afiyet olsun canımBugünkü menum
Sabah
Yulafli omlet
Peynir zeytin
Domates salatalık
Bal
Ogle
1 kase şehriye çorbası
1 küçük cog köfte bol marulla
Ara
1 avuç fıstık
1 avuç kuru dut
Akşam
Elmalı tarçınlı yoğurt içinde 2 kaşık yulaf vardı
Sporu yaptım video yu 22 dk
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum
iyi geceler canımİyi geceler Allah rahatlık versin
Hosgeldinnn canım. Geçmiş gitmiş olsun hepsi inşallah.Kızlarrr herkese iyi akşamlarrr
Sonunda döndümmSınav bitti, bayram telasinin ardindan oğlum hastalandı hastaneye yattı dün taburcu oldu. Bugün direk burdayım artık, şimdi tam gaz devam. Ama + kaç hiç bilmiyorum
Cumartesiye kadar elimden geleni yapicam bıraktığım noktada olayım en azından.
Hanımlar ben bir türlü toparlanamadım. Kendimi de sizleri de yüzüstü bırakmış gibi hissediyorum. Ama şimdi kendime gelmiş gibiyim. Hemen listeyi oluşturup paylaşıyorumEllssa kaptanım yapmıştır diye düşündüm ama o da hastaymış hemen el atıyorum . Kusuruma bakmayın olur mu ?
Teşekkür ederim canım. Estağfurullah ne kusuru. Biz emeklerin için teşekkür ederiz.Sevgili MASTERFİT Ailesi
Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı60kiloyum oluyoorrr Kaptanım transferini gerçekleştirebilirsin.
Purple58 kaptanım sen de çok iyisin, cumartesiye harika eksiler bizi bekliyor gibi duruyor Öpüyorum sizii
Hoş geldin canım. Geçmiş gitmiş olsun inşallahKızlarrr herkese iyi akşamlarrr
Sonunda döndümmSınav bitti, bayram telasinin ardindan oğlum hastalandı hastaneye yattı dün taburcu oldu. Bugün direk burdayım artık, şimdi tam gaz devam. Ama + kaç hiç bilmiyorum
Sağol kaptanım. İyi olmaya çalışıyorum. Şu an bile kalbim hızlı atıyor kaygilanmaktan, niye böyle oldum bu sıra bilmiyorum.Gitti gittiiiii @Sem2024
Afiyet olsun canım yoğun günler olabilir sen iyi ol yeter
Afiyet olsun canım
İnşallah, uzun bir zamandan sonra çok unutluyumMasallah canım 6 lar gelecek yine
Hoşgeldin. Geçmiş olsun nesi vardı oğlusun,şimdi nasilKızlarrr herkese iyi akşamlarrr
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla sihhatle güzel güzel büyüsün oğluşunKızlarrr herkese iyi akşamlarrr
Çiçek gibi menü çiçekcimSalı
Sahur-
İftar
1 biber kizarttim+ 5 YK domates
2 yk yoğurt
Kıymalı yumurta
Mor lahana, turp
4 kibrit kutusu kadar tahin ekmeği, tereyag
Spor
6000 adim +20 dk Growwithjo
Boncuk2307 Ellssa Purple58
Hiç bilmiyorumNiye oldu acaba abla Ay merkur falan bir durummu var
Çok geçmiş olsun canım, Hoşgeldin tekrardanKızlarrr herkese iyi akşamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?