Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

11:00 zeytin yağlı iki yumurta kaşar peyniri 3 küçük dilim
Ara öğün meyve tabağı elma portakal sonra tarçınlı su
Öğle yemeği yok akşam yemeğinde fırında patates kırımızı et yağsız kısmından yemem gerektiği için yedim kırmızı etle hiç aram da yok oysa ki 40 dk spor aralıklı olarak
2 lt su
40 dk Spor bayağı iyi. Menü de iyi aslında ama acıkınca kuruyemişe gitmiş elin. Orada aslında 1 meyveyle kurtarabilirsin. Yoğurt olabilir.

Hello iyi aksamlar
Menum
🥦Öğlen 13.30
Sütlü yulaf lapası yarım muz ve yarım elma doğranmış.
🥦Akşam 20.00
kahvaltı konsepti yaptık
Biberli yumurta
Peynir zeytin salatalık çilek hindi füme 2 dilim ekmek
Bu aralar ortalama adım sayım 4000-4500 gibi fazlasına vakti. Olmuyor 😄 sabah tartıldım iyi gidiyorum en azından kilo almamışım diyebilirim. Yarın misafirim gelecek yatılı arkadasım. Muhtemelen felekten gece çalarız. Cumartesi sabahına şiş kalkıvsm gibi duruyo 😂
Afiyet olsun 🌟 Eşimde akşam kahvaltısı çok sever 2 gün yemek yapıyorsam 2 gün kahvaltı ederiz

Chatcpt ye sordum
Detoks gibi bir menü hazırladı sizinle de paylaşayım

Sabah ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik ( kıvırcık salatalık Maydanoz limonlu )
Çiğ badem 5 Adet

Yağsız sebze ( kabak, pırasa ıspanak, brokoli, yeşil fasulye, karnabahar)
1 kase yoğurt
Salata yağsız limonlu

1 kivi ya da kefir
Izgara tavuk (120 gr göğüs)
1 tabak mercimek çorbası
Salata
2 kaşık yoğurt

Her gün egzersiz 45 dk
2.5 litre su

Yağ protein karbonhidrat dengeli ve az kalorili. 13 gün bunu yapmayı düşünüyorum. Cumartesi görümcemler de yemeğe gelecek. Bir geçsin kendime özel alışveriş yapıcam

1000025850.webp

Yaptığın sporları adımları hep buraya gönder canım. Sen nasıl görünce motive oluyorsun biz de senden görüp motive olalim
Olur atarimda da öyle kafada ne geldiyse özel bir adı yok mesela şuan uykum gelmiyor kulaklıkla hareketli şarkı son ses dans halay ne gelirse artık şekil alacam bakalım kaç dk sürer

Ben de doğumdan sonra yürüyemez hale gelmiştim . Romatizma var iki dizimde de .birden oluştu . Hani kanını alıp beyaz kanı yeniden enjekte edıyorlar ya PRP mi ne üç seans ondan yaptırdım . Sonra yavaş yavaş kendiliğinden düzeldi arada bir hissediyorum ama eskiye göre daha iyiyim . Merdiven çıkamıyordum .
PRP tedavisinin faydasını görmene çok sevindim canım. Çok geçmiş olsun. 💐🌸🌺Ben de bir araştırayım PRP tedavisini, sağolasın TheDandelion TheDandelion :KK19::KK200:

Böyle geziyorsunuz özeniyorum valla dışarı çıkamıyorum anksiyete gibi bir şey kazadan bu yana araba korkusu yol korkusu hastahane vb...Allah daim etsin keyfilerinizi
HuMIsma HuMIsma seni çok iyi anlıyorum canım. Bir arkadaşım da ailesiyle kaza geçirmişti, belinde kırık olduğundan uzun süre yattı, sonra fizik tedavi ihtiyacı oldu. Tekrar aynı durumu yaşama düşüncesinin verdiği huzursuzluk da cabası oluyor. Zor bir durum.
Yavaş yavaş, kendini alıştıra alıştıra, korkularının üzerine gidip onları yenmeye çalış, emi? Hayatının bundan sonraki kısmında daha iyi olabilmen için.🙏

Arkadaşlarla her zaman ortam olmuyor arada yapılabilir delficim güzel zaman geçirmişsin. Sürekli çıksanız evet bir noktada kemer sıkmak gerekir
Evet canım, bu arkadaşımı yılda bir kere görebiliyorum genelde.
Uzun süredir bir arkadaşımla yemeğe gitmemiştim. Sağlıkla ilgili işlerimiz oldu genelde. İyi geldi bugün dost sohbeti.

11:00 zeytin yağlı iki yumurta kaşar peyniri 3 küçük dilim
Ara öğün meyve tabağı elma portakal sonra tarçınlı su
Öğle yemeği yok akşam yemeğinde fırında patates kırımızı et yağsız kısmından yemem gerektiği için yedim kırmızı etle hiç aram da yok oysa ki 40 dk spor aralıklı olarak
2 lt su
Menu gayet guzel afiyet olsun.
Bir tek ara öğünde 2 meyve bir arada yemek yerine birini sabah birini aksam yiyebilirsin. 2meyve Kan şekerini birden yukseltir ve birden düşürür cok kısa sürede tekrar acıkmana sebep olur. Meyveni yoğurda falan doğrarsan daha doyurucu olur ve kan sekerini dengeler 💐😊

Chatcpt ye sordum

Sabah ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Çiğ badem 5 Adet

1 kase yoğurt
Salata yağsız limonlu

1 kivi ya da kefir
1 tabak mercimek çorbası
Salata
2 kaşık yoğurt

Her gün egzersiz 45 dk
2.5 litre su

Yağ protein karbonhidrat dengeli ve az kalorili. 13 gün bunu yapmayı düşünüyorum. Cumartesi görümcemler de yemeğe gelecek. Bir geçsin kendime özel alışveriş yapıcam
Ay süper 🥰 vallahi şu chatgpt çok iyi.:KK5:🌺🌸Teşekkürler paylaşımın için.💕

Chatcpt ye sordum

Sabah ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
Çiğ badem 5 Adet

1 kase yoğurt
Salata yağsız limonlu

1 kivi ya da kefir
1 tabak mercimek çorbası
Salata
2 kaşık yoğurt

Her gün egzersiz 45 dk
2.5 litre su

Kız ben bunları hergun yesem kilo alırım masallah toplam kaç kalori imiş bu yazdığı menü?

Back
X