Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok yok 2 kaşık tam buğday unu ile yapmıştım kuzum 1 kabak 1 yumurta ama dediğin gibi peynir filan koysam zenginleştirilmiş. Akşamları özellikle protein yemeye özen göstereceğim inşallah yapalım yaa bu işi bırakmanın eşiğine geliyorum bazen gerçekten böyle olunca

O pasta sonuna kadar hak edilmiş bence Bizim de evde bozulmak üzere olan çilekler var, sanırım çilekli pasta olmak istiyorlar :)))

Makarna üreticileri bile bu kadar çeşit düşünmemiştir

Geçmiş olsun canım, hastasın galiba

O pasta sonuna kadar hak edilmiş bence Bizim de evde bozulmak üzere olan çilekler var, sanırım çilekli pasta olmak istiyorlar :)))
Dondurucuya konuluyor gerçi onları da stevya ile reçel yapıp yiyom ama neyse

O kadar az da yememe rağmen niye böyle anlamiyorum ne yapacan yardım edin yaa ben metabolizma mi çok yavaşlattim sanırım diyetisyene de gidemem şu ara

Canim sürekli aynı tip besleniyorum sanirim vücut direniyor.

Kızlar bugünkü menum

Sabah 09.00 3 dal kıvırcık 1/2 salatalık 4 çeri domates , 1.5 dilim süzme peynir , 5zeytin , 2tane wasa, 1parça yumurta çay

Ara 12.00 1 havuç 4kasik yoğurt
Ara 15.00Türk kahvesi +etilifalif

Akşam 18.00 1 büyük tabak kıymalı ıspanak yemeği +4 kaşık yoğurt + 1diljm kepek ekmeği yerim
Sonrasında maden suyu içerim
Su 2litrw ancak olur
60kiloyum Boncuk2307 Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…