Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

69.9 diyorum

Perşembe

Sahur .
Su

İftar
Ispanak mücver
3 YK yoğurt
10 Antep fıstığı

( Mücverin hepsini yedim. Ispanak+ 2 yumurta+ 3 dilim kadar kaşar+2 dilim beyaz peynir+ 3 YK öğütülmüş badem+ 3 YK yulaf kepeği)

Spor
15 dk jo 2000ler müziği ile dans
+ 21 dk Growwithjo

Kahvem içtim 2. Sporumu şimdi yaptım. Maden suyumu içiyorum

Purple58 Ellssa Boncuk2307

Kararın hayırlı olsun canım
dünkü sinirim atak getirdi iyi olmadı. çikolata yemesem de sabah simit, peynir, zeytin, domates öğlen somon ve salata, akşam da ev yapımı içli köfte, yeşillik ve cacık yedim.
Simit ne kadardı canım. En azından sabah yemişsin. Hiç bozmadan devam et. Sıkıntı olmaz inşallah
Allah kabul etsin canım. Doydun mu? Biraz az göründü bana.

Kararın hayırlı olsun canım

Simit ne kadardı canım. En azından sabah yemişsin. Hiç bozmadan devam et. Sıkıntı olmaz inşallah

Allah kabul etsin canım. Doydun mu? Biraz az göründü bana.
Mücver coktu dün Purple58 e çok olur dediğim miktarı yedim
unlu değil öğütülmüş bademli ve yulaf kepekli olunca doyana kadar yedim. Ispanaklı börek, mücver , gözleme tüm isteklerimi karşıladı

10 Nisan

14:30

1 kepçe un herlesi
Üstü soslu balık
1 çubuk paneli balık
Domates
Salatalık

18:30

Hurma
Çekirdek
Yenen kağıt (az tatlı Ivır zıvır)

1,5 lt su
2 kupa siyah çay
1 kupa kahve
1 büyük porsiyon latte
1 kupa açlık otu çayı

Bugün temizlik vardı, orda yoruldum, extra bişey yapmadım, zaten gece ağrıdan uyuyamadım

Ellssa Boncuk2307 Purple58

Bugün beni bir olay çok etkiledi, kağıt ondan sebep yendi, hatta canım hala çok tatlı istiyor, kendimi tutuyorum

Un yeneyecegim dediğin günün ertesi , güne un herlesi ile mi başladın

bugün Cicekbocekkaktus üm spor grubu beni gaza getirdi evde spor yaptım baya hamlamışım bugünkü meslenmemi tek tek yazmaya resmen UTANIYPRUM sözde bugün başlamıştım ama yalanmış kendimi kandırmışım utancımdan menümü diil sadece toplam aldığım kalorimi atıcam bugünlük beni böyle kabul edin hadi bakalım sahalara bomba gibi dönebilecek miyim

Eklentiler

• IMG_8582.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 10
Hedefi 62 ile tamamladım

Başlamak da birşey bugün bir yorum okudum hiç spor yapamıyorsaniz açın videoyu 5 dk yapın diye. Bugünkü beslenme hatalatindan ders çıkar ve yarın daha az hata yap

Benim kilom da artık 73 civarı birlikte 65 veya daha altı olalım
Cok uzun bir zaman var gibi geliyor ama az kalmış
Ben Ramazanin 5 gün öncesinde ketoya başladım ve 5.5-6 kilo verdim.
Bayramda ara verdim tekrar devam ediyorum. Kaza orucu tutmakta çok zorlanirdim, hazır alışmışken kazaları tutayım dedim. 14 borcum sadece bu yıldan var. (Baktım bu sefer tutabiliyorum ama gün içinde uykulu ve tembelim, olsun devam )
6 Mayıs doğum günüm, 6 Haziran Kurban başlangıçi. Zaten 1 Mayıs'a spor projesi yaptık. Onu hazirana tamamlarız bir şekilde.
15 Haziran'da ikizler LGS ye girecek. Yani LGS bitince bizim için tam yaz tatili.
Özetle 2 ayımız var plan da aha hazır

İsin ilginci ne biliyormusun ?Eşim Ramazandan kısa bir süre önce iş degisikli sebebiyle şehir dışına çıktı. Ona eşyalı bir ev tuttuk, çocukların okulu ve sınavı yüzünden biz gidemedik. Yaza kadar güzel bir kilo verirsem eşimin yokluğunda vermiş olucam ki 6 kiloyu verdim bile Esimin evde olmaması etkiledi mi evet etkiledi Eğer yaza kadar iyi zayiflarsam eşim dilimden kurtulamaz senin yüzünden kilo alıyorum der dururum
Nisan hedefi 72 demiştim. Yalnız Mayıs'a da 2 kilo hedef koyarsam 1 Hazirana 68 oluyorum, 15 Haziran'a kadar arada kurban bayramı var, hadi yine de 1 kilo daha gitse 67 kilo.
Aylık 3er kilo hedeflememiz lazim kesin olsun diye 2 kilo hedef koydum da 3de olabilir neden olmasın ? Elimizden geleni yapacağız bakalım Allah neler verecek

Yas 43 boy 158 baslangic 83.2 hedef 77

Yine harika menü ve spor planın gerçek olacak inşallah

Afiyet olsun ablacim ne oldu hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…