Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

afiyet olsun canım

Kızlarrr herkese iyi akşamlarrr

Sonunda döndümm Sınav bitti, bayram telasinin ardindan oğlum hastalandı hastaneye yattı dün taburcu oldu. Bugün direk burdayım artık, şimdi tam gaz devam. Ama + kaç hiç bilmiyorum
Cumartesiye kadar elimden geleni yapicam bıraktığım noktada olayım en azından.

Hosgeldinnn canım. Geçmiş gitmiş olsun hepsi inşallah.

Teşekkür ederim canım. Estağfurullah ne kusuru. Biz emeklerin için teşekkür ederiz.
Hoş geldin canım. Geçmiş gitmiş olsun inşallah

Gitti gittiiiii @Sem2024

Afiyet olsun canım yoğun günler olabilir sen iyi ol yeter

Afiyet olsun canım
Sağol kaptanım. İyi olmaya çalışıyorum. Şu an bile kalbim hızlı atıyor kaygilanmaktan, niye böyle oldum bu sıra bilmiyorum.
İnşallah çabucak geçer. Kendi kendime diyorum sakin ol artık diye
İyi ol yeter demen çok iyi geldi canım kaptiş

Masallah canım 6 lar gelecek yine
İnşallah, uzun bir zamandan sonra çok unutluyum
Hoşgeldin. Geçmiş olsun nesi vardı oğlusun,şimdi nasil

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla sihhatle güzel güzel büyüsün oğluşun
Nazlımuu aslında hepimiz bir bayramdan sonra toparlanma aşamasindayiz. Yeniden menüleri uygulamaya çalışıyorum ben de..bugün saçmaladım. Yerken mutluydum ama on dk. sürdü mideye indirmem..pişmanlik hissi de hala duruyor 4 saattir

İyi akşamlar herkese arkadaşlarım
Bugünkü menüm
Sabahı yazmıştım kaptanım akşamı yazacağım şimdi

Ara
Tarımkredi koop.te satılan 1 tane küçük fındıklı şeker gıbı bır şey ama tam şeker de değıl doktor bir arkadaşım hedıye getırmıştı sağlıklı baya

Evde çok iş vardı harıl harıl çalıştım bugün yemeğe fırsatım olmadı

Akşam
8 kaşık kıymalı kabak yemegı
1 dilim tam bugday ekmegı
3 kaşık yoğurt

Ara
3 yudum muzlu smootie

Purple58

Merhaba hanımlar zamanında diyetle gruplarında zayıflayıp hamilelikle mezun olmuştum polikistik ve buna bağlı insülin direnci iştah açıklığım var tek başıma başlayıp başlayıp bozuyorum velhasılı aldığım kiloları verme zamanı geldi geçiyor aranıza katılabilir miyim

Çok geçmiş olsun canım, Hoşgeldin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…