Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende takımlara katılmak isterim
Cumartesi inşallah canım
Haha dün herkes kanat yemiş anlaşılan afiyet olsun canım

Allah kavuştursun canım

Bi sen bi ben be kaptanım Günaydın
Sağol ablam valla 1 ay sonra oğlanın hastane işi var onun için gelecek gene
Vallahi hiç bilmiyorum öyle böyle bir depreesyon değil yani boş boş dolanıyor evde neden gitti deyip duruyor saatlerce açıklama yapıyorum dilimde tüy bitti anlatmaktan. Annem de ağladı o ağlayınca, bunalıma giriyor her seferinde. Ne yapacağımı şaşırdım iyice 0

Bugün menümü yazmak istiyorum

Kahvaltı 10:00
Omlet
3 hindi füme
2 parça peynir
1/2 simit

Ara 12:00
1 yulaflı bar

Öğle 15:00
Pancarlı salata biraz közlenmiş patlıcan

Akşam 18:00
150 gr etli bezelye
100 gr pilav

50 dk pilates

2 litre su tamamlıcam

Boncuk2307 Ellssa bluegreeneyes

Allah yardimcin olsun dayanirsin İnsallah aksam kaca kadar aralikli

Az az aliyorum ya baska alternatif yok malesef İnsallah uapacagim ama ordan yedim die modum dustu biraz bakalim İnsallah aksama salmam kendimi

Az az aliyorum ya baska alternatif yok malesef İnsallah uapacagim ama ordan yedim die modum dustu biraz bakalim İnsallah aksama salmam kendimi
Bak bunların hepsi kodlama.
" Modum düşükken diyet yapamam" bir kod. Yooo yapılır yalan değil bendeki kod da öyle , onunla ugrasicaz biraz
Amerikan romantik komedi filmlerinde kadın sevgilisinden ayrılıp depresyona giriyor işe gitmiyor perdeleri bile açmıyor yataktan çıkamıyor kankası gelip perdeleri açıyor onu yataktan çıkartıyor hayata döndürüyor vesaire. Mesela bu sahneler bizim Türk toplum için çok saçma. Hangimizin anası atası depresyona girdim diye tarlaya gitmemiş dogurmuslar gidip tarlada çalışmışlar. Kod işte .
ABD liler ona inanmislar . Şımarık sahneler. Biz de onun gibi modumuz düşükken diyet yapamayagimiza inanıyoruz.
Küresel oyunlara gelmeyelim küre gibi oluruz maazallah

Ben de 2 öğün yiyim dedim çünkü doyumluk 3 öğün bana kalori olarak fazla . Kahvaltıyi iyi yaptım . Saat 3 gibi acıktım. 10 fındık ve yağlı kahve içip cikicam. Yürüyüş yapmayacak olsam 4-5 gibi yemek yerdim. Kendime güvenemedim fındık kahve ile idare edicem

Ozaman aksam biraz daha tok tutacak besinler yersin
he yaa bak o aklımda akşam muhakkak protein yapcam tok tutuyor beni ama işte sonra çay yanı bi tatlı isteği oluyorkii onla nasıl baş edicem veya zamanında nasıl baş etmişim bilmiyorum ramazan da her akşam tatlı yedim yaa bağımlılık yaptı bırakamyorum resmen dsdsadsfdfdsfsd
aynen çiçeğim çık bi hava al mis gibi yürürsün ne güzel bende masada oturdum çay yudumluyom su içiyom acıktıkta karnım luk luk ediyor ayağa kalktıkça hahaha

Hayir kendini oyle sartlama keskek corba kotu degil guzel yemis oldun aksamda et tarzi yersin guzel olur

Ah canim .Bundan sonra ogle ogunu icin yanina birsey alsanmi uygun yemek yoksa onlari yersin

Ah canim .Bundan sonra ogle ogunu icin yanina birsey alsanmi uygun yemek yoksa onlari yersin
aslında doğru diyorsun ben iki senedir iyi gidiyordum da ramazanda bi cozuttum tam cozuttum yani yoksa akşamları yemezdim tatlı filan öğlen yemekler sakıncalıysa evden getirir ederdim baze salıyoz ya kendimizi ama artı gördüm dün cumartesiye nazaran birazda ondan tutuyom kendşmi yoksa marketten karabuğday patlağı filanda alırdım da yeme kız diyorum yediklerine say diyom kendime hahah

Dayanırsın sen papatyam bugün ben de detoks gibi bir şey yapıyorum bakalım akşamı da atlatırsam iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…