- 11 Nisan 2025
- 116
- 231
- 18
- 26
Açlık olmadan da kilo veriliyor demekiKız ben bunları hergun yesem kilo alırım masallah toplam kaç kalori imiş bu yazdığı menü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açlık olmadan da kilo veriliyor demekiKız ben bunları hergun yesem kilo alırım masallah toplam kaç kalori imiş bu yazdığı menü?
Valla açıktım ne yalan söyliyim bu seferde kuruyemişe yöneldim tuzlu kavrulmuş oda ödem yapıyormuş öğrenecez bu işi az kaldı azimMenu gayet guzel afiyet olsun.
Bir tek ara öğünde 2 meyve bir arada yemek yerine birini sabah birini aksam yiyebilirsin. 2meyve Kan şekerini birden yukseltir ve birden düşürür cok kısa sürede tekrar acıkmana sebep olur. Meyveni yoğurda falan doğrarsan daha doyurucu olur ve kan sekerini dengeler![]()
Yok zaten aç kalmadan kilo verilir de yine de cok geldi bana ben alışmısım 2 öğün beslemmeye herhaldeBaşaracağız
Açlık olmadan da kilo veriliyor demeki
kolay değil ama başaracağım istersek yapamayacağımız hiç bir şey yokHuMIsma seni çok iyi anlıyorum canım. Bir arkadaşım da ailesiyle kaza geçirmişti, belinde kırık olduğundan uzun süre yattı, sonra fizik tedavi ihtiyacı oldu. Tekrar aynı durumu yaşama düşüncesinin verdiği huzursuzluk da cabası oluyor. Zor bir durum.
Yavaş yavaş, kendini alıştıra alıştıra, korkularının üzerine gidip onları yenmeye çalış, emi? Hayatının bundan sonraki kısmında daha iyi olabilmen için.![]()
820 kaloriymiş. Ben bu kadar salata yemem bu arada. Bunu kendime uyarlarsam akşama sebze ve et koyarım. Ya da çorba salata. Et salata. Etrafında dönerim bu şekildeKız ben bunları hergun yesem kilo alırım masallah toplam kaç kalori imiş bu yazdığı menü?
Baya da azmış kalorisi. Bunu yaparsan 2 haftada dal gibi olursun820 kaloriymiş. Ben bu kadar salata yemem bu arada. Bunu kendime uyarlarsam akşama sebze ve et koyarım. Ya da çorba salata. Et salata. Etrafında dönerim bu şekilde
Ben gecenin 3 de yemek yediğim günleri hatırlıyorum o da öğün sayılıyorYok zaten aç kalmadan kilo verilir de yine de cok geldi bana ben alışmısım 2 öğün beslemmeye herhalde![]()
O kadar da kalorili değilmiş820 kaloriymiş. Ben bu kadar salata yemem bu arada. Bunu kendime uyarlarsam akşama sebze ve et koyarım. Ya da çorba salata. Et salata. Etrafında dönerim bu şekilde
Haşlanmış sebzenin kalorisi yok denecek kadar az canım onu işte ara öğün diye koymuş. 820 kalorinin yarısını da egzersizle yakıyorsunYok zaten aç kalmadan kilo verilir de yine de cok geldi bana ben alışmısım 2 öğün beslemmeye herhalde![]()
Kuzum o ennnn kötü öğün vucudu yaşlandıran kilo aldıran öğün o. Ben de bir ara çok yaptım onu eşim uyuyo. Ben saat 2-3 oldu mu gidip mutfaktan tırtıklıyodum habire bişeyler. yatsılık derler bizim ordaBen gecenin 3 de yemek yediğim günleri hatırlıyorum o da öğün sayılıyor
Evet ben detoks dediğim için düşük kalorili. Daha düşüğü kas kaybına sebep olur diye vermiyor. O kadar pazarlık ettik en fazla buna düştüO kadar da kalorili değilmiş
Evet 45-50dklık sporla 400e yakın gidiyo en sevdiğimmHaşlanmış sebzenin kalorisi yok denecek kadar az canım onu işte ara öğün diye koymuş. 820 kalorinin yarısını da egzersizle yakıyorsun
Yatsılık deyince bir gülme geldi ahahahaKuzum o ennnn kötü öğün vucudu yaşlandıran kilo aldıran öğün o. Ben de bir ara çok yaptım onu eşim uyuyo. Ben saat 2-3 oldu mu gidip mutfaktan tırtıklıyodum habire bişeyler. yatsılık derler bizim ordaannem de ye geber ekmeği der. Nasıl guzel uyku bastırır yiyince. Şeker tavan oluyo. Yemediğim için uyuyamıyordum geceleri. Bunu farkedince dedim ki bu bi bağımlılık durmalısın. Neyse simdi yapmıyorum ben de alısıyo vucut bi sure sonra.
Çok şükür bende bıraktımm bir müddet uzak dursun bu alışkanlıkKuzum o ennnn kötü öğün vucudu yaşlandıran kilo aldıran öğün o. Ben de bir ara çok yaptım onu eşim uyuyo. Ben saat 2-3 oldu mu gidip mutfaktan tırtıklıyodum habire bişeyler. yatsılık derler bizim ordaannem de ye geber ekmeği der. Nasıl guzel uyku bastırır yiyince. Şeker tavan oluyo. Yemediğim için uyuyamıyordum geceleri. Bunu farkedince dedim ki bu bi bağımlılık durmalısın. Neyse simdi yapmıyorum ben de alısıyo vucut bi sure sonra.
45-50 dk yaptıktan sonra vücut bir süre daha spor yapar gibi yakmaya devam ediyormuş. Sen dinlenir pozisyondayken.Evet 45-50dklık sporla 400e yakın gidiyo en sevdiğimm![]()
Evet zaten bacak kaslarım falan seyiriyo bi 10 dk daha45-50 dk yaptıktan sonra vücut bir süre daha spor yapar gibi yakmaya devam ediyormuş. Sen dinlenir pozisyondayken.
Evet zaten bacak kaslarım falan seyiriyo bi 10 dk dahahissediyorum ben dursam da vucudum durmuyo gibi oluyo
Sarkma konusunda bir bilgim yok olur mu olmaz mı diye ama spor yaparsan en azından evde günlük videolar falan biraz sıkılaşma olur.Kızlar sorum var şimdi az değil 25 kilo aldım ya şuan vücudum bi çatlak oluşmuş krem falan yeni sürmeye başladım düzenli olarak faydası olurmu sarkma olmaz dimi eskiye dönerim herhalde
Evet zaten bacak kaslarım falan seyiriyo bi 10 dk dahahissediyorum ben dursam da vucudum durmuyo gibi oluyo
Düzenli spor az kalori ✓bol yağ yakımıBak ne diyor
"afterburn effect" denir. Yani egzersiz sonrası vücut hâlâ toparlanmaya çalışırken enerji harcamaya devam eder.
Hafif/orta tempolu egzersiz sonrası EPOC etkisi 1-2 saat sürebilir.
Yoğun ve tempolu egzersizlerde (HIIT gibi) bu süre 24 saate kadar çıkabilir.
Ama en aktif yağ yakımı, spor sonrası ilk 1 saat içinde olur. Bu yüzden egzersiz sonrası bir şeyler yemeyi biraz geciktirmek (tabii abartmadan) bu süreci destekleyebilir.