyorum ama yasak olan daha çekici geliyor resmen
Afiyet olsun canm kahvaltı daha besleyici olsa daha güzel olurdu
Afiyet olsun
Kızlar menülerinizde kitap göremiyorum. Kurallarımızda her gün kitap okumak var lütfen es geçmeyelim
Ben yazmayı unutuyorum kaptanım ya
Gunesli havayi gorunce kizimla 35 dk yuruduk
Ohh ne güzel burada da güneş olsa keşke

Ellerine sağlık tekrar ayrıntılı olarak okuyacam sindire sindire şimdi hızlı geçmiş yaptım
Ben saliya sartlanmişım . Fena gaza gelirim. Şu salıya kadar fire vermemem gerek.
Bakalım bakalım nolceeek
Kitabım okulda kalmış. Yeni kitaba da başlamak istemiyorum. Kitabı bitirmeden digerine başlayınca yarım kalana haksizlik ediyormusum gibi geliyor.
Yaa benim bi kitabım var 3 kez yarıda bıraktım okuyamıyorum gözümün önünde duruyor onun üstüne 9-10 kitap bitirdim

Canm üzerimden hafta sonu geçti iki hafta sonudur ufaklık gece uyumuyor uyutmuyor sabah da büyk oğlum arkadaşını davet etmişti pazar koşturması derken gelemedim
İşin sonunda transfer var.
Yer miyim yemem. Ama herhalde mavi kaptan bugün iyi yedi. Sesi soluğu çıkmıyor.
Akşamki bir dilim keki saymazsak yemedim
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun
Bizim takımdan FitFiliz den başka aaa @Purple58 vardı birde şimdi hatırladım. İki kişiden başka menü paylaşımı yok nerdesiniz takımdaşlarım. Kaptanım da yok ortalıkta. Hu huu nerdesiniz
Anca gelebildim kaptanım mesajları yazarken de hastalarım akın etti yazamadım bi türlü yaaa
Sabah aşagıdaki tabak

Ara
2 kare fındıklı bitter
Türk kahvesi

Akşam
7 tavuk kanat
2 köfte
2 kasap sucuk
1 kuzu pirzola
1 dilim ekşi mayalı ekmek
bluegreeneyes
Afiyet olsun canm
Kaptanım kesin inzivaya çekildiler yoga yapıp detox besleniyorlar. Ondan, ugrayamamişlardir. Çağla Şikel gibi bir klubeye kapanmış bilem olabilirler %
(Kırmızı takıma korku salmaca )
onlar yediğimi düşünsünler ama sadece 1 dilim kek yedim başka yoook birazdan menü yazarım zaten
Afiyet olsun canm hurma yoğurt kürü yükleniyor sanırım
burda burdaaa
Afiyet olsun canm spor da harika
Afiyet olsun abla
Bugün toplamda 25-30 dakika bisiklet sürdüm ama normal bisiklet çok efor harcadığımı düşünmüyorum
4646 adım attım bluegreeneyes
Olsun canm kaslar hareket etmiş olur yine de
bluegreeneyes beni niye en son aldın takıma ağlıyorum yeminle haftasonu bakamamıştım tribini bugün atıyım sdghkfdjgdf
masterchefte takıma son girenleri anladım resmen sfsjlfsd
Kuzum çocuklarla uğraşırken karışık gittim listede yoksa seni sona bırakmak istemem düzenli paylaşım yapan dikkat eden birini de kaçırmadığıma mutlu oldum yani
Afiyet olsun canm sözünü uyumuyorum
hadi bakalım mayısa kaldı 15 gün bekliyorummm sitareyi ikna edemiyorum yaa gelmeye yoğunum diyor
Sitareyi özledik söyle ona gelsin blue 50lere geldi nerdeyse sen de gel de ona Sitare55

Günaydın Kızlar.
Dün arkadaşa kahvaltıya davetliydik. Gece geç döndük, giremedim.
Menümü yazayım.

13 Nisan Pazar
13.00: Uzun bir kahvaltıydı, tek öğün gibi oldu:
Sahanda yumurta, bol peynir, 3 yeşil zeytin, 1 dilim füme kırmızı et, biraz fırında patates, çeyreğin yarısı simit, 1 çk tereyağı bal, birkaç çatal ajvar, 1 çk avakadolu peynirli bir sos, birkaç ceviz
16.00: Sade kahve, 1 avuç kadar karışık kuru yemiş (Kaju ve ceviz), yarım dilim soğuk baklava.

Su:1,5 lt civarı
Spor: oturmak spor olsaydı keşke :))

Ellssa Boncuk2307 sibel_84

3 cocuk var onlarin beslenmeyi hazrliorum bana gelince gozum almio
Olabilir aslinda guzel olur oglene salata yaptim ton balikli

İş yerinde spor yapacagim bundan sonra Sandalye sporu yaptim ozellikle gobek ve kalca icin 20 dk
Birde size soeum olacak ems cihazlari hakkinda bilginiz varmi suan diyetime ek onu yapsam
Aslinda soyle bi guzellik merkezinde seanslarim var ben lazer yaptirmak istemiorum g5 ve ems cihazlari var g5 i cok etkili gormedim bu sefer ems ye kullanacagim seans haklarimi

12 nisan menü
10.30 4 kaşık menemen, 2 dilim peynir, 7-8 zeytin, 1.5 dilim tb ekmek, yeşillik turp, 1 tk vişne reçeli
14.30 1 elma 1 bardak süt 10 tane yer fıstığı
18.00 1 kase çorba, 8 kaşık mantarlı tavuk sote, salata, 1 bardak kefir
21.00 1 fincan kahve, 1 avuç kabak çekirdeği
3 litre su, 7.500 adım

13 nisan menü
09.30 2 yumurta ile salata, 4 kaşık biberli lor, 2 wasa, turp, 10 zeytin
14.00 1 kase ayva cacığı
18.00 1 kase çorba, 5 kaşık hindili bulgur pilavı, salata
20.00 1 dilim az şekerli ev keki
2.5 litre su, 4.600 adım
Ellssa Boncuk2307 sibel_84

ya dedim de söz vermim dedi ne bileyim işte gene yazarım bi :)

Bu sefer bir çılgınlık yap ve Nisan'da basla olmaz mi
Bu hafta verecegimiz kilo daha önemli cunku gecen haftaki ödemdi bu hafta yagdan gidecek insallah ve ne kadar gidecek merak icerisindeyim

Hepsi masaj gibi detoks gibi toksin atımı sonrası tıkanıklık açılıyor kilo vermek kolaylaşıyor, ödem gidiyor.yoksa pilates gibi kas falan uzatıyor. Bir de diyetisyenlerden andulasyon bak istersen.ondan da çok memnunlar.
Ben tiresimli spor aleti aldım. Vibroplate denilenlerden. Hep selülit gitti inceledik, vd demisler, çoğu fizik tedavi gibi dizlerime iyi geldi demiş.
Bayramdan bir hafta önce almıştım bir dizim ağrıyordu 2 dizim birden acımaya başlayınca ara verdim.

Bende bi 10 kilo verince istiyorum ama hic deneyimlemedim o sebeple fikrim yok instagramda gordum nemnunum diyorlar ama reklam anlasmalari oldugu icin inanamiyor insan

Ellssa
bluegreeneyes Boncuk2307

Pazar

Sabah
kahve

12 cappuccino

16 1.5 avuç Antep fıstığı
1 küçük kase çekirdek
10 kabuklu yer fıstıgi

19
İşkembe çorbası kendim yaptım ( 3. Kaseyi niye ictim)
8 YK bakla
3 YK yoğurt
Salata

Spor 8000 adim
Kitap Şeker portakali - 2 sayfa

Haha dün herkes kanat yemiş anlaşılan afiyet olsun canım

Allah kavuştursun canım

Bi sen bi ben be kaptanım Günaydın
Gunaydin canım. Yeteriz biz . Bak mavi takımdan kimseler yoktu sabah sabah

Günaydın kızlar yoğun ve yorucu geçen pazar sonrası geldim 100küsür bildirim var geçmiş yapıp geliyorum
Kesin birşeyler de yemissindr. Dedim baktım menulerine
Regl sonrası kasıyorum ben. Herkes regl iken veremez. Ben regl sonrası olan hafta veremiyorum nedense.
Afiyet olsun canım. CISlik bir menü değil

Şimdi sen çok yorulmuşsundur. Sana böyle kaymaklı bir künefe gönderem de kendine gel.

Sabah kahvaltı yok onun için 3.ye ihtiyaç duymuş olabilirsin ama bu gün doyurucu bir kahvaltı ile başlarsan harika olur

Gunaydin canım. Yeteriz biz . Bak mavi takımdan kimseler yoktu sabah sabah

Kesin birşeyler de yemissindr. Dedim baktım menulerine 
Dikkat etmeye çalıştım evdeyken yememek çok zor yaa, 3 oğlan duyurmak için habire bişeyler yapmam lazım tadına tuzuna bak derken aralarda kaçıyor maalesef
Regl sonrası kasıyorum ben. Herkes regl iken veremez. Ben regl sonrası olan hafta veremiyorum nedense.
Belki vücudun regl sonrası kendini korumaya alıyordur canm ama sonrası güzel gidiyor sende
Afiyet olsun canım. CISlik bir menü değil

Şimdi sen çok yorulmuşsundur. Sana böyle kaymaklı bir künefe gönderem de kendine gel.
Künefe canm çekmez ama kahve + çikolata belkii yememek için işyerinde biten granül kahvemi bile yenilemedim Türk kahvesinde olmuyor ama granülde yanına eşlikçi arıyorum

Ben evdeyken daha iyiyim ya. Okulda bana zor oluyor. Kahvaltı yaptım ya abur cubur birşeyler yiyeceksin ya da hiç bişi yemeyeceksin. Saat dörde kadar da aç kalmak zor mesele. Mecbur suya yukleniyoruz.

Oluruz kaptan , zopaliklarin hepsi kırmızı takımda o yüzden kaptanları onları döve döve zayıflatacak

Sabah hepsini buraya toplayip yaylalar yaylalar diye koştursa yeridir

Peki mavi takım öyle mi Sen mavi takıma yeme de biz yemeyiz zaten, spor yap de yaparız seniiii hiiiiic üzmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…