Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dikkat et bu hafta 85.4 yine olursun. Tez gelen tez gider

Ağzın bal yesin canjm. Ama 85.40 gelse şeref türü atardım ama çok zor 86 olsam bu haftalık o bile sevindirir . Sağlam yedim 2 hafta . Benimkiler ödem olmaktan çıkmıştır

hayırlı sabahlar kızlar
08.04.2025 salı günü menüm

öğlen12/ 1 tabak fırın türlü(et patates biber patlıcan..)
bir kase havuç rendeleyip yedim
bir lokma ekmek attım ağzıma

ara 2 avuç kuruyemiş karışık

akşam 19.00/
bir tabak tavuk döner
5 çatal makarna

2 lt. su
38dk leslie yaptım dün
Ellssa Boncuk2307 Purple58

Afiyet olsun çiçeğim çiçek gibi menü Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım benim
Afiyet olsun ablacim
Günaydın herkese hanımlar. Benim boğazım fena. Yutkunurken insan acı çeker mi?
Cok geçmiş olsun sibelim yaa
Afiyet olsun papatyam

Günaydinlar efenim,

Tarti almistim yeni bozuk cikti
Ya yenisini alacagim ya da fisi duruyorsa ve paketi degistirecegim.

O yüzden sabah saglikli tartilamadim. Cocuklari hazirla derken okula zor yetistim. Bugun Almanya geneli radar var , bikac gün daha sürecek. Insallah sabah ceza vs yememisimdir.

Alisveris yapmam lazim evde bisey kalmadi, tabi önce temizlik ev göcüyor suan.

Gunaydin kizlar
60kiloyum senin tarifi yaptim cok guzel oldu cavdar unu dereotu kasar pulbiberle yaptim cok guzel olmustu pazara kadar yiyebilirim sonra unlar yasak
Ben yag kas ölcen bir tarti aldim cok memnunum gidisatimi grafik olarak gorebiliyorum motive ediyor tavsiye ederim
İsler bitmiyor kolay gelsin canim

Ayy ben tartiyi ilk gunden atacagimizi bilmiyordum.Sizin gibi cumartesiden atacagiz zannediyordum işe de geldim
İstersen cumartesi de atabilirsin, ne zaman atarsan o zaman başlangıcın sayılır. İlerde burdan takip edebilirsin, ne kadar yol almışsın

Dukan dediğiniz neydi?
Yarım litreye yakın büyük bardağım var
Yarısına kadar yeşil çay yapıyorum, içine yarım limon sıkıp kalanı kabuğuyla içine atıyorum, ılıdıktan sonra kalan kısmı maden suyula dolduruyorum
İsmi dukan birası diye geçer, ben kısaca dukan yazıyorum

Hayırlı sabahlar kızlar
Bugünden itibaren unu menüden çıkarmayı düşünüyorum, sadece hafta sonları yemeyi düşünüyorum, onu da çok canım isterse.
İnşallah başarabilirim
Basarabilirsin canim sen yeterki iste

Kizlarcim bugünkü menüm

Sabah 1 wasa , 4 çeri domates 1/2 salatalık 1 tane yağda yumurta bol maydanoz 2 kaşık lor

Ara 1 kahve 1 zuber
Ara 1/2 ayva

Akşam firinda tavuk 2 parça , 2 parça patates ve bol salata yerim 1 dilim ekmek ile
Sonrasında maden suyu içerim
Su 2litreye tamamlıyorum
60kiloyum Boncuk2307 Ellssa

Çok güzel.

Bira olmuo ama demi Bende bu tarz biseyler gormustum artik sizden gördüklerimi yapayim sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…