Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim oglum 2 aylikken baslamistim 1 yasina kadar 20 kilo vermistim emziriyorsan bunu artiya cevirebilirsin o uyurken leslie yapardim bazen onun yaninda yapardim ona tuhaf gelirdi gulerdi bana

Benim oglum 2 aylikken baslamistim 1 yasina kadar 20 kilo vermistim emziriyorsan bunu artiya cevirebilirsin o uyurken leslie yapardim bazen onun yaninda yapardim ona tuhaf gelirdi gulerdi bana
Keske bende öyle etseymişim hic gelmedi aklıma ama tabi ben sezaryenliydim oyüzden zorlamadım hiçbirşey

hahahaha yerim ben bu kızçelerii benimki benle birlikte yapıyor koca totosunu kaldırarak
hahahaha ebru demeyin banaa kimdi ya oo

Evett buna bende katılıyorumm cumartesi karnım guruldayana kadar yemiyom içmiyom öyle tartılıyom ama salıları tualate bile gidemeden tartılıp işe geliyom haahahah
IŞteee bende farkettim onu açımdan kıvrandım resmenn yaa zor sabah ettim merak ettim bi baktım şok

Supriiiiiz. Zaten güldüydum ohh bu yatarak yapılıyormus dediğinde

Tebrik ederim

Hiç emin değilim

Tebrik ederim

Tebrikler

O gadaaaa açlık nereye gitti

Teşekkürler

bence menüleri gayet güzel, bir hafta daha böyle devam et derim sonra bir tık azaltalım
ama içine sinmiyorsa şuan da bir tık azaltabilirsin tabii, bir parça yağdan kısarak ama tabii, proteinini azaltma

Sevindim böyle dusundugunuze iyi demi menüler. Diyetisyene gitmiyorum canım yaa şuan ona ayıracak bi butcem yok. Tahlil baktırmadim aslinda bi gidip kan mi versem ki ? Böyle devam ediyorum o zaman menüler de belki gece ara ogunumu kaldırabilirim siye düşünüyorum.

Bugun tek öğun yaptim suan yedikce yiyesim var ama tutuyorum kendimi
Menum

Aksam 16.40
1 tabak patlicanli kofte(Yoresel bulgurkoftesi)
Enginar salatasi

Su 2 lt
Spor 15 dk Ebru Şalli pilates

Bugun spor yaparken tayt giydim her taraftan sıkı olan tayt daha rahat oldu karin kismim daha kuculmus.Cok sevindirici

Ellssa Boncuk2307 _Zeze

aslında vücut ölçülerini alsak ona göre hesaplayıp alman gereken kalori vs üzerine çalışsak belki daha iyi sonuç alırsın

Ah ah pandemi hamileleri çok çekti be. Allah bir daha göstermesin canım.
hahahahaha ben şey.... bella hadidd'ten de uzunum..... ama görüntü olarak öyle düşünelim demek istedim yahuuu
VKI den tahmin edebiliyorum canım uzun olduğunu. Maşallah. Kaçtı boyun? Benim de yağ oranım düşük, kas oranım yüksek çıkar hep ondan kilomu pek belli etmem. Boydan alan rabbim buradan güldürmüş

Ayy maşallah ya. Ben benimki üç yaşına gelince artık lohusa olmadığımı kendime hatırlatarak başlamıştım :)

Iyi akşamlar bebisler bugünkü menum

Sabah 9 00
Omlet
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
Tahin pekmez

Ogle arkadaşa gittim 14 00
3 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Ve bolca nohutlu salata
Allah tan diyette olduğumu biliyor da sadece salata yapmış

Akşam 18 00
Tavuklu çökertme kebabı
1 kaşık kadar patates aldım çok azdi bide yağsız airfryer da kızardı
Salata

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 _Zeze

Afiyet olsun canim

Ayy maşallah ya. Ben benimki üç yaşına gelince artık lohusa olmadığımı kendime hatırlatarak başlamıştım :)
Dogumdan sonra 82 kiloyla baslamistim psikolojim bozulmustu verdim sonra geri aldim simdi yillarca 83 kiloyla gezdim tık demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…