Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten işe yariyor mu ya bende merak ediyorum özellikle kıyafet hurclarinda
Chocolita kaç kilosun çok merak ettimİyi geceler kızlar
Sabah yarım katmer 2 yumurtadan peynirli omlet
Akşam pırasa yemeği iki üç tane lahana sardım ondan yedim
Şu miktarı 2.5 lt
Adım 2.6 k
Chocolita
Bugün egzersiz yapamadım oğlumun yatağa geldi Onun kurulumu orayı temizleme sonra eşyalarını falan düzenleme derken bu kadar kalori yakmışım![]()
Chocolita kaç kilosun çok merak ettim
Aaa benide yazmışlar
Eşine söyleme yoluna devam et erkekler bazi şeyleri ciddiye almaz cocuk gibi şaka yaparlar zayiflayinca zaten seni gorecekKızlar bi soru sormam gerek ben kazadan önce zayıf orta idim boyuma göre şuan baya kilo aldım eşime kilo vercem diyorum gülerek sen böyle iyisin diyor kıskanç biri beni manipüle mi ediyor acaba o öyle diyince modum düşüyor çevremden baya insanda sildim şuan düşüncelerinizi merak ediyorum n
Hoşgeldiniz @HuMIsma
Acil şifalar diliyorum.
Hepbirlikte kilo veririz inşallah, sağlıkla olsun.
Benim de kilom:102,3 kg, boyum:169, insülin direncim ve haşimatom var.
14:10 aralıklı oruca devam ediyorum bir süredir. Hareketim az olsa da yavaş yavaş kilo verebilmeye başladım. Telefonumda "Oruç Takibi" adlı bir uygulama kullanıyorum.
Kızlar bi soru sormam gerek ben kazadan önce zayıf orta idim boyuma göre şuan baya kilo aldım eşime kilo vercem diyorum gülerek sen böyle iyisin diyor kıskanç biri beni manipüle mi ediyor acaba o öyle diyince modum düşüyor çevremden baya insanda sildim şuan düşüncelerinizi merak ediyorum n