Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemiyorum yarın sabah tartılıcam 57 olsam iyi ama 60 değilimdir diye dusunuyorum kıyafetlerimden57 misin şuan
90 ile başladim diyete bakalım
Türk kahvesi değil filtre kahve mi diycem bu kadar köpüklü? Hangi kahve bol köpüklü afiyet olsun
Hayırlı cumalar afiyet olsun
Çok teşekkür ederim.Türk kahvesi değil filtre kahve mi diycem bu kadar köpüklü? Hangi kahve bol köpüklü afiyet olsun
Hahaha beni en cok da bu motive ediyo ya 3. Ye hamile bi de. Hamile bi kadın bunları yapıyosa ben de yaparım diye motive oluyorumAnnnnam kadın hamile
![]()
Çok teşekkür ederim.Türk kahvesi canım
Kocatepe kurukahvecisinin cafesine oturdum da, Kocatepe'nin kendi taze çekilmiş kahveleri köpüklü köpüklü oluyor.
Evde borosilikat cam cezvede yapıyorum, onda da hepsinden köpüklü oluyor Türk kahvesi. Tavsiye ederim.️
![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun delficim makinesiz cezvede kahve yapanlara selam olsun️
İyi geceler kızlar
Oğlum küçük bir kaza geçirdi hastanedeyim tüm gün yeni geldim. Çok kötü hissediyorum gerçekten.
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim ekmeğe tost
Başkada bişey yemedim
Chocolita
Haklısın ama Baksana gelde inanan 3 çocuk annesiHahaha beni en cok da bu motive ediyo ya 3. Ye hamile bi de. Hamile bi kadın bunları yapıyosa ben de yaparım diye motive oluyorum
Hoş bulduk aktif kullanmıyorsun galiba burayıHoş geldin humisma![]()
Afiyet olsun rengi falan mük. Türk kahvesi günde bir fazlası çarpıntı yapıyorÇok teşekkür ederim.Türk kahvesi canım
Kocatepe kurukahvecisinin cafesine oturdum da, Kocatepe'nin kendi taze çekilmiş kahveleri köpüklü köpüklü oluyor.
Evde borosilikat cam cezvede yapıyorum, onda da hepsinden köpüklü oluyor Türk kahvesi. Tavsiye ederim.️
![]()
Canım tartı günümüz cumartesi yaKızlar kimse tartı atmadı mı ben mi kacırdım ?
Ah çok sevindim gözümüz aydınÇok şükür oğlumun sonuçları iyi çıktı.damağında iyileşme dokusu oluşmaya başlamış ☺ beynindeki kistte temiz çıktı çok şükür
artık diyete tam konsantre olabilirim
![]()
Ayy evet bugün burda resmi tatil ben ctesi gibi düşündüm , neyse çok yemedim iyi kiCanım tartı günümüz cumartesi yaama cumartesi işi olan cumadan da atabilir demiştim. İstersen yarın bir daha tartıl