- 18 Mart 2018
- 30.959
- 123.482
- 598
- 35
Hoşgeldin canımMerhaba hanımlar zamanında diyetle gruplarında zayıflayıp hamilelikle mezun olmuştum polikistik ve buna bağlı insülin direnci iştah açıklığım var tek başıma başlayıp başlayıp bozuyorum velhasılı aldığım kiloları verme zamanı geldi geçiyor aranıza katılabilir miyim
Hoşbuldum grup kuralları özet geçebilir misinizHoşgeldin canım
1. Sayfayı okursan iyi olur canım, orda birde form var, doldurursan seni tanımış oluruz, yarın da üzerine nick ve tarih iliştirdiğin tartı fotosu atarsan gruba resmen katılmış olursun.Hoşbuldum grup kuralları özet geçebilir misiniz
Teşekkür ederim canımHosgeldinnn canım. Geçmiş gitmiş olsun hepsi inşallah.
Teşekkür ederimTeşekkür ederim canım. Estağfurullah ne kusuru. Biz emeklerin için teşekkür ederiz.
Hoş geldin canım. Geçmiş gitmiş olsun inşallah
Kuzumm ne oldu hayırdır, niye böyle oldun sen ?Sağol kaptanım. İyi olmaya çalışıyorum. Şu an bile kalbim hızlı atıyor kaygilanmaktan, niye böyle oldum bu sıra bilmiyorum.
İnşallah çabucak geçer. Kendi kendime diyorum sakin ol artık diye
İyi ol yeter demen çok iyi geldi canım kaptiş
Hoşbulduk canım, teşekkür ederim alerjik astımı var. Mevsim geçişlerinde çok zorlanıyor, nefes alamayacak hale geliyor.İnşallah, uzun bir zamandan sonra çok unutluyum
Hoşgeldin. Geçmiş olsun nesi vardı oğlusun,şimdi nasil
Yaaa ,o zaman hep beraber yeniden başlayalım FilizcimGeçmiş olsun canım. Sağlıkla sihhatle güzel güzel büyüsün oğluşun
Nazlımuu aslında hepimiz bir bayramdan sonra toparlanma aşamasindayiz. Yeniden menüleri uygulamaya çalışıyorum ben de..bugün saçmaladım. Yerken mutluydum ama on dk. sürdü mideye indirmem..pişmanlik hissi de hala duruyor 4 saattir
Teşekkür ederim abla, hoşbuldumÇok geçmiş olsun canım, Hoşgeldin tekrardan
Çok geçmiş olsun inşallah verirsin yine canımKendimi tanitayim 3 tane kizim var evde cok yogunum.Spor yapmak istiyorum ama vaktim olurmu İnşallah olur.Coxuklarim kucuk oldugu icin cok duzenli bi hayatim olamiyor.Memurum aksam 5 e kadar isteyim isten sonrada evde bi kosusturmaca.
Diyetisyene de gitmek istedim aslinda ama ozellere gidemiyorum toplum sagligininda randevulari mayisa kadar doluymus ancak mayis sonrasi gidebilecegim.
Hpv pozitif oyuzden bi kac ameliyat gecirdim rahmimin tamamen alinmasida gerekiyor haziranda bi ameliyat daha gecirecegim.
Önceki dogumlarimdan sonra cuma zayiflama gruplarinda kilo vermistim ama İnsallah burdada aktif olabilirim.Öğlen yemeklerini yemek hanede yiyorum elimden geldigince dikkat edecegim kilo vermem lazim.Bu grubun da destegiyle İnsallah veririm.
Gitsin kilolar artik
Menu paylasimlarina yarin baslasam sorun olurmu bugun cok dikkat etmedim.
Olsun çikolatadan başka zararlı birşey görmedim ben oda çok değil zatendolu dolu ve çikolatalı bir menü oldu
Sana da faydalı olacak diye düşünüyorum ( ACT Kabul ve kararlılık terapisi arastirabilirsin)Sağol kaptanım. İyi olmaya çalışıyorum. Şu an bile kalbim hızlı atıyor kaygilanmaktan, niye böyle oldum bu sıra bilmiyorum.
İnşallah çabucak geçer. Kendi kendime diyorum sakin ol artık diye
İyi ol yeter demen çok iyi geldi canım kaptiş
Teşekkür ederim ama herkes bildirim yapmamış sanırım. Adet yerini bulsun diye @lluysa kırmızı takımaSem2024 de mavi takıma gelsin.
Arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum
Kızlarrr herkese iyi akşamlarrr
Sonunda döndümmSınav bitti, bayram telasinin ardindan oğlum hastalandı hastaneye yattı dün taburcu oldu. Bugün direk burdayım artık, şimdi tam gaz devam. Ama + kaç hiç bilmiyorum
Cumartesiye kadar elimden geleni yapicam bıraktığım noktada olayım en azından.
Kahvalti saatimde 7.30Günaydın Hanımlar bol bol yağlardan giden bir gün olsun İnşallah.
Unutmadan sabah menümü yazayım
Kahvalti
1 çy bardagi kefir
Yagda yumurtanin yarisi
3 yeşil zeytin
2 çy kaşigi kadar labne peyniri
1 dilim köy ekmeği
Çocuklari okula hazîrladiğim icin kahvaltiyla cok ugrasamiyorum ya yesillik falan hazirlayamadim olanlardan atistirdim hemen
İşe geldim suya başliyorum
Ay geçmiş olsunGünaydın herkese hanımlar. Benim boğazım fena. Yutkunurken insan acı çeker mi?
Çok geçmiş olsun antibiyotik başladınız mi başka türlü geçmez o boğazGünaydın herkese hanımlar. Benim boğazım fena. Yutkunurken insan acı çeker mi?
Ayy ben tartiyi ilk gunden atacagimizi bilmiyordum.Sizin gibi cumartesiden atacagiz zannediyordum işe de geldim1. Sayfayı okursan iyi olur canım, orda birde form var, doldurursan seni tanımış oluruz, yarın da üzerine nick ve tarih iliştirdiğin tartı fotosu atarsan gruba resmen katılmış olursun.
İlk hafta hazırlıkta olup düzenli katılım sağlarsan 1 haftanın sonunda takımlarda yarışabilirsin
Dukan dediğiniz neydi?8 Nisan
13:30
2 poğaça
Sürme peynir, bal ( şekerim kötü düştü, şeker hastalığım yok aslında)
15:00
Biraz yerelması
Bikaç küçük çiko ( içimin titremesini durdurmak için)
19:00
Bol yeşil salata içine 3 y,k firik pilavı, 1 küçük tavuk şiş
Biraz yerelması
Kabak çekirdeği
1 lt du
Yarım lt dukan
1 kupa kahve
400 ml lattemacchiato
Dün açlık otu çayı içmiştim, burnumdan getirdi, başka spor yok
Ellssa Boncuk2307 Purple58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?