Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar 6000 adım atamadım cezamı 30 dk egzersiz olur mu 3 litre su nasılım

İyi geceler kızlar 🦋
Sabah yarım katmer 2 yumurtadan peynirli omlet

Akşam pırasa yemeği iki üç tane lahana sardım ondan yedim

Şu miktarı 2.5 lt
Adım 2.6 k

Chocolita Chocolita

Bugün egzersiz yapamadım oğlumun yatağa geldi Onun kurulumu orayı temizleme sonra eşyalarını falan düzenleme derken bu kadar kalori yakmışım 🤣

Eklentiler

• 1000029079.webp
    1000029079.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 6
İyi geceler kızlar 🦋
Sabah yarım katmer 2 yumurtadan peynirli omlet

Akşam pırasa yemeği iki üç tane lahana sardım ondan yedim

Şu miktarı 2.5 lt
Adım 2.6 k

Chocolita Chocolita

Bugün egzersiz yapamadım oğlumun yatağa geldi Onun kurulumu orayı temizleme sonra eşyalarını falan düzenleme derken bu kadar kalori yakmışım 🤣
Chocolita kaç kilosun çok merak ettim

iyi aksamlar
Bugunki menum
Sabah
2h yumurta peynir cery domates 2d ekmek 1b kahve

Aksam
1 kase sutlu musli 1d ekmek peynir cery domates
2lt su

Eklentiler

• 1000015774.webp
    1000015774.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000015773.webp
    1000015773.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar bi soru sormam gerek ben kazadan önce zayıf orta idim boyuma göre şuan baya kilo aldım eşime kilo vercem diyorum gülerek sen böyle iyisin diyor kıskanç biri beni manipüle mi ediyor acaba o öyle diyince modum düşüyor çevremden baya insanda sildim şuan düşüncelerinizi merak ediyorum n

Kızlar bi soru sormam gerek ben kazadan önce zayıf orta idim boyuma göre şuan baya kilo aldım eşime kilo vercem diyorum gülerek sen böyle iyisin diyor kıskanç biri beni manipüle mi ediyor acaba o öyle diyince modum düşüyor çevremden baya insanda sildim şuan düşüncelerinizi merak ediyorum n
Eşine söyleme yoluna devam et erkekler bazi şeyleri ciddiye almaz cocuk gibi şaka yaparlar zayiflayinca zaten seni gorecek 😊
Bende eşime zayifliyacam dedigimde 100gr versen yeter diye şaka yapar sen devam et modun düşmesin

Merhabalar,
✅🚶‍♀️Diyetdışı cezamı tamamladım.
Adımlarım:6060 Chocolita Chocolita
15 Nisan,Salı günü,
Kahvaltıda, 1 haşlanmış yumurta,6 yeşil zeytin,1 dilim kaşar peyniri,1 dilim beyaz peynir,1 tatlı kaşığı bal,biraz kaymak,1 dilim ekmek yedim.
Aralarda 1 fincan cafe latte içtim. 2 fincan da Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde ise 3 ızgara köfte,1 haşlanmış patates,domates,biber,1 dilim ekmek yedim.
Su:2 lt. içtim. İyi geceler.💕🌸
1000089985.webp

Son düzenleme:
Merhaba HuMIsma HuMIsma
Birkaç gün evvel "hoşgeldiniz" diye mesaj yazmıştım, görmediniz sanırım. Tekrar yazayım istedim.Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz @HuMIsma 💐
Acil şifalar diliyorum.🙏💕
Hepbirlikte kilo veririz inşallah, sağlıkla olsun.🙏💐:KK19::KK200:
Benim de kilom:102,3 kg, boyum:169, insülin direncim ve haşimatom var.
14:10 aralıklı oruca devam ediyorum bir süredir. Hareketim az olsa da yavaş yavaş kilo verebilmeye başladım. Telefonumda "Oruç Takibi" adlı bir uygulama kullanıyorum.

Benimki de gene mi zayıflamaya çalışacaksın diyor ben takmıyorum onu kendince şaka yapıyor 🤣 takılma onada söyleme boşver.

İyi geceler, bugünkü menüm

Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, peynir, 7-8 zeytin, 1 parça ekmek, çay

Kahve

Akşam; 5 kaşık yemek, çorba

Çay yanında kuru üzüm ve incir yedim maalesef.

Su; 2 litre

Back
X