Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü de yazayım
Kahvaltı
1 yumurta
5 adet zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b ekmeği
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Akşam
2-3 çatal patates kızartması
2 küçük ısırık TB ekmeği
Dişinden dolayı birşey yiyemedim.sonrasinda da ağzım uyusuktu yiyemedim. Günü böyle tamamladik
6800 adımımı ve suyumu tamamladım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Perşembe
Sabah 7.30
Yumurta
Salatalik domates
Peynir
Cay

Sutlu kopuklu kahve malesef sekerli
Cay

Oglen 12.00
Kofte pirinc pilavi
Corba
Yogurt

Cay
Turk kahvesi
Yaninda bir parca cikolata

Aksam 6.30
Mantar sote
2 kase salata

Aksamdan sonra baska hicbirsey yemedim.Ekmek tuketmiyorum ama kilo yinede gitmiyor ya ne kadar inat etti.

2.5 lt su
Spor yapamiyorum bu ara ya ameliyat yerim zorlanio die ustunede gitmek istemedim.
Adim 3.377 aksam erken yattim 10 da yattim.

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-18-08-42-06-870_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    Screenshot_2025-04-18-08-42-06-870_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 3
Canim ben ve eşim iyilestik , kızda iyi. Ama oğlanın gözleri çok kötü oldu 2gundur hastaneye gidip geliyoruz. Tabi yine salgın var dedi doktor. Çocuklar 5 6 çeşit hastalığı sırasıyla geçiriyor. Bazısı hafif bazısı ağır anlatıyor dedi. Damla kullaniyoruz bu da geçince başka virüs vs kalmadi sanırım bize bulasmayan .
Canım nasıl oldun

Ohhhh afiyet olsun. Ben bugün hastanelik oldum ne yedin ne yemedim onu bile hatırlamıyorum.

Tek öğün beslenme . Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım 👏👏👏

Offf darısı bize nolur inşallah amin.

Menu harika. Afiyet olsun canım

Açılmaz isen menü yakiyor.

Offff darisi bana inşallah. Tebrikler canım.

Canim çok geçmiş olsun. Bazen kullandığımız ilaçları aç tok kullanmakta çok etkiliyor. Mesela ben insilün direnci için kullandığım ilacı aç karnına içmiştim resmen çarpıntı huzursuzluk hissi yaptı bende

Canim ben ve eşim iyilestik , kızda iyi. Ama oğlanın gözleri çok kötü oldu 2gundur hastaneye gidip geliyoruz. Tabi yine salgın var dedi doktor. Çocuklar 5 6 çeşit hastalığı sırasıyla geçiriyor. Bazısı hafif bazısı ağır anlatıyor dedi. Damla kullaniyoruz bu da geçince başka virüs vs kalmadi sanırım bize bulasmayan .
Sizin iyi olmanıza sevindim canım bizim de ikizin birinin gözü kötü aynı dediğin gibi damla kullanıyoruz bir gözü kapalı uyanıyor yavrum sabahları geçecek inşallah

Sizin iyi olmanıza sevindim canım bizim de ikizin birinin gözü kötü aynı dediğin gibi damla kullanıyoruz bir gözü kapalı uyanıyor yavrum sabahları geçecek inşallah

Ah kuzumya çok geçmiş olsun. Doktor bize çok kolay bulaşıcılığı var dedi. Dikkat edin bulaşmasın size ve diğer çocuklara.

Bugün sabah
1 Selanik gevreği 2 Türk kahvesi 1 fındıklı krokan

Öğlen
3 yumurta
Yarım domates
5 parça salatalık
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Sabah yediklerinin üstüne
bir Ülker canpare
8 badem 20 üzüm 1fındık 1 hurma yedim kapattım artık yemeyecegım yarına kadar bır şey

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canm🌼 valla açlık sürene hayranım🧿 ben yatmadan önce bile acıkıyorum 🙈
Chloe Ting 10 dk yaptım
öncesinde 4 dk jo' tarzı ısınma hareketi✅
Daha birşey yapar mıyım bilmiyorum. Çocukların online dersi var. link benim telefona geliyor belki telefonu bırakıp çıkarım 🤔
👏👏👏🧿 sporlar harika gidiyor
Hayırlı akşamlar menümü yazayım

Öğlen 12
Bir tabak kıymalı patates fırın yemeği
Bir kase havuç salatası
Bir dilim tam buğday ekmeği

Ara orta şekerli türk kahvesi yarım avuç ceviz

Akşam
6 7 yaprak sarma miniktiler ama
İki yemek veya 3 yemek kaşığı yarma kavurması nohutlu
Bol yeşillik salatası

Ara yarım avuç ceviz
Yarım elma

Şuan çay yudumluyorum bu arada ben yazmayı unutuyorum ama her sabah bir fincan yeşil çay içiyorum

Şu 2lt
Spor Leslie 30dk fast walk
Afiyet olsun🌼
ben de yazayım menümü 🌸

17 nisan perşembe
8.00- kepekli lavaş arasına 1yk sürülebilir lor ve bol yeşillik

12.30 - kabak kavurması (5yk susuz), bulgur pilavı(3yk) ve yoğurt(125 gr)

16.00 - protein bar ve muz

20.30 - 1 şiş ızgara kazbaşı, 1/6 kadar ufacık bir lavaş(tadına baktım), 1 bardak ayran, salata

belki bir sütlü kahve ya da bir top dondurma yiyebilirim. yersem güncellerim 🌸
su: 2.5 lt

spor: 15 dk fitness, 7000 adım
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun🌼💙
Bugün biraz yedim :/

Kahvalrı
Klasik kahvaltı yumurta az peynir zeytin 1/4 simit yeşillik

Ara
Kahve çok küçük lokum ve 17 gr çikolata

Akşam
2 parça pide
2 köfte
2 kaşık patates püresi

50 dk pilates

Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa
Afiyet olsun🌼
Menümü de yazayım
Kahvaltı
1 yumurta
5 adet zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b ekmeği
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Akşam
2-3 çatal patates kızartması
2 küçük ısırık TB ekmeği
Dişinden dolayı birşey yiyemedim.sonrasinda da ağzım uyusuktu yiyemedim. Günü böyle tamamladik
6800 adımımı ve suyumu tamamladım
Afiyet olsun kaptanım🌼💙
Günaydın zayıf hanımlar
Bugün tartıldım 66.3üm inşallah yarın daha hafif çıkarım :) bluegreeneyes bluegreeneyes
🧿🧿🧿🧿 tebrik ederim🌼 istikrarlı duruşun meyvelerini alıyorsun 😘👏👏👏

16 nisan menü
09.00 2 yumurta ile salata, domates salatalık, 2 dilim peynir, 9 zeytin, 2 wasa
13.00 4 kaşık yoğurt içine yulaf, chia, keten tohumu, badem, kırmızı meyveler fındık ezmesi
16.30 1 fincan kahve, 5-6 çubuk kraker
19.30 1 kase çorba, 6 kaşık kıymalı patates yemeği, 3 kaşık yoğurt
20.30 çeyrek boş waffle
2 litre su 11.500 adım

17 nisan menü
09.30 2 yumurta ile omlet, 2 dilim peynir, yeşillik 10 zeytin 2 wasa
12.30 yoğurtlu kapya salatası
19.00 1 kase çorba, 4 kaşık tavuklu keşkek, 2 kaşıl kıymalı patlıcan, salata, 1 dilim ekmek
20.30 2-3 büsküvi
3 litre su 12.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84 1000027149.webp

Afiyet olsun canm🌼 valla açlık sürene hayranım🧿 ben yatmadan önce bile acıkıyorum 🙈

👏👏👏🧿 sporlar harika gidiyor

Afiyet olsun🌼

Afiyet olsun🌼💙

Afiyet olsun🌼

Afiyet olsun kaptanım🌼💙

🧿🧿🧿🧿 tebrik ederim🌼 istikrarlı duruşun meyvelerini alıyorsun 😘👏👏👏
Ben de bıraz acıktım ama kahve içtim aralıklı orucu bozmuyor kahve

Yaaa çok güzel bir hikaye Filizcim. Azmin zaferi, tebrik ederim seni 💪💪 darısı basima inşallah. Ben de bugün burada bir Kindergartenda gönüllü çalışmaya başladım. Buraya kabul edilmek bile mutlu etti beni. Ön görüşmede karar müdüre bırakılmıştı ve olumlu geçtiğini daha o anda söylemişti zaten. Hedefim bu alanda çalışmak değil ama deneyim adına iyi olacak benim için diye düşünüyorum. Daha sonraki iş basvurularimda buraya ait bir tecrübe olarak sunabilirim. Senin Türkiye'deki tecrübeni saymamalari çok kötü olmuş. Burada da kurumdan kuruma değişiyor malesef bazısı direk Türkiye'deki çalışma yılını sayarak çok yüksek seviye ve maaşla başlatırken bazı yerler en baştan baslatiyor. İş değiştirme durumun olursa tekrar mutlaka gündeme getir Türkiyedeki tecrübeni. Burada ikinci işinde saydırabilenler var.

Hollanda'nın buradan güzel olan yani İngilizcenin de günlük hayatta kullanılıyor olması. Burada malesef İngilizce ile işe de girilmiyor günlük hayattaki basit işler de halledilmiyor. Kardeşim de orada yaşıyor,muhtemelen daha önce soylememisimdir. O da Hollandaca öğrenmeden önce İngilizce ile çok rahat hayatını devam ettiriyordu.

Canım masallah, ne güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü moda giremiyorum tekrar. Toparlayamadim ara verdikten sonra. Bu aralar çok stres var hayatımda,onun da etkisi var muhtemelen. Haftaya tekrar sınav var,oğlum da yine hasta oldu ve hastanede yatıp çıktı. Bu hafta Paskalyadan dolayı herkes tatilde biz de ailecek evdeyiz. Muhtemelen tüm bunlar beni zorluyor. Tekrar aynı ivmeyi yakalamak istiyorum,emeklerim boşa gitmesin.
Sağol canım benim, evet ingilizce yaygın burda. Hep anadili İngilizce olmayıp da en iyi ingilizce konuşan ülke seçiliyor. İş konusunda kendime nazar degdirdim galiba. Müdür yardımcısı seneye kalıp kalmayacagin kesin değil dedi. Birkaç gündür ağlıyorum bunu duydugumdan beri. Irkçılık mi yaptılar onu bile anlayamadim

Gönüllü çalışmaya başlamakla harika bir iş yapmişsin canım. Böyle böyle giriliyor buralarda iş yaşamina. İnşallah herşey çok güzel gider

Son düzenleme:
Sabah kahvaltı yapmadım
Aralıklı orucumu 12de açtım ve tam 19 saat yemedım bir sey

Oglen
Sucuklu kaşarlı tost normal ekmek ile
Yatım domates
2 köfte
5 zeytin
Yarım dilim kakaolu kek
Akşama da yemek yaptım ama bakalım çok acıkmaz isem akşam yemem yarınki tartıdan dolayı bakalım kısmet ;)
bluegreeneyes bluegreeneyes

Kaptişlerim canlarım. Vallahi özür dilemekten ben de sıkıldım ama menulerimi yazamadım bu hafta salidan sonra iptal oldum resmen ruhen. Çok ağlamak suretiyle kalori harcadım 😅
Ama yine Allah sağlık sıhhat versin her işte bir hayır var diyerek kendime telkinlerde bulundum. Şimdi daha iyiyimm.
Yarın kaç çikicam ben de merak ediyorum 🤗

Sağol canım benim, evet ingilizce yaygın burda. Hep anadili İngilizce olmayıp da en iyi ingilizce konuşan ülke seçiliyor. İş konusunda kendime nazar degdirdim galiba. Müdür yardımcısı seneye kalıp kalmayacagin kesin değil dedi. Birkaç gündür ağlıyorum bunu duydugumdan beri. Irkçılık mi yaptılar onu bile anlayamadim

Gönüllü çalışmaya başlamakla harika bir iş yapmişsin canım. Böyle böyle giriliyor buralarda iş yaşamina. İnşallah herşey çok güzel gider
Canım benim Rızk meselesi bu . Nazar mı şu mu bu mu kafana takma . Nazar dualarını,Felak nas kalem suresi son iki ayeti oku geç. Bir de onu takarsan işin içinden çıkamazsın. Sen elinden geleni yapacaksın her şey olacağına varacak.
Bu okul olmazsa bile eskiye göre çok daha kolay iş bulacak bir donanimdasin artık 🩷
Hakkında hayırlısı ve güzeli olsun

Canim çok geçmiş olsun. Bazen kullandığımız ilaçları aç tok kullanmakta çok etkiliyor. Mesela ben insilün direnci için kullandığım ilacı aç karnına içmiştim resmen çarpıntı huzursuzluk hissi yaptı bende
Valla canım benim ki birazcık da kafaya takmaktan oldu. Hastalıkta tetikledi açıkçası.
16 nisan menü
09.00 2 yumurta ile salata, domates salatalık, 2 dilim peynir, 9 zeytin, 2 wasa
13.00 4 kaşık yoğurt içine yulaf, chia, keten tohumu, badem, kırmızı meyveler fındık ezmesi
16.30 1 fincan kahve, 5-6 çubuk kraker
19.30 1 kase çorba, 6 kaşık kıymalı patates yemeği, 3 kaşık yoğurt
20.30 çeyrek boş waffle
2 litre su 11.500 adım

17 nisan menü
09.30 2 yumurta ile omlet, 2 dilim peynir, yeşillik 10 zeytin 2 wasa
12.30 yoğurtlu kapya salatası
19.00 1 kase çorba, 4 kaşık tavuklu keşkek, 2 kaşıl kıymalı patlıcan, salata, 1 dilim ekmek
20.30 2-3 büsküvi
3 litre su 12.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84 Eki Görüntüle 3578687
Afiyet olsun kaptanım

Kızlar iyi aksamlar bugünkü menumude yazıp kenara çekilelim. Bugün evde arkayı varmayan yok erkenden yatmalı 🙈. Bu hastadan çok beklentim yok çok fazla eksi çıkmam artıda çıkmam. Olduğum yerde sayiyorum sirkelenmem lazim

Sabah 1 hindiba kahvesi, 7 8 fındık 3 hurma

Öğle 2 yumurta haşlama 3 minik parça patates haşlama 1 dilim peynir 1diljm k.ekmegi

Ara 1 ısırık simit çay

Akşam 17.00 de bitti. 2 dilim palamut bol salata 1diljm ekmek
Su 2litre
sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Back
X