- 14 Şubat 2021
- 1.988
- 11.890
- 158
Aaa senin de mi üç oğlan , ben senin bir tane emzikli bebeğin var sanıyordumDikkat etmeye çalıştım evdeyken yememek çok zor yaa,3 oğlan duyurmak için habire bişeyler yapmam lazım tadına tuzuna bak derken aralarda kaçıyor maalesef
Belki vücudun regl sonrası kendini korumaya alıyordur canm ama sonrası güzel gidiyor sende
Künefe canm çekmez ama kahve + çikolata belkiiyememek için işyerinde biten granül kahvemi bile yenilemedim Türk kahvesinde olmuyor ama granülde yanına eşlikçi arıyorum
Bu sefer bir çılgınlık yap ve Nisan'da basla olmaz mi
Hepsi masaj gibi detoks gibi toksin atımı sonrası tıkanıklık açılıyor kilo vermek kolaylaşıyor, ödem gidiyor.yoksa pilates gibi kas falan uzatıyor. Bir de diyetisyenlerden andulasyon bak istersen.ondan da çok memnunlar.
Ben tiresimli spor aleti aldım. Vibroplate denilenlerden. Hep selülit gitti inceledik, vd demisler, çoğu fizik tedavi gibi dizlerime iyi geldi demiş.
Bayramdan bir hafta önce almıştım bir dizim ağrıyordu 2 dizim birden acımaya başlayınca ara verdim.
Hmm anladım ben de bi kac kilo vereyimde oyle gideyim olmadi sarkmalara falan iyi gelir belki memnun kalirsam sizede soylerim burdan.Bende bi 10 kilo verince istiyorum ama hic deneyimlemedim o sebeple fikrim yok instagramda gordum nemnunum diyorlar ama reklam anlasmalari oldugu icin inanamiyor insan
Ooyyy ama ağlarııımmmOluruz kaptan , zopaliklarin hepsi kırmızı takımdao yüzden kaptanları onları döve döve zayıflatacak
Sabah hepsini buraya toplayip yaylalar yaylalar diye koştursa yeridir
Peki mavi takım öyle miSen mavi takıma yeme de biz yemeyiz zaten, spor yap de yaparız seniiii hiiiiic üzmeyiz
11 yaş 6 yaş ve 15 aylık hepsi oğlan ufaklık da eğer sağlık problemim çıkmazsa tekrar 2 yaşa kadar emzikliAaa senin de mi üç oğlan , ben senin bir tane emzikli bebeğin var sanıyordum
Senin okulda koşturunca da yemeye ihtiyacın olur bir de öğretmenler odası meselesi vardırBen evdeyken daha iyiyim ya. Okulda bana zor oluyor. Kahvaltı yaptım ya abur cubur birşeyler yiyeceksin ya da hiç bişi yemeyeceksin. Saat dörde kadar da aç kalmak zor mesele. Mecbur suya yukleniyoruz.
Öğretmenler odasına takilmiyorum bu aralar. Muhabbetleri sarmiyor. Zaten bugün nöbetçiyim. Diğer günlerde teneffüslerde kitaba odaklandım. 15 dakika dan beş teneffüs epey bir süre ediyor.Senin okulda koşturunca da yemeye ihtiyacın olur bir de öğretmenler odası meselesi vardırben tek çalışıyorum ben almazsam aburcubur yok gelen misafirlere ikram diye çikolata kahve var sadece diğer öğünleri de taşıyorum yanımda
İyi bari ordan kardasın bir de ara öğün ve öğlen için yemek taşıma işini düzene koysan harika olur o zamanÖğretmenler odasına takilmiyorum bu aralar. Muhabbetleri sarmiyor. Zaten bugün nöbetçiyim. Diğer günlerde teneffüslerde kitaba odaklandım. 15 dakika dan beş teneffüs epey bir süre ediyor.
Ve bu yazılma işi haftalik oluyor 5 gun yemekhaneden yemeliyimAğlayabilirmiyim
İş arkadaşlarım beni yemekhaneye yazdirmislar parasinida odemisler ayy bende evden salata getirmistim hic iyi olmadi ya
İnce düşünüşleri karşısısında arkadaşlarına teşekkürlerAğlayabilirmiyim
İş arkadaşlarım beni yemekhaneye yazdirmislar parasinida odemisler ayy bende evden salata getirmistim hic iyi olmadi ya
Olumlu düşün 5 gün ekstra yemek derdin olmayacak dengeli bir şekilde haftayı geçirebilirsinVe bu yazılma işi haftalik oluyor 5 gun yemekhaneden yemeliyim
Acikiyor muyum o kadar dayanamayacak kadar acikmiyorum. Ara öğünlerde geçiştirmeye çalışıyorum. Yoksa bir de bana beslenme hazırlar isem işin icinden çıkamam.İyi bari ordan kardasın bir de ara öğün ve öğlen için yemek taşıma işini düzene koysan harika olur o zaman
Sağlıklı seçenekler yok mu canım? Belki daha iyi olur.Ve bu yazılma işi haftalik oluyor 5 gun yemekhaneden yemeliyim
Acıkmazsın ama akşam yemekte zorlanırsın en azından öğlen wasalı sandviç felan olsa daha güzel olur ya da tam buğdaylı lavaş olsa güzel olurAcikiyor muyum o kadar dayanamayacak kadar acikmiyorum. Ara öğünlerde geçiştirmeye çalışıyorum. Yoksa bir de bana beslenme hazırlar isem işin icinden çıkamam.
İptal edebilirsen veya erteleyebilirsen güzel olur yok ikisi de olmuyorsa bunda da vardır bir hayır diyeceğiz. Parası ödendi diye ,israf olmasın diye yediğimiz şeylerden kilo alıyoruz zatenAğlayabilirmiyim
ben yazacaktım bende önceAğlayabilirmiyim
Yeme lütfen cikabiliyorsan yuruyuse cik jafan dagilirYine bana geliyorlar yavaş yavaş evdeki herseyi tüm abur cuburlari yiyesim var çikolata özellikle. Başım çatlıyor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?