Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dikkat etmeye çalıştım evdeyken yememek çok zor yaa, 😔😔😔 3 oğlan duyurmak için habire bişeyler yapmam lazım tadına tuzuna bak derken aralarda kaçıyor maalesef

Belki vücudun regl sonrası kendini korumaya alıyordur canm ama sonrası güzel gidiyor sende 🧿🧿🧿

Künefe canm çekmez ama kahve + çikolata belkii 😇😇😇 yememek için işyerinde biten granül kahvemi bile yenilemedim Türk kahvesinde olmuyor ama granülde yanına eşlikçi arıyorum 🙁
Aaa senin de mi üç oğlan , ben senin bir tane emzikli bebeğin var sanıyordum

Bu sefer bir çılgınlık yap ve Nisan'da basla olmaz mi:rolleyes:

💃👍🙏

Hepsi masaj gibi detoks gibi toksin atımı sonrası tıkanıklık açılıyor kilo vermek kolaylaşıyor, ödem gidiyor.yoksa pilates gibi kas falan uzatıyor. Bir de diyetisyenlerden andulasyon bak istersen.ondan da çok memnunlar.
Ben tiresimli spor aleti aldım. Vibroplate denilenlerden. Hep selülit gitti inceledik, vd demisler, çoğu fizik tedavi gibi dizlerime iyi geldi demiş.
Bayramdan bir hafta önce almıştım bir dizim ağrıyordu 2 dizim birden acımaya başlayınca ara verdim.

Bende bi 10 kilo verince istiyorum ama hic deneyimlemedim o sebeple fikrim yok instagramda gordum nemnunum diyorlar ama reklam anlasmalari oldugu icin inanamiyor insan
Hmm anladım ben de bi kac kilo vereyimde oyle gideyim olmadi sarkmalara falan iyi gelir belki memnun kalirsam sizede soylerim burdan.
Diyetisyendekine arkadaslar gidecek 8 seans 6 bin mis sanirim ben suanda ek bi masrafa giremem digerinde lazerw gitmistim hamile kalinca yarida kaldi onlarda sifirdan bastan aliriz demislerdi.Bende hpv virusu olunca lazerw gitmek istemedim belkide ordan kaptim o virusude oyuzden lazerden sogudum

Oluruz kaptan , zopaliklarin hepsi kırmızı takımda🤭 o yüzden kaptanları onları döve döve zayıflatacak :sinirli::KK53:

Sabah hepsini buraya toplayip yaylalar yaylalar diye koştursa yeridir 😁

Peki mavi takım öyle mi 🥰Sen mavi takıma yeme de biz yemeyiz zaten, spor yap de yaparız seniiii hiiiiic üzmeyiz 😇😇😇
💙🩵💙🩵
Ooyyy ama ağlarııımmm 🥰🥰🥰🤗🤗
Biz tatlı dille yapacaz canm hiç acıtmadan 🤣🤣 o öğretmen mesleki deformasyon var onda 😊

Ben evdeyken daha iyiyim ya. Okulda bana zor oluyor. Kahvaltı yaptım ya abur cubur birşeyler yiyeceksin ya da hiç bişi yemeyeceksin. Saat dörde kadar da aç kalmak zor mesele. Mecbur suya yukleniyoruz.
Senin okulda koşturunca da yemeye ihtiyacın olur bir de öğretmenler odası meselesi vardır 🌼 ben tek çalışıyorum ben almazsam aburcubur yok gelen misafirlere ikram diye çikolata kahve var sadece diğer öğünleri de taşıyorum yanımda 😘

Senin okulda koşturunca da yemeye ihtiyacın olur bir de öğretmenler odası meselesi vardır 🌼 ben tek çalışıyorum ben almazsam aburcubur yok gelen misafirlere ikram diye çikolata kahve var sadece diğer öğünleri de taşıyorum yanımda 😘
Öğretmenler odasına takilmiyorum bu aralar. Muhabbetleri sarmiyor. Zaten bugün nöbetçiyim. Diğer günlerde teneffüslerde kitaba odaklandım. 15 dakika dan beş teneffüs epey bir süre ediyor.

Öğretmenler odasına takilmiyorum bu aralar. Muhabbetleri sarmiyor. Zaten bugün nöbetçiyim. Diğer günlerde teneffüslerde kitaba odaklandım. 15 dakika dan beş teneffüs epey bir süre ediyor.
İyi bari ordan kardasın bir de ara öğün ve öğlen için yemek taşıma işini düzene koysan harika olur o zaman 👌

Ağlayabilirmiyim 😭😭😭
İş arkadaşlarım beni yemekhaneye yazdirmislar parasinida odemisler ayy bende evden salata getirmistim hic iyi olmadi ya
İnce düşünüşleri karşısısında arkadaşlarına teşekkürler 🌼 sen de gidip hafif ve sağlikli tercihler yaparak yemeğini ye 😘😘

İyi bari ordan kardasın bir de ara öğün ve öğlen için yemek taşıma işini düzene koysan harika olur o zaman 👌
Acikiyor muyum o kadar dayanamayacak kadar acikmiyorum. Ara öğünlerde geçiştirmeye çalışıyorum. Yoksa bir de bana beslenme hazırlar isem işin icinden çıkamam.

Acikiyor muyum o kadar dayanamayacak kadar acikmiyorum. Ara öğünlerde geçiştirmeye çalışıyorum. Yoksa bir de bana beslenme hazırlar isem işin icinden çıkamam.
Acıkmazsın ama akşam yemekte zorlanırsın en azından öğlen wasalı sandviç felan olsa daha güzel olur ya da tam buğdaylı lavaş olsa güzel olur😘

Ağlayabilirmiyim 😭😭😭
İş arkadaşlarım beni yemekhaneye yazdirmislar parasinida odemisler ayy bende evden salata getirmistim hic iyi olmadi ya
İptal edebilirsen veya erteleyebilirsen güzel olur yok ikisi de olmuyorsa bunda da vardır bir hayır diyeceğiz. Parası ödendi diye ,israf olmasın diye yediğimiz şeylerden kilo alıyoruz zaten🤔.
🩵Secmeyi öğreneceksin.
🩵Salatani götür corba-et tavuk sebze- baklagil salata yoğurt dışında birşey alma.
🩵Kızartma sebze ( patates harici ) çıkarsa 2-3 kaşıkta bırak çünkü çok yağlı oluyor.

🎯Otur sakince bir düşün, karar al:KK19:. Bence kendinle challenge yapabilirsin:KK39:. Yemekhaneden yiyerek bazen evden destekleyerek kilo verme challege i
Hadi yapabilirsin:KK9:En Büyük KK

Ağlayabilirmiyim 😭😭😭
ben yazacaktım bende önce Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus yazmış salatanı gene götür yanında orda da protein yemeye ve sebzeyi yemeye çalış

Back
X