Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım

Yaaa Balıkesire gidersen bana da söylee belki buluşabilirizz
Ben takıma girmek isterim daha çok motive olup sıkı tutarım diye umuyorum
Canım şimdi herkes aynı şekilde katılıyor ya kimseye haksızlık olmasın. Sen yine de menünü sporunu yazıyorsun zaten motivasyon kaybetme sakın cumartesiye inşallah takımlara gireceksin

Arkecimm, canımm çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl eşin daha iyi mi?
Gözün aydın kuzu orada öğretmenliğe nasıl başladın canım? Direk bir değişim programıyla mi gittin yoksa dili hallettikten sonra orada yeniden mi başladın?
Yaaa sormaya, yazı rahat ederiz inşallah
Merhaba Tutku, ben Nazlı. 34 yaşındayım evliyim bir çocuğum var.Ocak ayindan beri buradayım. Başladığımdan beri 10 kilo verdim. Uzun zamandır ara vermiştim şimdi tam gaz devam etmek için buradayım
Kaptanım en son beni seçmen gözlerimi yaşarttı

Tamam canım sıkıntı değil

Kaptanım salıya kitlenmiş resmen

İnşallah arke yaa karşı takımsın ama sen fazlasıyla bekledin 7ler için canım benim. Bu hafta gayet et
Bu hafta yeniden duzene girelim hepimiz sonra daha da motive olucaz inşallah
Ağzın bal yesin canım (kilo olmasın şifa olsun). Gerçekten çok bekledim, bu sefer gelsin artık
Bu arada ben kitap secemedim. Telefonumda bir kitap vardı bir türlü baslayamadiğim belki onu okurum.
Ne okuyacaksın canım. Benim de bu aralar kitabım yok, yarın sabah kütüphaneye uğrayıp alayım diyorum.

Bende takımlara katılmak isterim

Tamam etiketlerim bır de Boncuk2307 ’yı mı etiketleyecegım

Saatleri de yazayım kahvaltı saat 10
Aksam 18.00 da
Afiyet olsun canım. Ama çorba sanki bir tık fazla olmjs gibi geldi bana.
Ekran görüntüsü almıştım. Sen ikinci sayfada kalmışsın. Tek tek isaretkeyince baktım eksik var. Diğer sayfa olduğu aklıma geldi. Karıştı yani o gün biraz canimcim. Annemlerdeydim.
Kaptanım salıya kitlenmiş resmen
Hemde nasıl odaklandım

Haha dün herkes kanat yemiş anlaşılan afiyet olsun canım
Ben bugün giremedim canımlar, annemi uğurladım oğlum her annemin gidişinde depresyona giriyor maalesef bir de onunla uğraştım. Yarın inşallah tam anlamıyla başlıyorum.
Allah kavuştursun canım
Herkese günaydın güzel bir gün ve hafta olsun inşallah
Bi sen bi ben be kaptanım Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…