Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oyyy minnoşuma şifalar diliyorum

İyi akşamlar kızlar

17 Nisan

12:00

Bikaç sıkım çiğköfte, bol roka, marul
Hurma, badem

19:30

15 cerry domates
1 bardak kefir
Biraz kuruyemiş

1,5 Lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
400 ml latte
1 kupa açlık otu çayı

Acayip ödemliymişim, yatmadan önce yarım Lt dukan yapıp içmiştim, gece 2 ye kadar wc ye gidip geldim, yattıktan sonra yine 2 sefer kalktım, bacaklarım biraz yumuşadı, gözlerimde azıcık ödem kaldı
Onuda yarın ilaçla atarım inşallah

Ellssa Boncuk2307 sibel_84

Hayırlı akşamlar menümü yazayım

Öğlen 12
Bir tabak kıymalı patates fırın yemeği
Bir kase havuç salatası
Bir dilim tam buğday ekmeği

Ara orta şekerli türk kahvesi yarım avuç ceviz

Akşam
6 7 yaprak sarma miniktiler ama
İki yemek veya 3 yemek kaşığı yarma kavurması nohutlu
Bol yeşillik salatası

Ara yarım avuç ceviz
Yarım elma

Şuan çay yudumluyorum bu arada ben yazmayı unutuyorum ama her sabah bir fincan yeşil çay içiyorum

Şu 2lt
Spor Leslie 30dk fast walk
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

ben de yazayım menümü

17 nisan perşembe
8.00- kepekli lavaş arasına 1yk sürülebilir lor ve bol yeşillik

12.30 - kabak kavurması (5yk susuz), bulgur pilavı(3yk) ve yoğurt(125 gr)

16.00 - protein bar ve muz

20.30 - 1 şiş ızgara kazbaşı, 1/6 kadar ufacık bir lavaş(tadına baktım), 1 bardak ayran, salata

belki bir sütlü kahve ya da bir top dondurma yiyebilirim. yersem güncellerim
su: 2.5 lt

spor: 15 dk fitness, 7000 adım
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_8919.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 10
En hafifinden Akşam yemeği afiyetler olsun

Doyurucu menü
Afiyet olsun

Eklentiler

• 3b3db161-0eab-464b-8165-fcc28b24770a.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 12
  • 2df1c3a1-c332-4508-990c-beb846fe13f6.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 12
  • ea3e7260-cc63-47d1-9a96-5f2bcb747a02.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 9
arke bacimm 21 gün şekersiz yapıyorum demiştin ya hiç mi canin tatli çekmiyor hiç mi krizin tutmuyor formülünü bana da söyle yaa dolapta çikolata kreması var kaşık kaşık ye diyor aklım banaaa ama biliyorum sonunda pişmanlık yasiyxam al yerinde noldu yani diye kendime kızacam o yüzden diren papatya diyorum diren. Ama haftasonu tatlı yapcam hususi oturup bir değil 3 porsiyon tatlı yiycem diye haftasonunun hayalini kuruyorum eşime bilenem dedim nolur eve abur cubur alma lütfen haftasonu beraber yiyelim eve sokmamaya calisiyorum anlaşma yapıyorum resmen yaa

Yaaa çok güzel bir hikaye Filizcim. Azmin zaferi, tebrik ederim seni darısı basima inşallah. Ben de bugün burada bir Kindergartenda gönüllü çalışmaya başladım. Buraya kabul edilmek bile mutlu etti beni. Ön görüşmede karar müdüre bırakılmıştı ve olumlu geçtiğini daha o anda söylemişti zaten. Hedefim bu alanda çalışmak değil ama deneyim adına iyi olacak benim için diye düşünüyorum. Daha sonraki iş basvurularimda buraya ait bir tecrübe olarak sunabilirim. Senin Türkiye'deki tecrübeni saymamalari çok kötü olmuş. Burada da kurumdan kuruma değişiyor malesef bazısı direk Türkiye'deki çalışma yılını sayarak çok yüksek seviye ve maaşla başlatırken bazı yerler en baştan baslatiyor. İş değiştirme durumun olursa tekrar mutlaka gündeme getir Türkiyedeki tecrübeni. Burada ikinci işinde saydırabilenler var.

Hollanda'nın buradan güzel olan yani İngilizcenin de günlük hayatta kullanılıyor olması. Burada malesef İngilizce ile işe de girilmiyor günlük hayattaki basit işler de halledilmiyor. Kardeşim de orada yaşıyor,muhtemelen daha önce soylememisimdir. O da Hollandaca öğrenmeden önce İngilizce ile çok rahat hayatını devam ettiriyordu.
Kilo bildirimi
Cumartesi 81.6
Bugün 80.5
Fark -1.1 kg

Ellssa Boncuk2307 sibel_84

Canım masallah, ne güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü moda giremiyorum tekrar. Toparlayamadim ara verdikten sonra. Bu aralar çok stres var hayatımda,onun da etkisi var muhtemelen. Haftaya tekrar sınav var,oğlum da yine hasta oldu ve hastanede yatıp çıktı. Bu hafta Paskalyadan dolayı herkes tatilde biz de ailecek evdeyiz. Muhtemelen tüm bunlar beni zorluyor. Tekrar aynı ivmeyi yakalamak istiyorum,emeklerim boşa gitmesin.

Kisir 1 tabak var sanirim ben apa diyeti yapiyorum bulgur yiyebiliyoruz porsiyon yok herkes pogaca tatli gotururken ben sadece kisir yedim canim
Hadi bakalım . Apa biraz farklı . O yüzden cesaretbedemiyorum.gerci benim vücuduma da uygun değil.
Afiyet olsun.Akşam sanki bir tık fazla geldi bana . Şişkinliği de barbunya dan olabilir canım
Afiyet olsun menü harika
O ödem iki gündür bende de var. Büyük bir ihtimal artı çıkarım. Birazdan tartilacagim. Serumlar yaptı herhalde diye düşünüyorum
Menü nerdeyse tek öğün gibi olmuş . Bu şekilde açılmıyorsa menü de sıkıntı yok canım. Cumartesi eksileri görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…