Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Deneme haftası 6 gün menüsü
Ellssa Boncuk2307

Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 tk peynir
1 dilim Çavdar ekmeği + yarım dilim Çavdar (ballı )

14 30 öğle yemeği
1 kase şehriye çorbası
1 kase kuru cacık

Ardından ara öğün
Yarım avuç kavr. Fındık
2 gün kurusu
1 kare bitter

18.00
1.5 dürüm çiğ köfte
Ayran 1 bardak

22.00 ara öğün
Sade kahve + maden suyu

Su 2 lt ye yakın

Spor 7 bin adım

15 nisan

12:00

Domates
Küflü peynir, kaşar peyniri
Fıstık

18:00

1 porsiyon firik pilavı, Bikaç parça kızarmış patlıcan
Havuç tarator

2 saat kadar sonra
3 lokma mango
Çekirdek

1,5 Lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve ( belki 1 daha içerim)
1 kupa açlık otu çayı

Nerdeyse tüm gün yattım

Ellssa , Boncuk2307 sibel_84

Afiyet olsun bu kadar az yemekle nasıl duruyorsunuz ya o kadar yiyorum yine de zor tutuyorum kendimi

+sporum da böyle. biraz off day oldu, yarın devam
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_8841.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 3
15.04.2025
Saat 13. 00
1 sb süt, 1 muz, 4-5 küçük çilek, 1 çk bal, Kakao
Saat 16.30
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 1 avuç leblebi, dut kurusu, kuru üzüm
Akşam yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti yoğurtlu, zeytinyağlı brokoli
Ellssa bluegreeneyes sibel_84
Su 2lt, spor yok ağrım çok

Afiyet olsun bu kadar az yemekle nasıl duruyorsunuz ya o kadar yiyorum yine de zor tutuyorum kendimi
Kahvaltıdan 3 saat sonra içim kıyıldı, midem bulandı. Açlık hissettim, ağrıdan yatıyordum, kalkıp yiyemezdim, kalkıncada o hissim kalmadı zaten
Akşam doymuştum, eşimin beslenmesine mango koydum, 3 lokma kadarını saklama kabına sığdıramadım, atmak istemedim, meyve içimi kıyar diye çekirdek yedim, hala açlık hissetmiyorum, hamdolsun doydum bugün

Sizin oraların soğuğunu biliyorum canım, başka bir boyut orası. Ben Ege'de yaşıyorum, bizimkine soğuk demek ayıp tabiki ama geçen sene bugünler denize havuza girilecek kadar ısınmıştı.
Persembeden itibaren isinacakmis. Tabi ne kadar isinirsa.
Yaw havuz diyor deniz diyor biz burda donuyozzzz soguk Erzurum da doğar sivas ta yaşarmış
Hiç orasını demiyor
Afiyet olsun canım. Menü süper
Afiyet olsun canım
15 nisan sali
11.30
1 kuruvasan
3 tane sarma
1kk peynir

Aksam
1 kase tavuklu salata
2 Catal kek
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Resimdeki 45 dk olan eliptik bisiklet
Spor da menü de harika
Afiyet olsun canım. Yat dinlen şimdilik. İyileşince icabına bakarsın

Ben Ege'de yaşıyorum, bizimkine soğuk demek ayıp tabiki ama geçen sene bugünler denize havuza girilecek kadar ısınmıştı.
ya ben bu senenin ocak ayında denize girenler gördüm burda, ocak ayı şuandan daha sıcaktı. ne acayip bi sene oldu yavv
İlk etapta vermezsen bile metabolizmayı bir düzene sokmuş olursun canım. Vücut bence kıtlık algılıyor şu an ve ciddi şekilde korumaya geçiyor. Mutlaka yeme düzeni değişikliği yapmalısın.
P Purple58 kesinlikle benim demek istediğim de buydu. bence listeleri yap, bi hafta alsan ikinci hafta verirsin. çok düşük kalorilerle beslenmek hiç sağlıklı bir şey değil işin gerçeği bu maalesef.

artık ne düşünüyorum söylim mi, spor YAPMAMAK insanın kendine ihaneti İNANILMAZ O GÖBEK NASIL TOPARLAMIŞ BAKAR MISIN, sadece WOW diyebiliyorum ekrana ağzım açık baktım. tebrik etmek ve ders almak düşer bize de evde chloe ting mi başlasam napsam çok heycanlandım hfhskdf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…