Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar sorum var şimdi az değil 25 kilo aldım ya şuan vücudum bi çatlak oluşmuş krem falan yeni sürmeye başladım düzenli olarak faydası olurmu sarkma olmaz dimi eskiye dönerim herhalde
Bende tam 25 kilo aldım. Benim çatlaklarıma krem fayda etmedi. Önerisi olan varsa yazar. Ama ben sorun etmiyorum ya. Rengi ten renginden biraz açık. Kırmızı renkteyse bir süre sonra dönecek rengi
Kese önerebilirim selülit için özellikle.

Bak ne diyor
"afterburn effect" denir. Yani egzersiz sonrası vücut hâlâ toparlanmaya çalışırken enerji harcamaya devam eder.
Hafif/orta tempolu egzersiz sonrası EPOC etkisi 1-2 saat sürebilir.

Yoğun ve tempolu egzersizlerde (HIIT gibi) bu süre 24 saate kadar çıkabilir.

Ama en aktif yağ yakımı, spor sonrası ilk 1 saat içinde olur. Bu yüzden egzersiz sonrası bir şeyler yemeyi biraz geciktirmek (tabii abartmadan) bu süreci destekleyebilir.
Bu bilgiler iyi oldu. Ama ben spor yapınca direkt şişiyorum ya vucudum ödem tutuyor hemen. Geçen hafta belim sakat olduğu için spor yapmadım. 57.70gördüm tartıda. Spor yaptığımın ertesi günü 57.90 çıktım ve ciddi anlamda hiç diyet bozacak bişey yememiştim 😂 ödem gidince asıl kaç kilo vermişim belli oluyor.

Sarkma konusunda bir bilgim yok olur mu olmaz mı diye ama spor yaparsan en azından evde günlük videolar falan biraz sıkılaşma olur.
Çatlak bende de var bacak içlerimde ama hiç farketmedim ne zaman çatladı niye çatladı onu da bilmiyorum. Beyazlamış çatlaklar gitmiyomus. Ama yeni oluşan kırmızısı olanlar kremlerle hafifleyebiliyomus🤷🏻‍♀️ dermarollar da kullan ama krem surmeden once
Spor öyle ağırlık falan yok yapamam ama iki aya kadar inşallah toparlanırsam daha dikkatli davranırım inşallah bu çatlaklar geçer çoğunlukla kollarımın üst kısmında oluşmuş gelde kısa kol giy :skandal:

Bu bilgiler iyi oldu. Ama ben spor yapınca direkt şişiyorum ya vucudum ödem tutuyor hemen. Geçen hafta belim sakat olduğu için spor yapmadım. 57.70gördüm tartıda. Spor yaptığımın ertesi günü 57.90 çıktım ve ciddi anlamda hiç diyet bozacak bişey yememiştim 😂 ödem gidince asıl kaç kilo vermişim belli oluyor.
İşte tartılmak için en az 1hafta beklemek lazım. Hafta arasında tartılınca Motivasyonum düşüyor benim

Bende tam 25 kilo aldım. Benim çatlaklarıma krem fayda etmedi. Önerisi olan varsa yazar. Ama ben sorun etmiyorum ya. Rengi ten renginden biraz açık. Kırmızı renkteyse bir süre sonra dönecek rengi
Kese önerebilirim selülit için özellikle.
Hindistan Cevizi yağı çatlaklara iyi geliyor ama hamilelikte biraz çatlak oluşması bende uzun süre hareketsiz kimseyede gel bana yag sür diyemiyor insan oluştu işte dünya haritası 😅

Hindistan Cevizi yağı çatlaklara iyi geliyor ama hamilelikte biraz çatlak oluşması bende uzun süre hareketsiz kimseyede gel bana yag sür diyemiyor insan oluştu işte dünya haritası 😅
Dediğin gibi benim de hamilelikten kalma. Olsun be. Annelik kutsal. İzlerini taşımamız gerekiyorsa taşıyalım değil mi ❤️

Spor öyle ağırlık falan yok yapamam ama iki aya kadar inşallah toparlanırsam daha dikkatli davranırım inşallah bu çatlaklar geçer çoğunlukla kollarımın üst kısmında oluşmuş gelde kısa kol giy :skandal:

Bak buradan başla. Spor demek illa öyle ağırlık demek değil. İnan cok fark edecek seni motive edecek bu gönderdiğimi spor gibi düşünme. Dans et kurtlarını dök. 15 dk zaten. Mental olarak çok işe yarıyo. Ben ki hiç spor yapmayı sevmezdim 2 gün yapar sonra heryerim ağrıda der bırakırdım ama bu kadının videoları çok eğlenceli. Stres attırıyo bana.

Eklentiler

• 1000156528.webp
    1000156528.webp
    26 KB · Görüntüleme: 9
Chatcpt ye sordum
Detoks gibi bir menü hazırladı sizinle de paylaşayım

Sabah ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik ( kıvırcık salatalık Maydanoz limonlu )
Çiğ badem 5 Adet

Yağsız sebze ( kabak, pırasa ıspanak, brokoli, yeşil fasulye, karnabahar)
1 kase yoğurt
Salata yağsız limonlu

1 kivi ya da kefir
Izgara tavuk (120 gr göğüs)
1 tabak mercimek çorbası
Salata
2 kaşık yoğurt

Her gün egzersiz 45 dk
2.5 litre su

Yağ protein karbonhidrat dengeli ve az kalorili. 13 gün bunu yapmayı düşünüyorum. Cumartesi görümcemler de yemeğe gelecek. Bir geçsin kendime özel alışveriş yapıcam
Canım senin ne çok misafirin geliyor. Bu liste çok yağsız, zeytinyağı ve tereyağı çok sağlıklı.

Günaydın, akşam menü yazmak için telefonu aldım uyku bastırdı kapattım.

Bugün cuma dimi dün perşembeydi. Yukarıdaki mesajı yanlış yazdım o zaman kusura bakma Chocolita Chocolita

Perşembe menüm;
Kahvaltı; peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek, biraz bal

Kahve

Akşam; 2 tane küçük boy biber dolması, 2 içli köfte ve 1 kase cacık

Akşam yemeğini 5’de bitirdim ondan sonra zencefil, tarçın çayı içtim.

Aile boyu hastayız, grip gibi ama burun akıntısı yok bende halsizlik vardı dün erkenden yattık.
Adım da dışarı çıktığımda ve evde attığım adımlar.

Su 2 litre civarında

Eklentiler

• IMG_7210.webp
    IMG_7210.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 9

Bak buradan başla. Spor demek illa öyle ağırlık demek değil. İnan cok fark edecek seni motive edecek bu gönderdiğimi spor gibi düşünme. Dans et kurtlarını dök. 15 dk zaten. Mental olarak çok işe yarıyo. Ben ki hiç spor yapmayı sevmezdim 2 gün yapar sonra heryerim ağrıda der bırakırdım ama bu kadının videoları çok eğlenceli. Stres attırıyo bana.

Bunu denerim şimdi çok teşekkür ediyorum

Annnnam kadın hamile

😅😅😅

Selam kızlar,
ayy cok uzun zaman oldu aylardır tartılmıyorum desem. tartım bozuldu alıcaktım falan herhalde canım da diyet yapmak istemedi o yuzden almadım hahaha
Dün sipariş verdim tartı bugun gelicek yarın sabah aç karnına atıp listeye dahil olmak istiyorum. Ne oldum hiç fikrim yok ama çok almadım gibi de geliyor İlk başladığımda 60tım. 57 ile falan bıraktım diye hatırlıyorum. Hedefim 51-52 kg bakalım yarın günceli iletirim

Selam kızlar,
ayy cok uzun zaman oldu aylardır tartılmıyorum desem. tartım bozuldu alıcaktım falan herhalde canım da diyet yapmak istemedi o yuzden almadım hahaha
Dün sipariş verdim tartı bugun gelicek yarın sabah aç karnına atıp listeye dahil olmak istiyorum. Ne oldum hiç fikrim yok ama çok almadım gibi de geliyor İlk başladığımda 60tım. 57 ile falan bıraktım diye hatırlıyorum. Hedefim 51-52 kg bakalım yarın günceli iletirim

Back
X