Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya o eşleri sorma hiç hem yiyorlar hem kilo almıyorlar napalim bizim de kaderimiz bu . Benimki de karşımda herseyi yer akşamları özellikle bi de diyor ki senin de karşında yiyorum ama kusura bakmıyorsun demi diye . Yok canimm dedim ne kusuru

Öncelikle geçmiş olsun kaptanım bugün nasılsın?
Espri yapmıştım bi önceki mesajımda ama cidden yiyememişsin üzüldüm şu an inşallah toparlarsın bugün sağlıkla beslenebilirsin
Sağol canım dün sabah da biraz midem bulanıyordu ama sonra geçti. Önceki gün gibi zorlamadı. Dün yedim valla, pişmanım. Birazdan menümü de yazıcam zaten.
Ehhhh kaptanımmm kafamız da çalışıyor vücudumuz da bi yerden kaçarsa öteki taraftan yakalarız
Yarın sabah göreceğiz bakalım neyi ne kadar yakaladığınızı
Çok çok geçmiş olsun canım sağlıkla gitsin çıksın inşallah
Çok şükür canım ameliyatı güzel geçti, dün geceye kadar onlarlaydım. Eve gelince de çok geçmeden yattım o yüzden uğrayamadım.

O gün niyeyse öyle oldu. Aslında şişkinlik yapan birşey değil, bitki tohumu bildiğim kadarıyla canım. Ama var ya işe yaramış galiba. Tartıldım da bugün sonuç iyiydi
Bazen içtiğimiz su bile şişkinlik yapıyor canım belli olmuyor işte. Sonuç güzelse her şey yolunda demek ki.
Hiçtebile. Mavi takım yenicek bi kere. Arke'cim ama üzülme ben seni de çok seviyorum yenilince ağlayacak gibi olursan da mendil benden arkadasim
Yarın sen de hüsrana uğrayacaksın demek ki canım, yenilsem de ağlamam ancak tebrik ederim canım rakip kaptanımı
Ay ben de. Say desen futbolcuları bilmem ama çok seviyorum Beşiktaş'i. Rahmetli babamın takımıydi bize o aşıladı bu Beşiktaş sevgisini
Eşim ben oğlum hepimiz Galatasaraylıyız. Önceden ben de sayamazdım ama evden maç eksik olmayınca hepsini öğrendim

16 Ocak Perşembe menüsü
13.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, yarım avokado, yeşil zeytinli domates kurusu, 2 dilim ekmek, 1 dilim ekmeğin üzerine kaymak bal.

17.00 akşam
1 porsiyon et döner, biraz salata, 2 parça pide.

Gün içinde şekersiz çay, şekersiz kahve falan içtim.

Su 2.5 lt olmuştur sanırım
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

17 Ocak Cuma menüsü
12.00 kahvaltı
2 yumurtadan omlet, 5 yeşil zeytin, 4 kaşık lorla çingen salatası, yarım avokadolu limonlu marul salatası, 1 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay, avuç içi fıstık.

17.30 akşam
Fırında 1 kalçalı but, birkaç kaşık çoban salata.

Su 2.5 lt

Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Dünün ve bugünün sporlarını birlikte paylaşacağım.

Afiyet olsun canım, çok şükür karneleri verdiniz, birazcık dinlenme zamanı.
15.01.2025 Çarşamba

17.30
1 kepek ekmeğine marulu beyaz peynirli sandviç
1 ayran

20.00
1 ayva

Su: 2,5 lt
Spor: 50 dk yoga ve 15.791 adım

Ellssa Boncuk2307 arke

Eki Görüntüle 3537738
Afiyet olsun kaptanım, açlık orucuna mı girdin. Çok az yemişsin.
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş. Spor da harika.

Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş.

Canım ameliyattan çıktıktan sonra da yanlarında kaldım, bir ara eve döndüm eşimle yemek yiyip sonra tekrar yanlarına geçtik ve eve geç döndük. Ondan yazamadım.
Canım sen niye doğru düzgün yemiyorsun yapma böyle. Valla ben yiyorum haberiniz olsun Neyse sabaha az kaldı inşallah güzel sonuç alırsın kaptanım.
Afiyet olsun canım, 1 böreğin yufkası azdır diye tahmin ediyorum.

Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah iyi geçmiştir
Çok teşekkür ederim canım, şükürler olsun iyi geçti.
Sanırım ben anlatmıştım canım dimi.
Bence gayet iyi yapmışsın canım, protein kas kaybı yaşamamak için çok önemli. zaten küçük bir parçaymış, bu yüzden kalori açısından da sorun yaratmaz.

İyi olmasına çok sevindim canım, umarım yakında tamamen iyileşir.
Canım neden japonca ve korece. Yani bu dillerde üniversite eğitimi falan mı aldınız.

N Nazlimuuu FitFiliz kızlar size yurtdışı hakkında danışmak istiyorum ben. Hollanda ve Almanya bizim yerleşmeyi istediğimiz ülkeler arasında. Türkiye'den gitmek istiyoruz ilerleyen zamanlarda, ya da en azından çocuğumuz yurtdışında eğitim alsın istiyoruz. Siz nasıl yerleştiniz oralara bilgi vermeniz mümkün mü? Dilerseniz özelden de konuşabiliriz.

tabloyu baya geçe bıraktım kusura bakmayın.
bu hafta griptim iş ve yatak olarak geçti günlerim.
yarın diyetissyene başlıyorum. daha güzel geleceğim buraya azmim tam olssun ve cumartesi size takılayım
Geçmiş olsun canım, inşalalh artık iyisindir. Ben sanırım hedefe ulaşamayacağım.

Memnun oldum çok

Evet canım

Geçmiş olsun canım, inşallah güzel haberler alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…