Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tadelleyi gormesemmi bilemedim tamam tamam adimini gorunce unuttum Afiyet olsun

Tamamdır teşekkür ederim sabah tartılmıştım ama mesajı şimdi gördüğüm için çekmedim tabiki yarın çekip atarım

Sağol canım

Ay nıye böyle ya

Tamam yemeyecegım ama sanki yememişim gıbı istıyor canım

Evet aynen yemeyecegım
Hep yedin anlik mutluluk disinda ne verdi yag kilo saglik sorunu kendini begenmeme vs vs sebep oldugu cook sey var demi ama yemezsen dinc saglikli kendine özguvenli istedigini giyen kendini begenen bir insan olursun secim senin
BIz niye istedigimiz kiloda istedigini giyinen insanlar olmaliyim bukadar güçsüzmüyüz

Kahvalti
1 çy bardagi kefir
Yagda yumurtanin yarisi
3 yeşil zeytin
2 çy kaşigi kadar labne peyniri
1 dilim köy ekmeği

Ara
Çay
1 tane hurma
Çerez bi kac tane

Öğlen (arkadaşlar zorla yemege goturdu)
1.5 lahmacun
Çay
Salata

Filtre kahve
Hurma 1 tane
1 tane kuru kayisi

Akşam
Kiymali domatesli yemek 3 kaşik kadar
Tavuk şinitzel 1 elim buyuklugunde
Bol salata

Su 1.5 litre yatana kadar 2 yaparim
Yarim saat yürüyüş yokuş çıkmalı
Sade soda içeyim diorum bide
Boncuk2307 Ellssa 60kiloyum

1 adet lahmacun daha guzel olurdu tavukta izgara olsa daha iyi olurdu afiyet olsun sporunda var daha ne olsun

Ay nıye böyle ya

Tamam yemeyecegım ama sanki yememişim gıbı istıyor canım

Evet aynen yemeyecegım
millete bakıyorum bizim gibi tatlı atakları yok. tatlıyı arada bir yerim diyor ya da çikolatayı 1 kare-2 kare yiyor bırakıyor. ben de dibini görene kadar rahat etmiyorum. çok sinir bir durum gerçekten.
evde makarnayı ayda bir yaparız diyor vs.

işyerinden bir arkadaşla Ramazandan önce markete girmiştik. makarna reyonunda iyi bir markanın indirimi vardı. evde yeterince var almayacağım almak istersen bak dedim. o da bana, biliyor musun ben makarna markalarını pek bilmem, evde pek yapmayız dedi dedim ben de tüm markalarını bilirim... makarnasız bir hayat düşünemiyorum

afiyet olsun

Benimde kilo almama sebep tatli aburcubur vs cocuklar dur durak bilmez ya versen ben ayni oyleyim yazin dondurma .Yemek yemek kadar benim icin onemli onemliydi diyim artik insallah
Aslinda seker zehir babam kanser hastasi pet cekimlerinde seker iciriyorlar kanser hucresini gormek icin.Bizde keyifle yiyiyoruz ama sahiden anlik mutluluk veriyor maalesef saglikli alternatifler bulmak zorundayiz

valla ne desen haklısın. önceden almıştım evde vardı. bugün öğleden sonra da birine çok kızdım. eve sinirli gelince olanlar oldu. ama bitti yok artık

Olmuşla ölmüşe çare yok canım. Biz işin şakasindayiz. Varsa bir derdin yediğin tadelle şifa olsun inşallah

Çarşamba

7.30

4 kibrit kutusu tahin ekmeği
İle sucuklu kaşarlı tost
1 yumurta
7 zeytin , domates salatalik

Aralarda . 2 Kahve
2 Yeşil çay

17.00
Kremalı kabak çorba
Ispanakli turşu kavurma
1 tavuk but
Az tere, 1 avuç cekirdek
10 kabuklu yer fıstığı

Ara
Maden suyu

Spor 3200 adım
+21 dk Growwithjo videosu

Ellssa Boncuk2307 Purple58

Kızlar dünden beri şöyle birşey oldu. Dün baktım masanın üzerinde açılmış bir paket petibör büskivi var. Bu sabah baktım mutfakta yine açılmış 1 paket petibör var. Evdekilere dedim zaten açılmış var eğer yemek isterseniz bunu yiyin dedim. Bu akşam baktım masanın üzerinde 1 paket daha açılmış petibör var. En sonunda oğlumu fırçaladım niye sürekli paket açıyorsun günah değilmi diye.
Oğlumun cevabı. Anne geçen sefer sen kalan petibörleri değerlendirdim mozaik pasta yaptım dedinya bende mozaik pastaya alt yapı hazırladım dedi. Bu çocuklar çok fena ya

Malesef öyle ya heleki çocuklu evlerde makarnasiz olmuyor bisey bulamayinca hemen makarnaya kosuyorum.Okadar çok istiyorum ki saglikli bol sebzeli yemekler ama hayaller hayatlar.Şimdi benim kizlar peşimde dolanio anne ıvır zıvır saati yapmiyormuyuz die

Bu sefer nem almasin diye paket lastiği ile iyice sarıp sarmala bizimkiler de bisküvili pastayı çok seviyor hatta biri doğum gününde yaş pasta yerine bisküvili pasta ister

Ana besin kaynağımız makarna+tavuk o kadar net yani haftanin 5 günü evde ya makarna pişer ya dünden kalmıştır.
Diğer 2 günde pirinç pilavı belki dürüm tarzı birşey.
Kilo alma sebebim de biraz bu duruma kendim için çözüm bulamamıştı.
Artık kendime sebze ve salatayı hazır ediyorum.
Bugün kaç cedit tavuk ve makarna yapabiliyorum diye saydım

Sade makarna
Kavurma makarna
Salçalı makarna
Donatesli fesleğenli Makarna
Sarımsaklı yoğurtlu makarna
Kremalı körili makarna
Fırında peynirli makarna
Kıymalı makarna
Bizde çeşit hitmez
Bak daha makarnayi şekillerine göre ayirmadim

9 Nisan Çarşamba
12.00: 2 yumurta, az kaşar peynir, 7 zeytin, 1 ince dilim organik ekmek, bir dilim elma, pancar, marul
15.30-16.00: fırında zeytinyağlı karnabahar üzerine ev yapımı yoğurt(toplamda bir kase kadardı), 1 tabak kuru fasulye, 10 fındık

Su: 2 lt
Spor: 30 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Boncuk2307 Purple58

Bu sefer nem almasin diye paket lastiği ile iyice sarıp sarmala bizimkiler de bisküvili pastayı çok seviyor hatta biri doğum gününde yaş pasta yerine bisküvili pasta ister

Benim oğlumda çok seviyor doğum gününde de istedi. Cumartesi yaparim artık. Yoksa içime dert olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…