Tadelleyi gormesemmi bilemedimBoncuk2307 Ellssa Purple58
sabah 09.10
60 gr siyez+karabuğday ekmeği arasına ezine peynirli tost
domates
öğlen 12.20
2 orta boy karnıyarık
3 yk yoğurt
2 lokma sabahki ekmekten, 1 pirinç patlağı
ara 15.00-16.30
1 orta boy muz+ 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1 salatalık
akşam 18.45
2 kepçe yarmalı yoğurt çorbası (yarması azdı)
5-6 yk etli enginar yemeği
çoban salata
40 gr tahıl ekmeği
1 tadelle+ 1 yk yoğurt
çay içiyorum şimdi. madensuyu içerim.
1,5 lt su
14.000 adım
Sağol canımgayet güzel afiyet olsun
Ay nıye böyle yaben de öyleyim bu 2 gündür
Tamam yemeyecegım ama sanki yememişim gıbı istıyor canımSakin yeme git su ic
Evet aynen yemeyecegımSonrasi pismanlik inan
Tamamdır teşekkür ederim sabah tartılmıştım ama mesajı şimdi gördüğüm için çekmedim tabiki yarın çekip atarım1. Sayfayı okursan iyi olur canım, orda birde form var, doldurursan seni tanımış oluruz, yarın da üzerine nick ve tarih iliştirdiğin tartı fotosu atarsan gruba resmen katılmış olursun.
İlk hafta hazırlıkta olup düzenli katılım sağlarsan 1 haftanın sonunda takımlarda yarışabilirsin
Hep yedin anlik mutluluk disinda ne verdi yag kilo saglik sorunu kendini begenmeme vs vs sebep oldugu cook sey var demi ama yemezsen dinc saglikli kendine özguvenli istedigini giyen kendini begenen bir insan olursun secim seninSağol canım
Ay nıye böyle ya
Tamam yemeyecegım ama sanki yememişim gıbı istıyor canım
Evet aynen yemeyecegım
1 adet lahmacun daha guzel olurdu tavukta izgara olsa daha iyi olurdu afiyet olsun sporunda var daha ne olsunKahvalti
1 çy bardagi kefir
Yagda yumurtanin yarisi
3 yeşil zeytin
2 çy kaşigi kadar labne peyniri
1 dilim köy ekmeği
Ara
Çay
1 tane hurma
Çerez bi kac tane
Öğlen (arkadaşlar zorla yemege goturdu)
1.5 lahmacun
Çay
Salata
Filtre kahve
Hurma 1 tane
1 tane kuru kayisi
Akşam
Kiymali domatesli yemek 3 kaşik kadar
Tavuk şinitzel 1 elim buyuklugunde
Bol salata
Su 1.5 litre yatana kadar 2 yaparim
Yarim saat yürüyüş yokuş çıkmalı
Sade soda içeyim diorum bide
Boncuk2307 Ellssa 60kiloyum
millete bakıyorum bizim gibi tatlı atakları yok. tatlıyı arada bir yerim diyor ya da çikolatayı 1 kare-2 kare yiyor bırakıyor. ben de dibini görene kadar rahat etmiyorum. çok sinir bir durum gerçekten.
Ay nıye böyle ya
Tamam yemeyecegım ama sanki yememişim gıbı istıyor canım
Evet aynen yemeyecegım
afiyet olsunKahvalti
1 çy bardagi kefir
Yagda yumurtanin yarisi
3 yeşil zeytin
2 çy kaşigi kadar labne peyniri
1 dilim köy ekmeği
Ara
Çay
1 tane hurma
Çerez bi kac tane
Öğlen (arkadaşlar zorla yemege goturdu)
1.5 lahmacun
Çay
Salata
Filtre kahve
Hurma 1 tane
1 tane kuru kayisi
Akşam
Kiymali domatesli yemek 3 kaşik kadar
Tavuk şinitzel 1 elim buyuklugunde
Bol salata
Su 1.5 litre yatana kadar 2 yaparim
Yarim saat yürüyüş yokuş çıkmalı
Sade soda içeyim diorum bide
Boncuk2307 Ellssa 60kiloyum
sorma valla tadelle hiç olmadı biliyorum. tadelle yiyen maviş kaptanTadelleyi gormesemmi bilemedimtamam tamam adimini gorunce unuttum Afiyet olsun
Benimde kilo almama sebep tatli aburcubur vs cocuklar dur durak bilmez ya versen ben ayni oyleyim yazin dondurma .Yemek yemek kadar benim icin onemli onemliydi diyim artik insallahmillete bakıyorum bizim gibi tatlı atakları yok. tatlıyı arada bir yerim diyor ya da çikolatayı 1 kare-2 kare yiyor bırakıyor. ben de dibini görene kadar rahat etmiyorum. çok sinir bir durum gerçekten.
evde makarnayı ayda bir yaparız diyor vs.
işyerinden bir arkadaşla Ramazandan önce markete girmiştik. makarna reyonunda iyi bir markanın indirimi vardı. evde yeterince var almayacağım almak istersen bak dedim. o da bana, biliyor musun ben makarna markalarını pek bilmem, evde pek yapmayız dedidedim ben de tüm markalarını bilirim... makarnasız bir hayat düşünemiyorum
valla ne desen haklısın. önceden almıştım evde vardı. bugün öğleden sonra da birine çok kızdım. eve sinirli gelince olanlar oldu. ama bitti yok artık
1 tane yiyecektim aslinda ama sagolsun arkadas 2 fazla olur 1er bucuk yiyelim deyince kiramadim .1 adet lahmacun daha guzel olurdu tavukta izgara olsa daha iyi olurdu afiyet olsun sporunda var daha ne olsun
Malesef öyle ya heleki çocuklu evlerde makarnasiz olmuyor bisey bulamayinca hemen makarnaya kosuyorum.Okadar çok istiyorum ki saglikli bol sebzeli yemekler ama hayaller hayatlar.Şimdi benim kizlar peşimde dolanio anne ıvır zıvır saati yapmiyormuyuz diemillete bakıyorum bizim gibi tatlı atakları yok. tatlıyı arada bir yerim diyor ya da çikolatayı 1 kare-2 kare yiyor bırakıyor. ben de dibini görene kadar rahat etmiyorum. çok sinir bir durum gerçekten.
işyerinden bir arkadaşla Ramazandan önce markete girmiştik. makarna reyonunda iyi bir markanın indirimi vardı. evde yeterince var almayacağım almak istersen bak dedim. o da bana, biliyor musun ben makarna markalarını pek bilmem, evde pek yapmayız dedidedim ben de tüm markalarını bilirim... makarnasız bir hayat düşünemiyorum
Bu sefer nem almasin diye paket lastiği ile iyice sarıp sarmalaKızlar dünden beri şöyle birşey oldu. Dün baktım masanın üzerinde açılmış bir paket petibör büskivi var. Bu sabah baktım mutfakta yine açılmış 1 paket petibör var. Evdekilere dedim zaten açılmış var eğer yemek isterseniz bunu yiyin dedim. Bu akşam baktım masanın üzerinde 1 paket daha açılmış petibör var. En sonunda oğlumu fırçaladım niye sürekli paket açıyorsun günah değilmi diye.
Oğlumun cevabı. Anne geçen sefer sen kalan petibörleri değerlendirdim mozaik pasta yaptım dedinya bende mozaik pastaya alt yapı hazırladım dedi. Bu çocuklar çok fena ya
Ana besin kaynağımız makarna+tavuk o kadar net yani haftanin 5 günü evde ya makarna pişer ya dünden kalmıştır.millete bakıyorum bizim gibi tatlı atakları yok. tatlıyı arada bir yerim diyor ya da çikolatayı 1 kare-2 kare yiyor bırakıyor. ben de dibini görene kadar rahat etmiyorum. çok sinir bir durum gerçekten.
Bu sefer nem almasin diye paket lastiği ile iyice sarıp sarmalabizimkiler de bisküvili pastayı çok seviyor hatta biri doğum gününde yaş pasta yerine bisküvili pasta ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?