• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar yarın çok yakın bir arkadaşımın kızı ameliyat olacak. Hem dualarınızı esirgemeyin hem de ugrayamazsam haberiniz olsun. Tüm gün onun yanında olacağım büyük ihtimalle. Hepinizi çok öpüyorum 🥰😘

Canım çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin

Günaydın kızlarrr ❤

FB_IMG_1731441993972.jpg

Kızlar hayırlı cumalar sonunda bütün islerim bitti . Gruba daha çok zamanım var artık
Dünkü menüm

Sabah 3 yumurta haşlama yedim. Bütün gün midem çok bulandı birsüre yumurta yemem 🙄. Akşam pırasa var diye sabah protein çok olsun dedim ama yanlus karar

Ara 2 galete 1 maden suyu

Öğle mercimek çorbası

Ara 5v6 çubuk krater 1 bardak kefir

Akşam zeytinyağlı pırasa yoğurt
Su 2litre
arke arke Ellssa Ellssa
Hayırlı cumalar canim . Ellerine sağlık bitirdin iyi olmuş. Afiyet olsun bu arada aralar da galeta yada kraker yerine badem fındık filan daha tutar seni diye düşünüyorum ne dersin hem gereksiz karbonhidrat almazsin

Kızlar bende kilo vermek istiyorum 87 kiloyum şuan 79 ile hamile kaldım 98 ile kasımda doğum yaptım ama şuan87 kiloyum tabi hiç dikkat etmedim ben bulduğumu yiyorum emziriyorum ama sütüm az kesildi bazı sebeplerden nasıl yapıcaz ne yapmam lazım mayıs hazirana kadar 70 kga düşmem lazım benim
Hoşgeldin canım

çok az gerçekten kaptanım afiyet olsun :KK60:

merhaba, sanıyorum biz tanışmadık henüz :KK200: adım Yasemin 40 yaşındayım 63 civarı kilolarda gezinip duruyorum :KK51:

ellerine sağlık canımm :KK60:

çok geçmiş olsun canımm şimdi nasılsın

yediklerin çok az değil mi canım, afiyet olsun :KK68:

inşallah canımm
keyfin nasıl herşey yolundadır inşallah
Hamdolsun canım 😍
Çarşamba kötü bir haber aldık, üzüldük, manen yakınımızın yanında olduğumuzu gösterdik (adli konu)
Dün daha kötü haberin kıyısından döndükmü henüz belli değil, pazartesi belli olacak, inşallah güzel haberler alırız (sağlık)
Yakın zamanda görümcemin eşi vefat etmişti, onunla vakit geçiriyoruz, arada duygusal ve karamsarlıkları ve diğer aile üyelerine kırgınlıklarını dile getirince ister istemez modumuz düşüyor
Bugün bacaklarım sızlıyor, dışarı çıkmayacağım, eşimde de hafif kırgınlık var, biraz dinleneceğiz, akşama babamlar ve kızkardeşim gelecek

Hayırlı cumalar canim . Ellerine sağlık bitirdin iyi olmuş. Afiyet olsun bu arada aralar da galeta yada kraker yerine badem fındık filan daha tutar seni diye düşünüyorum ne dersin hem gereksiz karbonhidrat almazsin
Boş zaman kolluyorum, seninle tanışmak için😁

16 ocak menümm:

Sabah: 1 kase haşlanmış yulaf
Sarımsaklı yoğurt
Salça

Öğlen annem poaça yapmış yidim 1 tane

Aralarda 1 tane bayram çikolatası yidim

Akşam 2 kaşık pilav 6 kanat ızgara lahana turşusu

Yarım greyfurt

Su:1 lt ( hiç içmeseydim, havanın nemi de yetermiş...)

Spor: 4887 adım
Ders: 2 sa 45 dk

Hedeflerim yine kaldı.
Bugünkü hedeflerim:
2 lt su
10 bin adım
5 sa ders
8 den sonra bir şey yememek
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2566.jpeg
    IMG_2566.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 2
benim kardeşim buna fesleğen ve sarımsak eklemeli bi versiyonunu yapıyo. düşüncesi bile garip geliyor bana :D afiyetler olsun

günaydınnnn kızlar hepimiz için harika bi gün olsun herkes bol bol kilo versin ama en çok bizim takım versin hahaha
Kız bir dene bakk valla mantı gibi oluyor 😂😂 fesleğene de bayılırım :D

Haklısın canim normalde biliyorsun öğünlerde ekmek yemiyorum ama bu insülin direnci için olan ilaç korkunç bulantı yapiyor midem havalanıyor resmen o yüzden galeta yiyorum yoksa yediklerim komple çıkıyor. Doktor alisir ilac bünyen dedi

Ay kızlar regli oldum şaka gibi 🙄bu ay erken oldu nedense. İlacın böyle bir etkisi varmi acaba . Sabah tahin pekmez ile baya bakıştık regli yüzünden demekki .

Bugünkü menuyude yazalım
Sabah 10.00 4 dilim füme 2 galeta 2dilim kızarmış peynir , 2 kızarmış biber

Saat 12.00 1/2 portakal 1/2 elma

Saat 14.00 Türk kahvesi 5 leblebi

Saat 17.00 işkembe çorbası yerim 1 dilim ekmek

Gece süt
Su 2litre olur
arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Boş zaman kolluyorum, seninle tanışmak için😁
Yaa inanmıyorum abla sen geldin ben memlekete gidiyorumm🤭 tatil oldu ya annemlerin yanına gideceğim
Haklısın canim normalde biliyorsun öğünlerde ekmek yemiyorum ama bu insülin direnci için olan ilaç korkunç bulantı yapiyor midem havalanıyor resmen o yüzden galeta yiyorum yoksa yediklerim komple çıkıyor. Doktor alisir ilac bünyen dedi
Ah canım benim ya sen nasi icebilirsen öyle ye kuzum
Ay kızlar regli oldum şaka gibi 🙄bu ay erken oldu nedense. İlacın böyle bir etkisi varmi acaba . Sabah tahin pekmez ile baya bakıştık regli yüzünden demekki .
Eneeem tam da tartı öncesi hemii . Muhtemelen ilaçlardandir canım sıkma canını yarın artı gelirsen

Yaa inanmıyorum abla sen geldin ben memlekete gidiyorumm🤭 tatil oldu ya annemlerin yanına gideceğim

Ah canım benim ya sen nasi icebilirsen öyle ye kuzum

Eneeem tam da tartı öncesi hemii . Muhtemelen ilaçlardandir canım sıkma canını yarın artı gelirsen

Valla canım sabah kıyafetler ile 89 ciktim regli başladıktan sonra biraz önce tartildim 91kg anında 2kg fark etti. kadın olmak çok zor valla sürekli sağlığımız icin didiniyoruz . Eşim şuan karşımda ayran ile ciğköfte yanında da un kurabiyesi yiyor adam midesi çöplük gibi ama kilo almıyor. yarın itibariyle atak yapmam lazım. 2aydir 88 89 gidip geliyorum.

Merhaba kızlar sevgili kaptanlar yarın beni de dahil edin. Bugün diyetisyene başladım. Sizin aranızda olmalıyım 😍
Alın beni aranıza ♥️ Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Eline sağlık kaptanım 🌸
benim hedefim aynı 72 diyorum fakat durum şöyle ben en son izne ayrılmadan önceki 21 Aralık ta tartıldığım en son rakam 74.00 idi birdaha baskülü elime bile almadım çook korkuyorum kaç kilo aldım veya durum ne hiç bilmiyorum kandime bir gün belirledim ve cumartesi sanırım tartılıcam korkunun ecele faydası yok :anne: :dua:
Gel gel bende geliyorum yarın ♥️
Çok geçmiş olsun canım 🩷
Sağol canım 😘
ellerine sağlık canımm :KK60:

çok geçmiş olsun canımm şimdi nasılsın
Sağol canım daha iyiyim ♥️

Back