Ya o eşleri sorma hiç hem yiyorlar hem kilo almıyorlar napalim bizim de kaderimiz bu . Benimki de karşımda herseyi yer akşamları özellikle bi de diyor ki senin de karşında yiyorum ama kusura bakmıyorsun demi diye . Yok canimm dedim ne kusuruValla canım sabah kıyafetler ile 89 ciktim regli başladıktan sonra biraz önce tartildim 91kg anında 2kg fark etti. kadın olmak çok zor valla sürekli sağlığımız icin didiniyoruz . Eşim şuan karşımda ayran ile ciğköfte yanında da un kurabiyesi yiyor adam midesi çöplük gibi ama kilo almıyor. yarın itibariyle atak yapmam lazım. 2aydir 88 89 gidip geliyorum.
Sağol canım dün sabah da biraz midem bulanıyordu ama sonra geçti. Önceki gün gibi zorlamadı. Dün yedim valla, pişmanım. Birazdan menümü de yazıcam zaten.Öncelikle geçmiş olsun kaptanım bugün nasılsın?
Espri yapmıştım bi önceki mesajımda ama cidden yiyememişsin üzüldüm şu an inşallah toparlarsın bugün sağlıkla beslenebilirsin
Yarın sabah göreceğiz bakalım neyi ne kadar yakaladığınızıEhhhh kaptanımmm kafamız da çalışıyor vücudumuz da bi yerden kaçarsa öteki taraftan yakalarız
Çok şükür canım ameliyatı güzel geçti, dün geceye kadar onlarlaydım. Eve gelince de çok geçmeden yattım o yüzden uğrayamadım.Çok çok geçmiş olsun canım sağlıkla gitsin çıksın inşallah
Hoşbuldummm canım, çok sağolasın. Dün nerdeyse bütün gün arkadaşın yanındaydım, gelince de yorgun olunca yattım hemen. Bugün de ev temizliği falan yaptım gelemedim. Sen nasılsın.Hosgeldinn canım merak ettim seni
Bazen içtiğimiz su bile şişkinlik yapıyor canım belli olmuyor işte. Sonuç güzelse her şey yolunda demek ki.O gün niyeyse öyle oldu. Aslında şişkinlik yapan birşey değil, bitki tohumu bildiğim kadarıyla canım. Ama var ya işe yaramış galiba. Tartıldım da bugün sonuç iyiydi
Yarın sen de hüsrana uğrayacaksın demek ki canım, yenilsem de ağlamam ancak tebrik ederim canım rakip kaptanımıHiçtebile. Mavi takım yenicek bi kere. Arke'cim ama üzülme ben seni de çok seviyorum yenilince ağlayacak gibi olursan da mendil benden arkadasim
Eşim ben oğlum hepimiz Galatasaraylıyız. Önceden ben de sayamazdım ama evden maç eksik olmayınca hepsini öğrendimAy ben de. Say desen futbolcuları bilmem ama çok seviyorum Beşiktaş'i. Rahmetli babamın takımıydi bize o aşıladı bu Beşiktaş sevgisini
Çok şükür canım iyi geçti. Dualarınız için Allah razı olsun.Allah'ım yardımcısı olsun kaptanım umarım iyi geçmiştir ameliyat
Afiyet olsun canım, çok şükür karneleri verdiniz, birazcık dinlenme zamanı.Günaydın herkese
İki gündür giremedim. Malum karne haftası olunca ve etkinlik haftası da üzerine eklenince eve bitik halde geliyorum. Sızıp kalıyorum iki gündür.
Oruçlu idim dün bir de...
İki günün menüsünü yazayım da ceza almayayım.
Salı
Sabah küçük bir tost çeyrek ekmek kadar
1 bardak çay
Akşam
1 kase çorba
İki kaşık bulgur pilavı
Canım başka birşey istemedi sızıp kaldım.
Çarşamba menü
Sahurda
Bir yumurta
1 dilim ekmek
Azıcık helva bir çatal da peynir
Akşam
Bir kepçe çorba
Yarım lahmacun
Bolca salata
Ve bbolca çay
Adım sayım iki günde de 4500 civarı idi
Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım, açlık orucuna mı girdin. Çok az yemişsin.15.01.2025 Çarşamba
17.30
1 kepek ekmeğine marulu beyaz peynirli sandviç
1 ayran
20.00
1 ayva
Su: 2,5 lt
Spor: 50 dk yoga ve 15.791 adım
Ellssa Boncuk2307 arke
Eki Görüntüle 3537738
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş. Spor da harika.Selamlar Bugünki menüm aşağıdaki gibidir
11:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 kapya biber
1 avuç yaban Mersin’i
10 badem
1 domates
1 karabuğday patlağı
50 dk pilates yaptım
Ara öğün
Kefir 1/4 muz yulaflı Shake
1 activa az yaban Mersini
Akşam
1 kase kereviz yemeği az patatesli
1 kase yoğurt
Bitiş
Ellssa arke Boncuk2307
Çok şükür iyi geçti canım, inşallah iyileşme süreci de iyi olur.İnşallah iyi geçmiştir canım. Allah yardımcıları olsun
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş.Selamlar kizlar gelemedim bugün kayinvalidemlerdeydik yemekte menümu yazım
Sabah 9 30
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik
Ara 13 30
1 kase yoğurt 1 avuç fıstık
Aksam 16 30
1 kase mercimek çorbası
3 4 tane lahana sarması
Istavrit yedim ama sayısını bilmiyorum bir tabak diyelim
Ve salata bolca
Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 arke canım hastanede misin hala nasıl durumu hastanın çıktı mı ameliyattan
Canım sen niye doğru düzgün yemiyorsun yapma böyle. Valla ben yiyorum haberiniz olsunKızlar kolumu bile kaldıramıyorum o kadar bitkin o kadar yorgunum
Tartı günü ne zamandı kaç gün kaldıyandı kablolar bende
Dün 500 ip atlamak perte çıkardı nasıl hamlamışım. Bugün sadece yürüdüm ip atlayamam herhalde. Atlayabilirsem 100 ancak. Yazarım atlayabilirsemBoncuk2307
Doğru dürüst menü yemek istiyorumyiyemiyorum arke geliyor aklıma
Sırtım yanlarım bağımsızlığını ilan etti
Bugün sadece okicam yorum yapamicam üzgünüm
Afiyet olsun canım, 1 böreğin yufkası azdır diye tahmin ediyorum.selammmmlar günün z raporunu veriyorum:
8.30 ananas, yulaf, chia, fıstık ezmesi smoothie
12.30 süzme yoğurt üzeri fırında bamya&nohut, salata
16.00 sütlü kahve, 2 galeta, armut ve 8 badem
19.30 2 yumurta(sahanda, az yağlı) 1 dilim tam buğday ekmeği, 7 zeytin, domates salatalık söğüş, 1 tane ıspanaklı gül böreği (ev yapımı, yağsızdı)
sporu akşam yatmadan önce yazayım. daha üst vücut antrenmanı yapıcam
su 2.5 lt, büyük ihtimalle 3'e tamamlarım.
arke Ellssa (boncuk u spora etiketleyim galiba di mi)
Çok teşekkür ederim canım, şükürler olsun iyi geçti.Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah iyi geçmiştir
Sanırım ben anlatmıştım canım dimi.Kızlar ya bu arada tanişmadiklarimla tanişabilir miyiz? Zaten forum online bir de acaba kimle konuşuyorum karşımdaki nasi biri diye bilmeyince bir nevi zorluk yaşıyorum. Diğer türlüsü daha sıcak samimi geliyor. Siz artık tanıyorsunuz az çok birbirinizi ama benim gibi sonradan gelenler için bir kere daha şöyle genel yazsanız kendinizden bahsetseniz olur mu? Nolur nolur
Bence gayet iyi yapmışsın canım, protein kas kaybı yaşamamak için çok önemli. zaten küçük bir parçaymış, bu yüzden kalori açısından da sorun yaratmaz.16.01.2025 Menüm
Sabah(10.00)
3 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Ara(13.00)
1kupa sütlü kahve
2 badem
Akşam(18.00)
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük parça fırında tavuk
Su:1.5 lt ( yatana kadar 2.5 olur)
Spor: 5000 adım
Birazdan ev temizliycem ama artık onu saymiyosunuz heralde kurallarda gördüğüme göre.
Bir de danışmak istediğim bir konu var size kızlar. Akşam fırında tavuğu komşum göndermişti. Çok toktum aslında ama bilerek yedim protein almak ve kalorimi bir anda azaltmamak için. Daha önce kalorimi bir anda düşürdüğümde kilo vermem yavaslamisti.
Ne diyorsunuz menüme? Sizce iyi mi? O tavuğu zorla yememe gerek var mıydı?
İyi olmasına çok sevindim canım, umarım yakında tamamen iyileşir.Buralardayım canım bakıyorum arada dil kursum var ona gidiyorum, bıdığımın ilaçlarını falan veriyorum ona kanalize olmuş durumdayım çok şükür iyi gidiyor hali
Uyku düzenim şaştı yine ve az su içmeye başladım düzeltmeye çalışıyorum. Kilo almıyorum ama vermiyorum da onu çözmeye uğraşıyorum
Canım neden japonca ve korece. Yani bu dillerde üniversite eğitimi falan mı aldınız.ay korece japoncaya kıyasla alfabe açısından çok daha kolay, kursla öğrenmesi çokkk daha rahat çok güzel bir seçim olmuşkardeşim de korece tercüman alfabesini okuyabiliyorum ben de çat pat japoncayla bazı kelimeler benzer yani italyanca duysam mesela sıfır kelime anlıyorum ama korece bana tanıdık geliyo daha çok. iyi eğlencelerrrr grameri de türkçeye benziyo korecenin kolay öğrenirsin bence
Geçmiş olsun canım, inşalalh artık iyisindir. Ben sanırım hedefe ulaşamayacağım.tabloyu baya geçe bıraktım kusura bakmayın.
bu hafta griptim iş ve yatak olarak geçti günlerim.
yarın diyetissyene başlıyorum. daha güzel geleceğim buraya azmim tam olssun ve cumartesi size takılayım
Memnun oldum çokçok az gerçekten kaptanım afiyet olsun
merhaba, sanıyorum biz tanışmadık henüzadım Yasemin 40 yaşındayım 63 civarı kilolarda gezinip duruyorum
ellerine sağlık canımm
çok geçmiş olsun canımm şimdi nasılsın
yediklerin çok az değil mi canım, afiyet olsun
inşallah canımm
keyfin nasıl herşey yolundadır inşallah
Evet canımÇok teşekkür ederim canım, şükürler olsun iyi geçti.
Sanırım ben anlatmıştım canım dimi.
Bence gayet iyi yapmışsın canım, protein kas kaybı yaşamamak için çok önemli. zaten küçük bir parçaymış, bu yüzden kalori açısından da sorun yaratmaz.
İyi olmasına çok sevindim canım, umarım yakında tamamen iyileşir.
Canım neden japonca ve korece. Yani bu dillerde üniversite eğitimi falan mı aldınız.
Teşekkür ederim canım benim.Canım çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin
Geçmiş olsun canım, inşallah güzel haberler alırsınız.Hamdolsun canım
Çarşamba kötü bir haber aldık, üzüldük, manen yakınımızın yanında olduğumuzu gösterdik (adli konu)
Dün daha kötü haberin kıyısından döndükmü henüz belli değil, pazartesi belli olacak, inşallah güzel haberler alırız (sağlık)
Yakın zamanda görümcemin eşi vefat etmişti, onunla vakit geçiriyoruz, arada duygusal ve karamsarlıkları ve diğer aile üyelerine kırgınlıklarını dile getirince ister istemez modumuz düşüyor
Bugün bacaklarım sızlıyor, dışarı çıkmayacağım, eşimde de hafif kırgınlık var, biraz dinleneceğiz, akşama babamlar ve kızkardeşim gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?