Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım çok güzel bir menü. Moralini bozma veremiyorum diye lütfen. Bazen böyle takılmalar oluyor. Baya vermişsin maşallah. Vaz geçmezsek hedefimize ulaşacağız. Fit fit giyinip gezeceğiz

Yok canim endiselenmene gerek yok bence benimkiler 1.5 ğa yakın yürüyorlar.Erken konusuyorlar ama iste her cocuk bir olmuyor

Tabloya nasil dahil edliyoruz 1 hafta deneme surecinden sonrami

66.0 insaaalllaaahhhhhh

Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Domates
Süzme peynir
1 çay bardağı çay
1 dilim köy ekmeği

10.30 türk kahvesi
Maden suyu

Öğlen
bolca salata
1 dilim kek
Kuru yemiş
3 çy br çay

Ara
2 çy brdgi çay

Akşam
Patlicanli patatesli sulu yemek 5 kaşik
2 dilim ekmek
Biber aciydi baya miğdem yanıo
(Akşam biraz fazla kaçırdım ya bu kadar yemeyi düşünmüyordum)
Çayda çok içtim iş yerinde bayramlasma ziyaretlerimiz devam ediyor oyuzden her gittigim yerde cay ictim

Diğer gruptaki sporu yaptim 20 dk
Yarim saat yürüyüş

60kiloyum Ellssa Boncuk2307

Canım çok güzel bir menü. Moralini bozma veremiyorum diye lütfen. Bazen böyle takılmalar oluyor. Baya vermişsin maşallah. Vaz geçmezsek hedefimize ulaşacağız. Fit fit giyinip gezeceğiz
Cok yavaşladı artık vermem ona canım sıkılıyor bir ileri iki geri süreç uzadıkça insan bıkıyor inşallah yavaş da olsa veririz bakalım canım
Yok canim endiselenmene gerek yok bence benimkiler 1.5 ğa yakın yürüyorlar.Erken konusuyorlar ama iste her cocuk bir olmuyor
Buyuk oğlum 10 aylıkken yürümüştü bunlar ikiz diye sanırım biraz geç oluyor hersey ondan biraz endişeleniyorum sanki buyumuyorlar gibi geliyor

Cay sekersizse bence sorun olmaz canım afiyet olsun

ben 80 olarak güncelliyorum canım

Deneme haftası 1.gün Ellssa
Boncuk2307

Kahvaltı
9.00
4 adet tamb. Peynirli pankek
Domates salatalık çay

Öğlen 14.30(ara)
5 kepekli galeta
Baharatlı yoğurt

İkindi 17.30(ara)
3 dilim bitter
1 avuç kabak çekirdeği
Filtre kahve

Akşam 18.30
3 biber dolma (zeytin yağlı)
Salata yoğurt

Akşam ara öğün 21.00
2 hurma
Sade Türk kahvesi

Bitki çayı içerim 1 bardak (hormonlar için)

Su
1 lt
1.5 litre olur yatana kadar (hiç şu alışkanlığım yok çok zor içiyorum

Spor
6200 adım + 20 - 25 dk markete yürüyüş

Bende 99.5 olarak güncelliyorum hedefi artık tutturmak istiyorum

afiyet olsun kızlar

afiyet olsun

Canim çok geçmiş olsun önemli olan sağlık kiloyu birlikte veririz. Bende bu hafta bayram vs derken 88.4 ile yani +3 kg ile döndüm.
Sağol canım, sorma ben de +2.5 civarindayim ama sorun yok dediğin gibi. Beraber veririz
Benim satırlarım neden boş acaba daha önceki paylasimlarda aylık ilerlemem oluyordu hep

Bu ay için gönlümdeki 85, tablodaki de o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…