Yeme bak hep başa dönüyoruz gözlerini kapat biraz dinlen istersen bu isteğinin geçmesini bekle.Yine bana geliyorlar yavaş yavaş evdeki herseyi tüm abur cuburlari yiyesim var çikolata özellikle. Başım çatlıyor tutuyorum kendimi
Cumartesi inşallah canımBende takımlara katılmak isterim
Sağol ablam valla 1 ay sonra oğlanın hastane işi var onun için gelecek geneHaha dün herkes kanat yemiş anlaşılanafiyet olsun canım
Allah kavuştursun canım
Bi sen bi ben be kaptanım Günaydın
Vallahi hiç bilmiyorum öyle böyle bir depreesyon değil yani boş boş dolanıyor evde neden gitti deyip duruyor saatlerce açıklama yapıyorum dilimde tüy bitti anlatmaktan. Annem de ağladı o ağlayınca, bunalıma giriyor her seferinde. Ne yapacağımı şaşırdım iyice 0arke yaa çok geçmiş olsun, iyi haberler alın bugün umarım
Ellssa
kaptanım ekledim buraya saatleri kopyala yapıştır yapmıştım chatgptden sonra yazmayı unutmuşum kusura bakmayınız
valla aslında bol bol kızartmaların hamurişlerinin havada uçtuğu bir aile pazar kahvaltısında en sağlıklıları seçmeye çalıştım. milföyü de kızım bir lokma ısırdı, beğenmedim dedi çöp olmasın diye yedim satacak kimseyi bulamadımkesinlikle daha iyi bir kahvaltı yapılabilirdi de işte şartlara göre hareket ettim
ayyyyy boncuk bir senin oğlan bir de benim kız anneanne gitti mi depresyona girmeyi ne zaman atlatırlarbenim kızım da böyle. belki bir hafta anneannemi istiyorum ben diye ağlar. annem de başka bir şehirde, üniversite okuyor senede 2-3 kere ancak görüşebiliyorlar. buna rağmen dünyası anneannenin etrafında dönüyor. sabır dilerim vallah zor.
Niye öyle yapıyorsunBugünkü menüm
10.45
7 kaşık (unsuz) bakla
6 yk yoğurt+ 1 yk chia
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Ara
1 Türk kahvesi+ 1 küçük kurabiye
14.45
1 kefir+ 1 ekşi mayalı ekmek
Bugün erken bitirecegım yarın sabaha kadar açım
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Bugun beyaz keşkek ve mercimek corbasi vardi bide vişne kompostosu vardiSağlıklı seçenekler yok mu canım? Belki daha iyi olur.
Allah yardimcin olsun dayanirsin İnsallah aksam kaca kadar aralikliAyyy çokk açım yaa yemekler hiç uygun değildi öğlen kızartma filan vardı yemekhane de bende sadece havuç rendeleyip yedim akşam olsa da yemek yesem sabah da bişi yemedim aralıklı yapıom diye akşama kadar tutmam lazım kendimii netcem bilmiyorum yaa
19,30 dan sonra bişi yememem lazımAllah yardimcin olsun dayanirsin İnsallah aksam kaca kadar aralikli
Az az aliyorum ya baska alternatif yok malesef İnsallah uapacagim ama ordan yedim die modum dustu biraz bakalim İnsallah aksama salmam kendimiİptal edebilirsen veya erteleyebilirsen güzel olur yok ikisi de olmuyorsa bunda da vardır bir hayır diyeceğiz. Parası ödendi diye ,israf olmasın diye yediğimiz şeylerden kilo alıyoruz zaten.
Secmeyi öğreneceksin.
Salatani götür corba-et tavuk sebze- baklagil salata yoğurt dışında birşey alma.
Kızartma sebze ( patates harici ) çıkarsa 2-3 kaşıkta bırak çünkü çok yağlı oluyor.
Otur sakince bir düşün, karar al . Bence kendinle challenge yapabilirsin . Yemekhaneden yiyerek bazen evden destekleyerek kilo verme challege i
Hadi yapabilirsin
Ozaman aksam biraz daha tok tutacak besinler yersin19,30 dan sonra bişi yememem lazım
Bak bunların hepsi kodlama.Az az aliyorum ya baska alternatif yok malesef İnsallah uapacagim ama ordan yedim die modum dustu biraz bakalim İnsallah aksama salmam kendimi
Ben de 2 öğün yiyim dedim çünkü doyumluk 3 öğün bana kalori olarak fazla . Kahvaltıyi iyi yaptım . Saat 3 gibi acıktım. 10 fındık ve yağlı kahve içip cikicam. Yürüyüş yapmayacak olsam 4-5 gibi yemek yerdim. Kendime güvenemedim fındık kahve ile idare edicemAyyy çokk açım yaa yemekler hiç uygun değildi öğlen kızartma filan vardı yemekhane de bende sadece havuç rendeleyip yedim akşam olsa da yemek yesem sabah da bişi yemedim aralıklı yapıom diye akşama kadar tutmam lazım kendimii netcem bilmiyorum yaa
he yaa bak o aklımda akşam muhakkak protein yapcam tok tutuyor beni ama işte sonra çay yanı bi tatlı isteği oluyorkii onla nasıl baş edicem veya zamanında nasıl baş etmişim bilmiyorum ramazan da her akşam tatlı yedim yaa bağımlılık yaptı bırakamyorum resmen dsdsadsfdfdsfsdOzaman aksam biraz daha tok tutacak besinler yersin
aynen çiçeğim çık bi hava al mis gibi yürürsün ne güzel bende masada oturdum çay yudumluyom su içiyom acıktıkta karnım luk luk ediyor ayağa kalktıkça hahahaBen de 2 öğün yiyim dedim çünkü doyumluk 3 öğün bana kalori olarak fazla . Kahvaltıyi iyi yaptım . Saat 3 gibi acıktım. 10 fındık ve yağlı kahve içip cikicam. Yürüyüş yapmayacak olsam 4-5 gibi yemek yerdim. Kendime güvenemedim fındık kahve ile idare edicem
Hayir kendini oyle sartlama keskek corba kotu degil guzel yemis oldun aksamda et tarzi yersin guzel olurAz az aliyorum ya baska alternatif yok malesef İnsallah uapacagim ama ordan yedim die modum dustu biraz bakalim İnsallah aksama salmam kendimi
Ah canim .Bundan sonra ogle ogunu icin yanina birsey alsanmi uygun yemek yoksa onlari yersinAyyy çokk açım yaa yemekler hiç uygun değildi öğlen kızartma filan vardı yemekhane de bende sadece havuç rendeleyip yedim akşam olsa da yemek yesem sabah da bişi yemedim aralıklı yapıom diye akşama kadar tutmam lazım kendimii netcem bilmiyorum yaa
aslında doğru diyorsun ben iki senedir iyi gidiyordum da ramazanda bi cozuttum tam cozuttum yani yoksa akşamları yemezdim tatlı filan öğlen yemekler sakıncalıysa evden getirir ederdim baze salıyoz ya kendimizi ama artı gördüm dün cumartesiye nazaran birazda ondan tutuyom kendşmi yoksa marketten karabuğday patlağı filanda alırdım da yeme kız diyorum yediklerine say diyom kendime hahahAh canim .Bundan sonra ogle ogunu icin yanina birsey alsanmi uygun yemek yoksa onlari yersin
üç yk keşkek ve mercimek çorbası aslında diyete uygun bir seçenek olur canım. Tabii ki seviyorsan :))Bugun beyaz keşkek ve mercimek corbasi vardi bide vişne kompostosu vardi
Canım valla bugünlerde niyeyse bende de fazladan bir iştah var. Dayanacağız artık. Suya yüklenelim bari :)Yine bana geliyorlar yavaş yavaş evdeki herseyi tüm abur cuburlari yiyesim var çikolata özellikle. Başım çatlıyor tutuyorum kendimi
Dayanırsın sen papatyam bugün ben de detoks gibi bir şey yapıyorum bakalım akşamı da atlatırsam iyiAyyy çokk açım yaa yemekler hiç uygun değildi öğlen kızartma filan vardı yemekhane de bende sadece havuç rendeleyip yedim akşam olsa da yemek yesem sabah da bişi yemedim aralıklı yapıom diye akşama kadar tutmam lazım kendimii netcem bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?