• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evett işte benim okadara zamanim olmuyo leslieye bile zor yetişiyorumm yanii oglum beni pek bırakmıyo 2 sene sonra anca egzersiz zamana ihtiyacım olması lazim evett acele ettim o anda olsun bitsin çabuk çabuk diye🤣🤣 bide daha yeni kahvalti etmistim oda zorladı beni sanırımm
Benim oglum 2 aylikken baslamistim 1 yasina kadar 20 kilo vermistim emziriyorsan bunu artiya cevirebilirsin o uyurken leslie yapardim bazen onun yaninda yapardim ona tuhaf gelirdi gulerdi bana 😊

Benim oglum 2 aylikken baslamistim 1 yasina kadar 20 kilo vermistim emziriyorsan bunu artiya cevirebilirsin o uyurken leslie yapardim bazen onun yaninda yapardim ona tuhaf gelirdi gulerdi bana 😊
Keske bende öyle etseymişim hic gelmedi aklıma ama tabi ben sezaryenliydim oyüzden zorlamadım hiçbirşey

akşam kızı banyoya attım, 10 dk dursun da sporumu yapıyım dedim, ip atlıyodum banyodan çıktı geldi yeter ip atladığın gel artık!! diye sdhfjdslf salmıyo beni spor yapmam için ben de öğle arasında bi tur yürüyüş yapıyorum şartlar el verdikçe hallediyorum :KK74::KK74:
hahahaha yerim ben bu kızçelerii benimki benle birlikte yapıyor koca totosunu kaldırarak :KK49:
Ebru döve döve nefes aldırıyor. Sevme sebeplerinden biri de o. Dikkat etmedin demek ki. Çok tok veya çok sıvı almış olma, belki acele ettin. Bir de ( yosunlupapatya yosunlupapatya için de soyliyim) videoda bazı plsnsizliklar olmuş. Ben de laflara yetişemiyorum diye ilk zaman durdurup yapıyordum ama gerek yokmuş çünkü zaten lafa dalıyor fazla yaptırıyor 🤣 şu ayakla minik minik daireler çiziyoruz derken o ne öyle 20 tamam da sola geçince 30 falan yapacak kadar zaman oluyor o da çok yakıyor. Özellikle o harekette ilk zaman 15-20 saymak lazım
hahahaha ebru demeyin banaa kimdi ya oo:KK53:

Evett buna bende katılıyorumm cumartesi karnım guruldayana kadar yemiyom içmiyom öyle tartılıyom ama salıları tualate bile gidemeden tartılıp işe geliyom haahahah :KK70:
IŞteee bende farkettim onu açımdan kıvrandım resmenn yaa zor sabah ettim merak ettim bi baktım şok🤣

Ekside olman cok guzel cumartesiye daha cok eksi gelir

Biraz daha işi sıkı tutsan olur bence

Tebrik ederim ekside olman guzel

Cumartesiye guzel eksi gelir

Vaovv tebrikler canim 🤗

Tebrik ederim canim ne guzel mutlu ediyor demi insani 🤗 oyuzden anlik mutluluklara kapilmiycaz onumuze her geleni yemiycez hayir diycez 🤗

😁 Supriiiiiz. Zaten güldüydum ohh bu yatarak yapılıyormus dediğinde :KK70:

Tebrik ederim 🩵

Hiç emin değilim 🤭

Tebrik ederim🩵

Tebrikler 🩵

O gadaaaa açlık nereye gitti🤨

Sabit candır

Ooo müthişsin tebrikler canooo

Tebrikler canım
Bugün foto şartı yok kontrol tartısı sadece

Bırakma bence canım. Bulgur kasları besler. Her zaman çok gidecek diye kural yok. Sen çok güzel devam ediyosun aynen devam.
Tebrikler canım

Cumartesiye eritirsin sen merak etme canım

Canım senin menüler çok doluydu. Hatta dedim bu kız akşama kadar yemek işi ile uğraşıyor resmen.
Önce sakin ol 300 gr bişey değil gider çabucak.
Sen araları çıkarsan yeter veya 3 öğün yapmayıp 2 öğün yap tek bir tane ara olsun yeter sana. Bak o zaman tıkır tıkır gidecek kilolar.

Cumartesiye gider hiç merak etme

Tebrikler canım

ay sadece bi sürü nazar boncuğu atabilirim bu fotoya elbise de göbek falan belli etmiyo gayet iyiiii

ilk tartı olma şansını 1 dk ile kaçırmışsın önce ben atmışım :P:P ucunu almak için burdayız, birbirimizi destekleyerek kiloları eritiyoruzzzz

güzel bir başlangıç olmuş haftaya, tebriklerr

teşekkür ederimmm 🥰🥰

🥰🥰

regl 2. gününe rağmen sabit olması çok iyi bir haber bence.

wowowowoww spor canavarı kiloları eritiyor tebrikler canımmm

çok iyi bi düşüş tebrik ederim

ay yavaşladı demeyelim de 2 günde 200 gr yani bi paket margarin vermişizzz ben de -200

🥰🥰 teşekkür ederimmm

regl öncesi +2 kg falan görmüşlüğüm var, kadın fizyolojisi böyle bişi iştee, alıcaz vericez yapcak bişi yok, ctesi toparlarsın <3

🥰🥰

canum benimmm iyi düşün iyi olsun yavaş gitsin kalıcı gitsin önemli olan kalıcı gitmesiiii

10 dk sonra tartılsan +200 de görmezmişsin benceee

regle az kalıp eksi görmek gayet iyiiii, tebrikler

tebrik ederim gayet iyi 🥰🥰

teşekkür ederim 🥰

2 günde tartıda eksi görmemek çok normal bence, cumartesi bakalımmm asıl

muhteşem bi pozitiflik örneği, tam olması gerektiği gibi, tam bi fıstığa yakışacağı gibi, tebrik ederimmm

wowwwww diyorum kaptanım tebrik ediyorum çok iyi valla

şekerim cumartesiye kadar hallolacak bi eksi yaaa, nolcak sankii

hahahahahhaha kilodaşım tekrar 69.0 da buluşalım cumartesi hadi el sıkışalım

tebrik ederimmm

teşekkür ederim 🥰

ay 2 gün için sabit olmak gayet normalllll moral bozmalık bişi yokkk

benim düşükle sonuçlanan 2. hamileliğim döneminde o ölü gibi yattığım ilk 3 aylık süreçte çocukla asla ilgilenemiyordum, o dönem istemeden bağımlı yaptım çocuğu. tek başımayım çünkü. şimdi onu toparlama sürecindeyim, benden istemiyor telefon pek mesela, verdiğim zaman da süre limitli veriyorum. senin "farkında olmadan yaptık" dediğin şey benim için sağlık sorunları dolayısıyla olmuş oldu anlayacağın. daha çok küçük, telefonu eline fazla aldığı günler ve almadığı günler arasındaki farkı çok net görebiliyor, anlayabiliyorum. o yüzden elimden geldiğince telefonla değil, televizyondan, daha çok hareket edeceği oyunlarla oyalamaya çalışıyorum, beraber oynayacağımız falan. (floor is lava, dance and freeze tarzı şeyler.) ama gerçekten sınırları belirlemek çok kıymetli böyle konularda, benim de ipleri elimde tutmam gereken bir konu, yüzüme çarptırdın tekrar bu konunun önemini, teşekkür ediyoreeemmm
Teşekkürler ♥️ ♥️ ♥️ ♥️

bence menüleri gayet güzel, bir hafta daha böyle devam et derim sonra bir tık azaltalım
ama içine sinmiyorsa şuan da bir tık azaltabilirsin tabii, bir parça yağdan kısarak ama tabii, proteinini azaltma

Bence de menülerin güzel . Ne kadar oldu diyetisyene başlayalı? Tahlillerine bakıldı mi ?
Bizim gözümüze 1-2 dilim ekmek fazla geliyor ama metabolizman daha hızlı . Yani şimdi kalorinin biraz yüksek olması lazım.insulin ditencin falan varsa ilk ay o kırılır sonradan hızlanirsin
Sevindim böyle dusundugunuze iyi demi menüler. Diyetisyene gitmiyorum canım yaa şuan ona ayıracak bi butcem yok. Tahlil baktırmadim aslinda bi gidip kan mi versem ki ? Böyle devam ediyorum o zaman menüler de belki gece ara ogunumu kaldırabilirim siye düşünüyorum.

Bugun tek öğun yaptim suan yedikce yiyesim var ama tutuyorum kendimi 🤣
Menum

Aksam 16.40
1 tabak patlicanli kofte(Yoresel bulgurkoftesi)
Enginar salatasi

Su 2 lt
Spor 15 dk Ebru Şalli pilates

Bugun spor yaparken tayt giydim her taraftan sıkı olan tayt daha rahat oldu karin kismim daha kuculmus.Cok sevindirici 🤗

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze

Sevindim böyle dusundugunuze iyi demi menüler. Diyetisyene gitmiyorum canım yaa şuan ona ayıracak bi butcem yok. Tahlil baktırmadim aslinda bi gidip kan mi versem ki ? Böyle devam ediyorum o zaman menüler de belki gece ara ogunumu kaldırabilirim siye düşünüyorum.
aslında vücut ölçülerini alsak ona göre hesaplayıp alman gereken kalori vs üzerine çalışsak belki daha iyi sonuç alırsın

Yaaa benim de hamileliğim pandemide geçmişti oğlum bir de ağustos doğumlu sıcakta maske takıyordum bir de kapalı olunca daha zordu. Tek başına, içeri kimseyi almazlardı, böyle bir tuhaf geçti hamileliğim ya :oops:
Ah ah pandemi hamileleri çok çekti be. Allah bir daha göstermesin canım.
hahahahaha ben şey.... bella hadidd'ten de uzunum..... ama görüntü olarak öyle düşünelim demek istedim yahuuu :D
VKI den tahmin edebiliyorum canım uzun olduğunu. Maşallah. :nazar: Kaçtı boyun? Benim de yağ oranım düşük, kas oranım yüksek çıkar hep ondan kilomu pek belli etmem. Boydan alan rabbim buradan güldürmüş :KK70:

Ayy maşallah ya. Ben benimki üç yaşına gelince artık lohusa olmadığımı kendime hatırlatarak başlamıştım :)

Iyi akşamlar bebisler bugünkü menum

Sabah 9 00
Omlet
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
Tahin pekmez

Ogle arkadaşa gittim 14 00
3 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Ve bolca nohutlu salata
Allah tan diyette olduğumu biliyor da sadece salata yapmış 🤭