- 18 Mart 2018
- 30.959
- 123.482
- 598
- 35
Sivasın yollarınaAmanın yürüyüşe çıktım inanılır gibi değil
Ne şirin
Oyyy minnoşuma şifalar diliyorumCanım burdayım bir geri dönüş yapamadım moralim iyi olduğunda gelip bakıyorum size patili kızım yatalak oldu ve sağ gözü görmüyormuş sol gözü biraz tepkime veriyormuş oda bizde çok zor zamanlar geçirdik kendimi bıraktım prensesimle ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın hepinizi çook öpüyorum
En hafifinden Akşam yemeğiİyi akşamlar kızlar
17 Nisan
12:00
Bikaç sıkım çiğköfte, bol roka, marul
Hurma, badem
19:30
15 cerry domates
1 bardak kefir
Biraz kuruyemiş
1,5 Lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
400 ml latte
1 kupa açlık otu çayı
Acayip ödemliymişim, yatmadan önce yarım Lt dukan yapıp içmiştim, gece 2 ye kadar wc ye gidip geldim, yattıktan sonra yine 2 sefer kalktım, bacaklarım biraz yumuşadı, gözlerimde azıcık ödem kaldı
Onuda yarın ilaçla atarım inşallah
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Tesekkur ederim canimMenü yakıyor yine (yağları yani) Afiyet olsun
Doyurucu menüben de yazayım menümü
17 nisan perşembe
8.00- kepekli lavaş arasına 1yk sürülebilir lor ve bol yeşillik
12.30 - kabak kavurması (5yk susuz), bulgur pilavı(3yk) ve yoğurt(125 gr)
16.00 - protein bar ve muz
20.30 - 1 şiş ızgara kazbaşı, 1/6 kadar ufacık bir lavaş(tadına baktım), 1 bardak ayran, salata
belki bir sütlü kahve ya da bir top dondurma yiyebilirim. yersem güncellerim
su: 2.5 lt
spor: 15 dk fitness, 7000 adım
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Teşekkür ederim canım
Amiin sağol canımOyyy minnoşuma şifalar diliyorum
bunlar da benden ilave gelsin
Yaaa çok güzel bir hikaye Filizcim. Azmin zaferi, tebrik ederim seniKarakılçık ekmegi miibayılırım kendisine. Çanakkaledeyken aliyoduk bir firin yapıyor. O nasi muhteşem bişey öyle. Afiyet olsun
Tamam canım inşallah sağ salim yaz gelsin de. Gelince yazarım
O hikaye tam bi kan ter gözyaşı ve azim hikayesi nazlicim
Benim neredeyse 20 yıla yakın tecrübem vardı Türkiye de, mebdeydim. Hatta son seneler öğretmen eğitimleri bile verdim normal okul derslerime girmenin yanisira ingilizce daha iyi nasıl öğretilir diye. Yüksek lisansim filan da vardı. Amaaa gel gör kii hiç işe yaramadı burada. İş başvuruları yaptım okullara dönüş alamadım. Hatta ücretsiz gönüllü çalışırım dedim o bile olmadı. Sonra vazgeçtim öğretmenlik işinden ingilizce ile calisabilecegim ilanlara basvurdum beginner seviyesinde ne bileyim emlakcilik HR pozisyonlari filan.. onlara da şansım tutmadı.
Bir yandan da işte Hollandaca öğrenmeye başladım. Ama artık çok bunalmistim. Eve tek ekmek getiren eşimdi benim de katkım olsun istiyordum. Ve bir de ne bileyim pantolon mu ihtiyacim var mesela, para istemeye çekinir olmuştum.Öyle öyle kilo almaya da başladım işte. Bari güzel ev hanimligi yapayım diye. içimden mutfak şefi çıktı.
Neyse sonra geçen sene biraz dili öğrendikten sonra öğretmenlik değil ama asistanlık pozisyonlarına başvurdum. Burda öğretmene yardım eden kişiler var, daha az maaşlı ama en azından okuldasin. Bana uzak bir şehirde bir okul kabul etti ve asistan olarak başladım. İş başta zor geldi çünkü tam hayalimdeki gibi değildi. Daha çok fiziksel bir iş yapiyordum hademe gibi bizdeki. Ama vazgeçmedim. Sonra okulun ingilizce öğretmenlerinden biri burn out oldu. Hastalık iznine çıktı. Ben de gidip idareyle konuştum onun derslerime ben gireyim dedim. Diğer ingilizceciler ilk birkaç ders gözlemledi beni. Sonra dersleri bana verdiler. Senenin sonunu orda getirdim. Asistan olarak gözüküyordum hala ama bildiğin öğretmenlik işi yaptım. Seneye de bizle kal diye teklif etti okul ama tabi o ingilizceci dönecekti ben yine asistan olarak düşünülmüştüm.
O sıralar başka okullara da başvuru yapıyordum. Tam 66 okula başvurdum ingilizce öğretmenliği rolü için. Seviyem B1+ ve başvuru mektuplarini ve cvyi Hollandaca gönderiyorum. Çoğundan red yedim zaten. Bir on on beş okul görüşmeye çağırdı. Onlr da deneyimin iyi ama Hollandacan yetmeyebilir dedi. Sonra şimdiki okulum bana örnek ders anlatımı için randevu verdi. Bana bir konu verdiler hiç bilmediğim bir sınıfa ders anlattım, iki kişi de gözlemledi. Ders gayet iyi geçti. Güzel hazirlanmistim. Ve beni işe aldılar. En düşük seviye öğretmenlikten başladim, eski deneyimlerimi hesaba katmadilar tanı. Ama olsun ben mutluluktan uçuyordum. İyi kötü ilk seneyi tamamladım sayılır bu okulumda. İnşallah seneye de kal derler, öyle umuyorumçünkü gerçekten elinden gelenin fazlasını yapıyorum..okulla uyuyor okulla uyanıyorum.
Böyle işte
Allah kavuştursun canım benim.
Hikmet hükümenoğlu Harika bir hayat. Bu kitap var aklımda arkecim
Oo kaptişim bir geldin pir geldin.
EMS elektrikli spor olan mi? Bir kere denedim
Dur tahmin edeyim canım, boş muhabbet edip boş zamanlarında idareye yıkama yağlama halinde olan bir grup öğretmen mi? Kitap okumak daha güzel eğer durum buysa.
Canım masallah, ne güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü moda giremiyorum tekrar. Toparlayamadim ara verdikten sonra. Bu aralar çok stres var hayatımda,onun da etkisi var muhtemelen. Haftaya tekrar sınav var,oğlum da yine hasta oldu ve hastanede yatıp çıktı. Bu hafta Paskalyadan dolayı herkes tatilde biz de ailecek evdeyiz. Muhtemelen tüm bunlar beni zorluyor. Tekrar aynı ivmeyi yakalamak istiyorum,emeklerim boşa gitmesin.Gayet iyi bence canım tebrik ederim.
Tebrikler canım çok güzel eksi.
Çok güzel eksi canım tebrik ederim.
Bazı kilolarda takılma yaşanıyor canım, ne olur üzme kendini, biraz sabredebilirsen düzelecek.
Tebrik ederim canım harikasın, 7ler hoş gelmiş. Darısı başıma.
Çok fazla artıda değilsin canım, gerçek bir artı bile değildir.
Su gerçekten çok önemli, fazla artın yok.
Boşalan yağ hücrelerinin içi suyla dolup artı çıkmana sebep olabilir bazen canım ama sonra tekrar eksiye geçer. o yüzden olmuş olabilir.
Erken tartılmak etkilemiştir canım.
Kuşummm sen cumartesiye kesin eksi gelirsin zaten.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Cumartesi kesin eksi gelecek senden biliyorum.
Tebrik ederim kaptanım.
Tebrikler canım.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Tebrikler canım.
Abartılı bir artı yok canım, çabuk gidecektir.
Tebrik ederim filizcim.
Tebrikler canım.
Teşekkür ederimEn hafifinden Akşam yemeğiafiyetler olsun
yok ediyorum artı olarak yürüsem keşke diyorumPilates devam etmeyecek mi
Hadi bakalım . Apa biraz farklı . O yüzden cesaretbedemiyorum.gerci benim vücuduma da uygun değil.Kisir 1 tabak var sanirim ben apa diyeti yapiyorum bulgur yiyebiliyoruz porsiyon yok herkes pogaca tatli gotururken ben sadece kisir yedim canim
Afiyet olsun.Akşam sanki bir tık fazla geldi bana . Şişkinliği de barbunya dan olabilir canımAkşam da yediğime göre menumu yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarim ev yapımı tam buğday lavaş
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
Ogle
1 avuç nohutlu yesil salata
1 kade yoğurt
Ara
3 hurma
Sütlü şekersiz nescafe
Akşam
Et döner
Salata ve yoğurt
Ya barbunya yedim bide onu biraz fazla kaçırdım sanim 5 6 kaşık barbunya zeytinyağlı
Şuan baya sisim yatmadan ara yapar mıyım bilmiyorum yersem yazim
Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 94bassuk seni de etiketledim bak diye
sibel_84 sibelim nasıl oldun
Afiyet olsun menü harikaSlm kızlar bugünkü menüm
Sabah 1.5 yumurta az yağda ,bol may@danoz , 2 wasa, 6 7zeytin 1/2 avakado 1dilim peynir
Ara 1elme
Ara 1/2 züber kahve
Akşam 2 tavuk pirzola fırında bol salata 1bardak ayran 1dilim ekmek
Su 3litre
sibel_84 Boncuk2307 Ellssa
O ödem iki gündür bende de var. Büyük bir ihtimal artı çıkarım. Birazdan tartilacagim. Serumlar yaptı herhalde diye düşünüyorumİyi akşamlar kızlar
17 Nisan
12:00
Bikaç sıkım çiğköfte, bol roka, marul
Hurma, badem
19:30
15 cerry domates
1 bardak kefir
Biraz kuruyemiş
1,5 Lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
400 ml latte
1 kupa açlık otu çayı
Acayip ödemliymişim, yatmadan önce yarım Lt dukan yapıp içmiştim, gece 2 ye kadar wc ye gidip geldim, yattıktan sonra yine 2 sefer kalktım, bacaklarım biraz yumuşadı, gözlerimde azıcık ödem kaldı
Onuda yarın ilaçla atarım inşallah
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?